Kalczyùska siê z pewnoœci¹ zmienia i rozwija - ja przynajmniej czujê, ¿ê mówi do mnie. Podoba mi siê jej styl na wizji

i podobajÂą mi siĂŞ teÂż inne dziennikarki - przede wszystkim Justyna Pochanke, Anita Werner i Beata Tadla teÂż
Tylko w jednym kompletnie nie rozumiem CiĂŞ, Krytyczny.
Po co wprowadzasz takÂą niezdrowÂą sytuacjĂŞ i niekomfortowÂą atmosferĂŞ na tym forum?

Nikt tu nie prĂłbuje tak zaciekle atakowaĂŚ jednej osoby tak jak Ty to robisz!! O co Ci chodzi?

KaÂżdy ma prawo mieĂŚ wÂłasnÂą opiniĂŞ o innych, ale bez przesady!
Szczerze? WkurzajÂą mnie te twoje uwagi, kompletnie pozbawione wiedzy - no bo co ty krytyczny mozesz wiedzieĂŚ o tym jakie KalczyĂąska ma poglÂądy polityczne ( Âże niby nie ma Âżadnych) albo czy pali papierosy? Kto jÂą zna, a ja znam wie, Âże poglÂądy, oj ma.... i Âże rzuciÂła palenie.
Skutek tego taki, Âże Ci, ktĂłrzy darzÂą sympatiÂą Wybranki twojego serca (jeÂśli je masz) - zaczynajÂą patrzeĂŚ na nie mniej chĂŞtnie. I tworzysz niepotrzebnÂą konfrontacjĂŞ: KalczyĂąska versus Tadla. A co to za rywalizacja???? Obie tworzÂą antenĂŞ TVN24, kaÂżda ma wÂłasny styl i loooz....
Poza tym w³¹cz krytykê na w³asny temat Kolego krytyczny. Mo¿e to coœ zmieni w twoim ¿yciu, skoro musisz wy¿ywaÌ siê na innych.
Houk.