A tak w ogóle, to trochê mnie z³oœci, ¿e artyku³ ten ukaza³ siê na ostatniej stronie :? Gdyby nie informacja na ok³adce ''Pierwsze damy polityki u Anity Werner'' nie wiem, czy dotar³bym do tej ostatniej strony, bo tam ju¿ zwykle s¹ albo krzy¿ówki, albo bajery na komórki :?
To przejdÂźmy do sedna i przeanalizujmy text

Tak wygl¹da ca³oœÌ, ³adne gustowne rozmieszczenie - graficznie dobrze siê prezentuje, fotka przepiêkna z niegdysiejszej sesji PhotoPass:

Wywiad

Tak myÂślaÂłem, Âże Anita najbardziej ''swojsko'' czuÂła siĂŞ u Havlowej :]
MoÂżna trochĂŞ porĂłwnaĂŚ ich niektĂłre etapy Âżyciowe: obie byÂły aktorkami i obie w pewnym momencie rzuciÂły aktorstwo. No i zarĂłwno Anicie, jak i Havlowej, to aktorstwo jest wypominane do dziÂś. ale obie wspaniale z tym walczÂą, a co najwaÂżniejsze walka przynosi upragnione efekty

Kolejna sprawa, damy polityki sÂą zajĂŞte i trudno je upolowaĂŚ - hmmm... szkoda, Âże my teÂż to tak dotkliwie odczuwamy, doÂświadczajÂąc ciÂągÂłych nieobecnoÂści Anity :sad:
''Czasem udaje nam siĂŞ namĂłwiĂŚ je na rzeczy zupeÂłnie nieoficjalne [...] ErikĂŞ Steinbach, ktĂłrej nazwisko w Polsce wywoÂłuje ciarki, namĂłwiliÂśmy na spacer po berliĂąskim zoo. I sprawdziliÂśmy, czy rzeczywiÂście ma coÂś wspĂłlnego z tygrysem, po tym jak jedna z gazet niemieckich nazwaÂła jÂą tygrysicÂą wypĂŞdzonych'' - bardzo wymowna prĂłba interpretacji metafory :evil2: :bawo:
TrochĂŞ mnie Anita udobruchaÂła tym tÂą opowieÂściÂą o kontuzji palca Steinbach i jej konkluzjÂą, Âże ''moÂżna siĂŞ teraz zastanawiaĂŚ, czy dla niemiecko-polskich stosunkĂłw nie byÂłoby lepsze, gdyby jednak zostaÂła tÂą skrzypaczkÂą''

JuÂż wiemy jak wyglÂąda burmistrz Aten, i Âże bĂŞdzie kolejnÂą, po Steinbach, bohaterkÂą DP. ''MaÂło znana w Polsce'' - Anita no co Ty

I Twoje Funcky ulubione:

pytanie: ''czy porzuci programy informacyjne dla publicystki'' i odpowiedÂź: ''Na pewno nie - robienie ''Damy Pik'', to fantastyczna przygoda, w ktĂłrej mogĂŞ wykorzystaĂŚ swoje doÂświadczenie i ciÂągle siĂŞ uczyĂŚ'' - mĂłwi Anita.
Wspaniale, ale o jakich programach informacyjnych oni mĂłwiÂą

Na a poza tym, rzecz podstawowa, Anita mo¿e sobie marzyÌ i prorokowaÌ przysz³oœÌ... skoro inni ''czuwaj¹'' nad jej karier¹

PodziĂŞkowania za scany dla anita-werner.tv.pl