Polityka :)

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

No i kojena ciekawostka w dzisiejszym dniu :
onet.pl pisze:WedÂług kuluarowych informacji, szef Samoobrony Andrzej Lepper bĂŞdzie wicepremierem w rzÂądzie Kazimierza Marcinkiewicza - powiedziaÂł w czwartek wieczorem dziennikarzom szef SLD Wojciech Olejniczak.
"Czy wicepremierem bez teki, czy z któr¹œ z tek, to siê oka¿e" - doda³ szef Sojuszu. Jak podkreœli³, wejœÌ do rz¹du mia³yby tylko Samoobrona i PSL, a nie LPR.

Lepper w TVN24 zaprzeczyÂł tym doniesieniom.
Lepper zaprzeczyÂł...bojĂŞ siĂŞ, Âże to tylko taka gra na czas. A moÂże to jednak tylko plotka, moÂże Olejniczak siĂŞ myli...

SwojÂą drogÂą w M24 ÂświĂŞcie oburzyÂł siĂŞ na Rymanowskiego Pan Wicepremier Dorn, ktĂłry na pytania Bogdana czy J.KaczyĂąski oszukaÂł dziÂś Donalda Tuska zdenerwowaÂł siĂŞ do tego stopnia, ze powiedziaÂł jak ten mu nie bĂŞdzie grzecznych (sic !! ) pytaĂą zadawaÂł to on nie bĂŞdzie odpowiadaÂł. :evil:

ps.Kamuii podpisuje siĂŞ rekami i nogami i wszystkim czym jeszcze mogĂŞ pod Twoim podpisem jaki miaÂłaÂś 23.12.2005 roku w tym pamiĂŞtnym dniu. :cry:
ZIMA
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Monster pisze:Dziœ rano w RadiuZET podano numer Gadu-Gadu... Lecha Wa³êsy! Oczywiœcie Pan Lech te¿ wypowiada³ siê na temat komunikatora. (..tylko kiedy bêdzie dostêpny? :P )
A dziÂś o tym pisze Onet.pl>>> http://wiadomosci.onet.pl/1229086,18,item.html :D :D :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

No i co taka straszna cisza... :D Tyle siĂŞ dzieje a tu nic nikt nie pisze :?: :?: :P

PrzecieÂż w ostatnim czasie mieliÂśmy tyle newsĂłw : (tzn."mÂądrych"decyzji )
1. problem Religii (i nie chodzi tu o min. Zdrowia :lol: ) na maturze :evil:
2. pomysÂł, Âżeby ferie przeprowadziĂŚ dla caÂłej Polski w jednym terminie...
3. interesujÂąca propozycja J.KaczyĂąskiego z dnia dzisiejszego :wink:

To na tyle pomys³ów w³adzy z ostatniego czasu. :wink:
No bo oczywiÂście o przyspieszonych wyborach nie piszĂŞ :) bo to normalne w ostatnim czasie 8)
ZIMA
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

TVN_FAN pisze:No i co taka straszna cisza... Tyle siĂŞ dzieje a tu nic nikt nie pisze
PrzydaÂłoby siĂŞ, Âżeby rzecznik zabraÂł gÂłos :D
ZmieniÂłam zdanie o Kaczorach.... do tej pory wydawali mi siĂŞ lekkimi maniakami opĂŞtanymi spiskowÂą teoriÂą, a teraz widzĂŞ dwa kÂłamczuchy, napalone na wÂładzĂŞ. ZwÂłaszcza Jaro. KÂłamiÂą, spiskujÂą, knujÂą, oszukujÂą, dwa nieznoÂśne bliÂźniaki. :?
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
quantrix
Początkujący
Początkujący

Post autor: quantrix »

..no wÂłaÂśnie, gdzie jest niezrzeszony rzecznik :?: :P
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

TVN_FAN pisze:1. problem Religii (i nie chodzi tu o min. Zdrowia :lol: ) na maturze :evil:
Ja tu kombinujê jak to za³atwiÌ, ¿eby mi oceny z religii nie wpisywali na œwiadectwie maturalnym, a oni takie rzeczy robi¹. :D Jak PiS siê rozpanoszy maj¹c wszêdzie wiêkszoœÌ to dojdzie do tego, ¿e nam uchwal¹ religiê na maturze, ale obowi¹zkow¹ (jak polski i jêzyk obcy). :lol:
TVN_FAN pisze:2. pomysÂł, Âżeby ferie przeprowadziĂŚ dla caÂłej Polski w jednym terminie...
I jednoczeœnie pojawi³ siê pomys³ jakiejœ grupy burmistrzów z Pomorza ¿eby wakacje odbywa³y siê tak jak ferie obecnie i trwa³y 4 miesi¹ce - czyli poszczególne regiony w ró¿nych terminach mia³by wakacje. Jeszcze wiêkszy idiotyzm ni¿ ta religia, bo jakbyœmy siê umówili na wspólne wakacje ze znajomymi z innego województwa?!
terraX
Bywalec
Bywalec

ÂŁukasz pisze:Ja tu kombinujĂŞ jak to zaÂłatwiĂŚ, Âżeby mi oceny z religii nie wpisywali na Âświadectwie maturalnym, a oni takie rzeczy robiÂą.
A co taka zÂła? :wink: Ale chyba religia nie wlicza siĂŞ do Âśredniej... nie wiem jak to jest dokÂładnie. Ale wiem jak zrobic, Âżeby miec "5", a nie byc na Âżadnej lekcji w semestrze :evil2:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

onet.pl pisze:W czwartek LPR i Samoobrona pozytywnie odpowiedzÂą na propozycjĂŞ prezesa PiS JarosÂława KaczyĂąskiego - zapowiedziaÂł w ÂśrodĂŞ w rozmowie z PAP lider Ligi Roman Giertych
No to mamy twarz IV RP... twarz Giertycha, Rydzyka, Leppera...

Czy o to wÂłaÂśnie chodziÂło KaczyĂąskiemu w przedwyborczÂą sobotĂŞ ??

WÂątpiĂŞ... :? Smutna Polska siĂŞ szykuje...
ZIMA
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Gazeta.pl pisze:Kryzys parlamentarny gromadzi PolakĂłw przed telewizorami. We wtorek "WiadomoÂści" w TVP 1 miaÂły prawie 7,5 mln widzĂłw.

Donald Tusk wymownie pokaza³ we wtorek wieczorem, jak ma³o dzieli kraj od przyœpieszonych wyborów parlamentarnych. Wed³ug danych firmy AGB Nielsen Media Research ten gest obejrza³o w "Wiadomoœciach" 7,43 mln osób. Znacznie wiêcej ni¿ zwykle, bo œrednia ogl¹dalnoœÌ flagowego programu informacyjnego TVP wynios³a w zesz³ym roku 5,12 mln osób.

Zawirowania na scenie politycznej wywindowa³y równie¿ ogl¹dalnoœÌ serwisów informacyjnych w stacjach komercyjnych. Wtorkowa widownia g³ównego wydania "Faktów" w TVN liczy³a 4,65 mln osób (o milion osób wiêcej ni¿ ubieg³oroczna œrednia), a emitowane tego samego dnia przez Polsat "Wydarzenia" obejrza³o ponad 3 mln widzów (o pó³ miliona wiêcej).
Szkoda Âże jakoÂś tego zainteresowania nie byÂło widaĂŚ we frekwencji wyborczej...
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

wirtualne media pisze:Wczoraj w Gdaùsku b. Prezydent RP Lech Wa³êsa otrzyma³ specjalny numer Gadu-Gadu GG:1980 od producenta komunikatora wraz z certyfikatem poœwiadczaj¹cym jego przyznanie.
Có¿...coraz ciekawiej zaczyna siê rozwijaÌ kariera internetowa by³ego prezydenta :P
ZIMA
sumeryjczyk
Początkujący
Początkujący

Post autor: sumeryjczyk »

Oto jestem na poczatek oczywiscie musze cos napisac o tragedii w Chorzowie ciekaw jestem kiedy ta hala byla zbudowana bo to tez moim zdaniem ma duze znaczenie jezeli po 1989 roku to wcale mnie to nie dziwi i nie trzeba nawet specjalnych ekspertyz robic SZYBKO ZBUDOWAC OCZYWISCIE PRZY JAK NAJMNIEJSZYCH KOSZTACH .Coz tanie budownictwo jednak drogo kosztuje a winnych jak zwykle nie bedzie .Druga sprawa to oceny z religi hmmm no tak ale po co.....A ferie w jednym terminie no nie bardzo wlasciciele osrodkow dla wycieczek szkolnych maja zapewnione wieksze zyski nie ma takich tloku jak by ferie byly w jednym terminie a po trzecie komu to przeszkadza wilk syty i owca cala :D .Nie wiem czy slyszeliscie wypowiedz niejakiego Donalda T o obywatelkim nieposluszenstwie to co wyrabiaja Gasiory jest straszne ale to co mowi Donald T no poprostu powialo groza :? To tyle z moich wypowiedzi mam nadzieje ze moj post dostarczy wam tematu do dalszej dyskusji :D
Niezrzeszony
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Sumeryjczyku trzeba ogl¹dac i dok³¹dnie s³uchaÌ :] to bedziesz wiedzia³ ze ta hala by³a nowa :]
Tusk miaÂł racjĂŞ mĂłwiÂąc to co powiedziaÂł...
I wreszcie ostatnia rzecz...
Cytat z wypowiedzi Prezia ... " to najwiĂŞksza tragedia III RP " :shock: :shock: bardzo to ciekawe... jak jest jakaÂś tragedia to nagle cofamy siĂŞ w czasie do III RP Âżeby siĂŞ czasem ta nowa IV nie kojaÂżyÂła Âźle... ÂżaÂłosne
Android <3
terraX
Bywalec
Bywalec

sumeryjczyk pisze:Nie wiem czy slyszeliscie wypowiedz niejakiego Donalda T o obywatelkim nieposluszenstwie to co wyrabiaja Gasiory jest straszne ale to co mowi Donald T no poprostu powialo groza :? To tyle z moich wypowiedzi mam nadzieje ze moj post dostarczy wam tematu do dalszej dyskusji :D
Z mojej strony nie dostarczy. :wink: To co powiedziaÂł Donald T. przeraziÂło mnie.
Upad³ chyba na g³owê ten koleœ. Jak on sobie to wyobra¿a, ¿ê poprowadzi lud na ulicê, bedzie apelowa³, ¿e by nie iœc do wyborów?? Jeœli chce budowac spo³eczeùsto obywatelskie, to niech nawo³uje do tego, by ludzie szli do wyborów, a co wrzuc¹ do urn to ich sprawa.
Tym komentarzem przesadziÂł. Tak nie mĂłwi polityk, ktĂłry nam wmawiaÂł w kampanii, Âże bĂŞdzie najlepszÂą gÂłowÂą paĂąstwa.
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Kurde no to trzeba jusz chyba szukac koloru tej rewolucji, jak weÂźmiemy ruzowa to lalki barbie i geje popra ja. a symbolem moÂż ebyĂŚ Kaczor Donald...kurde co on siĂŞ za drugiego Juszczenke uwaÂża, ja niewidze powodĂłw rewolucji, wybory niebyÂły sfaÂłszowane.
W organizacji pomoÂże mu minister kultury Doda Elektroda
Wróciłem!!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

wybory niebyÂły sfaÂłszowane.
A skad wiesz ???
Android <3
ODPOWIEDZ