Uwaga! vs. Interwencja
Moderator: Łukasz
Uwaga! vs. Interwencja
Co waszym zdaniem jest lepsze Uwaga! TVN-u czy interwencja Polsatu ?
OczywiÂście Âże "Uwaga".
Wiele powodĂłw juÂż podaÂł michal641. Ale jeszcze za bardzo dobrych prowadzÂących (teraz tylko jednego, ale mam nadziejĂŞ Âże ten ktoÂś kto zajmie miejsce LeÂśkiewicza bĂŞdzie rĂłwnie dobry), za super wydania spoza studia w interwencji takich jeszcze nie widziaÂłem
i w ogĂłle za wszystko.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Do³¹czam sie. Wszystko jest lepsze. Interwencja to ¿enuj¹ca kopia UWAGI! Przede wszystkim w UWADZE! s¹ ciekawe i wazne tematy, dziennikarze zaliczaj¹ wiele sukcesów, wejœcia spoza studia i w ogóle... 

"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Bezapelacyjnie Uwaga! I nie tylko w konkurencji z InterwencjÂą, a w konkurencji z kaÂżdym innym polskim programem tego typu.
Za:
1. PrezenterĂłw (na razie zostaÂł Cebula)
2. ReporterĂłw
3. IloœÌ sukcesów, wiêksz¹ w porównywalnym czasie nawet chyba od Faktów
4. Za powaÂżne materiaÂły
5. Za wykryte sprawy - lekarze, Biedronka, Constar, Champion, Kaufland, Albert (wiemy co jemy czy nie bardzo)
6. Za oprawĂŞ graficzno-muzycznÂą
7. Za wydania spoza studia
8. Za to, Âże interwencje Uwagi! przynoszÂą skutek - zawsze
9. Za iloœÌ wydaù - 12 w ci¹gu tygodnia
10. Za to, Âże nie jest nudna
11. Za stronĂŞ internetowÂą
12. Za porĂŞ nadawania
A o caÂłej reszcie ÂświadczÂą wyniki oglÂądalnoÂści. :]
Za:
1. PrezenterĂłw (na razie zostaÂł Cebula)
2. ReporterĂłw
3. IloœÌ sukcesów, wiêksz¹ w porównywalnym czasie nawet chyba od Faktów
4. Za powaÂżne materiaÂły
5. Za wykryte sprawy - lekarze, Biedronka, Constar, Champion, Kaufland, Albert (wiemy co jemy czy nie bardzo)
6. Za oprawĂŞ graficzno-muzycznÂą
7. Za wydania spoza studia
8. Za to, Âże interwencje Uwagi! przynoszÂą skutek - zawsze
9. Za iloœÌ wydaù - 12 w ci¹gu tygodnia
10. Za to, Âże nie jest nudna
11. Za stronĂŞ internetowÂą
12. Za porĂŞ nadawania
A o caÂłej reszcie ÂświadczÂą wyniki oglÂądalnoÂści. :]
A ja powiem tak - zdecydowanie UWAGA! za caÂłoksztaÂłt ale Interwencja po przyjÂściu doĂą Rogalskiego uwaÂżam, Âże teÂż poprawiÂła swĂłj poziom
Pewnie, Âże brakuje w Interwencji wielu rzeczy jak np. wydaĂą z terenu, czy UWAGA! ma zdecydowanie wiĂŞkszÂą wykrywalnoÂśc afer ale czasem w UWADZE! zdarzajÂą siĂŞ teÂż czasem typowo "skandalizujÂące" materiaÂły, ktĂłre mi akurat siĂŞ nie podobajÂą. :?

ZIMA
nie lubiĂŞ takich programĂłw jak uwaga czy interwencja, ale jak mam wybieraĂŚ z tych dwĂłch to juÂż wolĂŞ uwagĂŞ szczegĂłlnie za kulisy sÂławy
naprawdê któœ wpad³ na œwietny pomys³
a z prowadzÂących nie lubie dowbora (nie nadaje siĂŞ do takich programĂłw), cebuli teÂż nie lubiĂŞ, moim zdaniem najsympatyczniejszy jest kuklewicz, ale to tylko moje subiektywne zdanie
naprawdê któœ wpad³ na œwietny pomys³
a z prowadzÂących nie lubie dowbora (nie nadaje siĂŞ do takich programĂłw), cebuli teÂż nie lubiĂŞ, moim zdaniem najsympatyczniejszy jest kuklewicz, ale to tylko moje subiektywne zdanie