[Polsat] Wydarzenia

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: wydarzenia lepsze niÂż

Post autor: salladyn »

Monster pisze: Gazeta Krakowska kosztuje 1,20 zÂł i to dla Ciebie jest taki wydatek :?: :? :? Dziwne :x Zbierasz na zestaw satelitarny :lol: to lepiej kup CyfrĂŞ+ tak jak ja 8) :wink:
Ale za Cyfrê + najmniej trzeba zap³aciÌ 24 z³ a ja ju¿ p³acê 66 z³ internetu,a zestaw mi jest potrzebny do odbioru angielskich i przede wszystkim francuskich kana³ów bo muszê podszkoliÌ mój angielski i przede wszystkim francuski. 8) Pawell witaj w klubie.Masz racjê jak zbieram na coœ to nie kupujê nawet zapa³ek za 10 groszy. :P Na prawdê.

ÂŻeby nie byÂło zupeÂłnie off topic to gÂłupi wydaje mi siĂŞ pomysÂł z pominiĂŞciem prezentera ale to tylko moja subiektywna ocena. :P
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
tomu19
Początkujący
Początkujący

Post autor: tomu19 »

Kutyna, dotychczas prowadz¹ca weekendowe wydania "Wydarzeù", od marca pojawi siê w "Panoramie". Prawdopodobnie na pocz¹tku poprowadzi serwisy popo³udniowe. W Polsacie jej miejsce zajmie g³ówna reporterka polityczna stacji - Beata Grabarczyk. W roli prezenterki g³ównego wydania "Wydarzeù" zadebiutuje w najbli¿sz¹ sobotê o 18.45. Grabarczyk nie ¿egna siê jednak z prac¹ reporterki. W tygodniu bêdzie przygotowywa³a, jak do tej pory, materia³y informacyjne.
Zespó³ "Wydarzeù" wzmocni w najbli¿szym czasie Marek Tejchman, zastêpca redaktora naczelnego radia Tok FM, który wraz z Hann¹ Smoktunowicz poprowadzi codzienne wydania serwisu. Do zespo³u reporterów 1 lutego do³¹czy Miko³aj Jankowski, dziennikarz RMF FM, a wczeœniej TVN-u.
wow ale zmiany siĂŞ szykujÂą
czy ja dobrze zrozumiaÂłem Âże Tejchman poprowadzi wydarzenia razem ze Smoktunowicz? a gdzie GugaÂła?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Czyli to oznacza, Âże Wydarzenia bĂŞdÂą prowadzone we dwĂłjkĂŞ - przez HankĂŞ Smoktunowicz i MikoÂłaja Tejchmana.
Mi te zmiany nie podobajÂą siĂŞ w ogĂłle. Osoba, do tej pory nie znana od razu na 18:45? Nieciekawie?
Obecnie Beata Grabarczyk prowadzi Wydarzenia w TV4. Idzie jej nieÂźle, ale lepszy jest Artur Kaczmarek.
PrzejÂście Kutyny do Panoramy, podobnie jak LeÂśkiewicza uwaÂżam za nieporozumienie. ZarĂłwno Wydarzenia, jak i Uwaga przewyzszajÂąoglÂądalnoÂściÂą PanoramĂŞ, toteÂż nierozumiem, czego oni tam szukajÂą.
I gdzie jest w tym zamieszaniu GugaÂła?
Zmiany uwa¿am za paranojê. :? No i kto bêdzie prowadzi³ popo³udniowe Wydarzenia, skoro Grabarczyk tylko w weekendy bêdzie?! Sam Guga³¹ chyba nie da sobie rady. Pewnie œci¹gn¹ kogoœ z TVN24.
tomu19
Początkujący
Początkujący

Marek Tejchman (28lat) byÂł kilka razy goÂściem Miecugowa podczas kampanii prezydenckiej
a poza tym jest zastĂŞpcÂą red. naczelnego tok fm, wiĂŞc chyba jest niezÂły

a co do Grabarczyk jeszcze nie widziaÂłem jak prowadzi ale mam pewne obawy
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Prowadzi dobrze, nie jest spiĂŞta i dobrze siĂŞ prezentuje.
A skÂąd to info o personalnej rewolucji w Wydarzeniach?
A tak szczerze mówi¹c, to najlepiej dla Wydarzeù by³oby, gdyby od poniedzia³ku do czwartku prowadzi³a je Hanka, a od czwartku do niedzieli Lis. :] Ale skoro ju¿ nie chce do informacji to trudno. Do popo³udniowych mo¿na wtedy daÌ Grabarczyk albo Kaczmarka i Guga³ê.
tomu19
Początkujący
Początkujący

ÂźrĂłdÂło to press.pl
czemu ty tak bronisz tego GugaÂłe?
dla mnie on jest zbyt spiĂŞty (szczegĂłlnie to widaĂŚ jak Âłaczy siĂŞ z Lisem)
fakt czasem ma coÂś ciekawego do powiedzenia i nie gÂłupi z niego facet, ale do prowadzenia siĂŞ niestety nie nadaje; a poza tym jak byÂł na placĂłwce czĂŞsto zaglÂądaÂł do kieliszka i gadaÂł bzurne rzeczy;
a Kaczmarek do popoÂłudniowych WydarzeĂą? jest sympatyczny, ale to jest zwykÂły spiker, a Lis chyba innych ludzi szuka
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

No chyba, ¿e prezzenterzy wydaù g³ównych bêd¹ przygotowywaÌ równie¿ 15:45. Wtedy uzyskamy parê Tejchman-Smoktunowicz na dni powszednie (18:45 i 15:45) i Guga³a-Grabarczyk na weekend (18:45). Rozwi¹zanie takie nie bêdzie dla mnie zaskoczeniem.
Ostatnio zmieniony piątek 27 sty 2006, 12:17 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Ja tam "personalnie" do GugaÂły nic nie mam, ale w Wydarzeniach jest tragiczny. Zapowietrza siĂŞ i w ogĂłle nie umie rozmawiac z reporterem, powtarza te same znane od X lat schematy.
W Polsacie mogê patrze tyllko na Hankê (chocia¿ te¿ ma wpadki) i Macha³ê, reszta ekipy jest jak dla mnie sztuczna.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Oj tak GugaÂła jest okropny (jako prowadzacy)... :x :x DziwiĂŞ siĂŞ Âże jeszcze on prowadzi te "Wydarzenia". :?

Wczoraj widziaÂłem paniÂą BeatĂŞ Grabarczyk w "Wydarzeniach" TV4. Nawet dobra jest. :] Ale jednak wolĂŞ jak robi maeraiaÂły do "WydarzeĂą". :p

Marcin pisze:PrzejÂście Kutyny do Panoramy, podobnie jak LeÂśkiewicza uwaÂżam za nieporozumienie. ZarĂłwno Wydarzenia, jak i Uwaga przewyzszajÂąoglÂądalnoÂściÂą PanoramĂŞ, toteÂż nierozumiem, czego oni tam szukajÂą.
Troche sporo bedzie tych osĂłb w "Panoramie". :roll: Chyba Âże zatrudniajÂąc tych zwolniÂą innych. :roll: A dlaczego przechodzÂą? uwaÂżam Âże idÂą za kasÂą tam moÂże im dajÂą wiĂŞcej. :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

No i wczoraj Beata Grabarczyk debiutowaÂła. OczywiÂście w zwiÂązku z wydarzeniami na ÂŚlÂąsku, sÂłabiej obserwowaÂłem Wydarzenia, ale Beata poradziÂła sobie chyab dobrze, choĂŚ miaÂła jednÂą wpadkĂŞ, trochĂŞ siĂŞ wtedy spiĂŞÂła. Ale byÂły to chyba problemy techniczne. Wyrobi siĂŞ. :)
Monster

Post autor: Monster »

Obrazek
ÂŻaÂłoba Narodowa, wiĂŞc widzowie Polszmato mogÂą siĂŞ chyba spodziewaĂŚ takiego obrazka...
tomu19
Początkujący
Początkujący

a polsat nadaÂł dwa specjalne wydania wydarzeĂą... nie wiem po co nawet.
a co twoim zdaniem tragediĂŞ z Katowic powinni pokazywaĂŚ tylko w tvn i tvn24? bo w tamtych stacjach pokazywanie tego wydarzenia ma sens a w polsacie juÂż nie...
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Monster pisze:Obrazek
ÂŻaÂłoba Narodowa, wiĂŞc widzowie Polszmato mogÂą siĂŞ chyba spodziewaĂŚ takiego obrazka...
A moÂżesz mi powiedzieĂŚ co w tym obrazku zÂłego ?? Smoktunowicz to pierwsza twarz WydarzeĂą to i nie byÂłoby nic dziwnego w tym, ze to wÂłaÂśnie ona bĂŞdzie.
Tak samo jakbym siĂŞ nie zdziwiÂł jakby dziÂś w Faktach byÂła Justyna. :roll:
ZIMA
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Dzisiejsze "Wydarzenia" poprowadzi Hanna Smoktunowicz - informuje Onet. MĂłgÂłby byĂŚ jeszcze faktycznie Lis, ale o tym moÂżemy niestety zapomnieĂŚ.
Monster

Post autor: Monster »

TVN_FAN pisze:A moÂżesz mi powiedzieĂŚ co w tym obrazku zÂłego
W tym obrazku nie widzĂŞ nic zÂłego.
Jedynie pokazuje go i informuje o ty, Âże dziÂś widzowie Polsatu mogÂą taki zobaczyĂŚ :]

PS. TVN_FAN strasznie siê na mnie uwzi¹³. Tylko dlaczego? :wink:
ODPOWIEDZ