malami_mi pisze:(ciekawe czy bedzie do koĂąca tygodnia, bo przecieÂż w weekend prowadzi Fakty?)
Pewnie nie do koĂąca. :] wydaje mi siĂŞ Âże od jutra lub od piÂątku bĂŞdzie prowadziÂł "Fakty". DziÂś juÂż minie 5 wydanie z rzĂŞdu z kajdanowiczem wiĂŞc pewnie jutro usÂłyszymy: "Piotr Marciniak Fakty witam paĂąstwa". :wesoly:
pawell pisze: :jupi: :jupi: No i Piotr rĂłwnieÂż bĂŞdzie jutro w "Faktach". Chyba jeszcze nigdy nie byÂł 4 razy pod rzÂąd. No a od poniedziaÂłku pewnie Ryman...
Tak-czyli nie sprawdziÂły siĂŞ moje przypuszczenia No ale to nic bo nawet weekendowe Fakty z Piotrem sÂą jak najbardziej ciekawe
A od poniedziaÂłku to kolej w Faktach na JustynĂŞ wg grafiku oczywiÂście
TVN_FAN pisze:A od poniedziaÂłku to kolej w Faktach na JustynĂŞ wg grafiku oczywiÂście
Napewno StyÂśka nie bedzie prowadziĂŚ w poniedziaÂłek "FaktĂłw" bo przecieÂż bĂŞdzie na gali rozdania Telekamer. WiĂŞc moze w poniedziaÂłek jeszcze Piotr Ryman chyba na urlopie na chyba Âże Grzegorz. :/
Dzisiejsze Fakty prowadziÂła (niestety) Justyna, "dni" Piotra siĂŞ skoĂączyÂły, teraz tylko pozostaÂło czekaĂŚ na prowadzenie przez Piotra magazynu 24 godziny, no chyba Âże teÂż bĂŞdzie miaÂł urlop
Piotr Marciniak to jest facet co moÂże prowadziĂŚ serwisy. Potrafi czytaĂŚ z promptera, co jest sztukÂą. Natomiast jest fatalny w wywiadach, na co daÂł dowĂłd wczoraj wieczorem.
wuwaldi pisze:Piotr Marciniak to jest facet co moÂże prowadziĂŚ serwisy. Potrafi czytaĂŚ z promptera, co jest sztukÂą. Natomiast jest fatalny w wywiadach, na co daÂł dowĂłd wczoraj wieczorem.
Przepraszam bardzo, ale co przez to rozumiesz, Âże byÂł fatalny?!!
Piotr przede wszystkim prowadzi wywiady i w tym najlepiej siĂŞ sprawdza!
Nie jest sztywny jak inni dziennikarze!