Monster pisze:
Gazeta Krakowska kosztuje 1,20 zÂł i to dla Ciebie jest taki wydatek :? :? Dziwne Zbierasz na zestaw satelitarny to lepiej kup CyfrĂŞ+ tak jak ja
Ale za Cyfrê + najmniej trzeba zap³aciÌ 24 z³ a ja ju¿ p³acê 66 z³ internetu,a zestaw mi jest potrzebny do odbioru angielskich i przede wszystkim francuskich kana³ów bo muszê podszkoliÌ mój angielski i przede wszystkim francuski. Pawell witaj w klubie.Masz racjê jak zbieram na coœ to nie kupujê nawet zapa³ek za 10 groszy. Na prawdê.
ÂŻeby nie byÂło zupeÂłnie off topic to gÂłupi wydaje mi siĂŞ pomysÂł z pominiĂŞciem prezentera ale to tylko moja subiektywna ocena.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Kutyna, dotychczas prowadz¹ca weekendowe wydania "Wydarzeù", od marca pojawi siê w "Panoramie". Prawdopodobnie na pocz¹tku poprowadzi serwisy popo³udniowe. W Polsacie jej miejsce zajmie g³ówna reporterka polityczna stacji - Beata Grabarczyk. W roli prezenterki g³ównego wydania "Wydarzeù" zadebiutuje w najbli¿sz¹ sobotê o 18.45. Grabarczyk nie ¿egna siê jednak z prac¹ reporterki. W tygodniu bêdzie przygotowywa³a, jak do tej pory, materia³y informacyjne.
Zespó³ "Wydarzeù" wzmocni w najbli¿szym czasie Marek Tejchman, zastêpca redaktora naczelnego radia Tok FM, który wraz z Hann¹ Smoktunowicz poprowadzi codzienne wydania serwisu. Do zespo³u reporterów 1 lutego do³¹czy Miko³aj Jankowski, dziennikarz RMF FM, a wczeœniej TVN-u.
wow ale zmiany siĂŞ szykujÂą
czy ja dobrze zrozumiaÂłem Âże Tejchman poprowadzi wydarzenia razem ze Smoktunowicz? a gdzie GugaÂła?
Czyli to oznacza, Âże Wydarzenia bĂŞdÂą prowadzone we dwĂłjkĂŞ - przez HankĂŞ Smoktunowicz i MikoÂłaja Tejchmana.
Mi te zmiany nie podobajÂą siĂŞ w ogĂłle. Osoba, do tej pory nie znana od razu na 18:45? Nieciekawie?
Obecnie Beata Grabarczyk prowadzi Wydarzenia w TV4. Idzie jej nieÂźle, ale lepszy jest Artur Kaczmarek.
PrzejÂście Kutyny do Panoramy, podobnie jak LeÂśkiewicza uwaÂżam za nieporozumienie. ZarĂłwno Wydarzenia, jak i Uwaga przewyzszajÂąoglÂądalnoÂściÂą PanoramĂŞ, toteÂż nierozumiem, czego oni tam szukajÂą.
I gdzie jest w tym zamieszaniu GugaÂła?
Zmiany uwa¿am za paranojê. :? No i kto bêdzie prowadzi³ popo³udniowe Wydarzenia, skoro Grabarczyk tylko w weekendy bêdzie?! Sam Guga³¹ chyba nie da sobie rady. Pewnie œci¹gn¹ kogoœ z TVN24.
Marek Tejchman (28lat) byÂł kilka razy goÂściem Miecugowa podczas kampanii prezydenckiej
a poza tym jest zastĂŞpcÂą red. naczelnego tok fm, wiĂŞc chyba jest niezÂły
a co do Grabarczyk jeszcze nie widziaÂłem jak prowadzi ale mam pewne obawy
Prowadzi dobrze, nie jest spiĂŞta i dobrze siĂŞ prezentuje.
A skÂąd to info o personalnej rewolucji w Wydarzeniach?
A tak szczerze mówi¹c, to najlepiej dla Wydarzeù by³oby, gdyby od poniedzia³ku do czwartku prowadzi³a je Hanka, a od czwartku do niedzieli Lis. :] Ale skoro ju¿ nie chce do informacji to trudno. Do popo³udniowych mo¿na wtedy daÌ Grabarczyk albo Kaczmarka i Guga³ê.
ÂźrĂłdÂło to press.pl
czemu ty tak bronisz tego GugaÂłe?
dla mnie on jest zbyt spiĂŞty (szczegĂłlnie to widaĂŚ jak Âłaczy siĂŞ z Lisem)
fakt czasem ma coÂś ciekawego do powiedzenia i nie gÂłupi z niego facet, ale do prowadzenia siĂŞ niestety nie nadaje; a poza tym jak byÂł na placĂłwce czĂŞsto zaglÂądaÂł do kieliszka i gadaÂł bzurne rzeczy;
a Kaczmarek do popoÂłudniowych WydarzeĂą? jest sympatyczny, ale to jest zwykÂły spiker, a Lis chyba innych ludzi szuka
No chyba, ¿e prezzenterzy wydaù g³ównych bêd¹ przygotowywaÌ równie¿ 15:45. Wtedy uzyskamy parê Tejchman-Smoktunowicz na dni powszednie (18:45 i 15:45) i Guga³a-Grabarczyk na weekend (18:45). Rozwi¹zanie takie nie bêdzie dla mnie zaskoczeniem.
Ostatnio zmieniony piątek 27 sty 2006, 12:17 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja tam "personalnie" do GugaÂły nic nie mam, ale w Wydarzeniach jest tragiczny. Zapowietrza siĂŞ i w ogĂłle nie umie rozmawiac z reporterem, powtarza te same znane od X lat schematy.
W Polsacie mogê patrze tyllko na Hankê (chocia¿ te¿ ma wpadki) i Macha³ê, reszta ekipy jest jak dla mnie sztuczna.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"
Oj tak GugaÂła jest okropny (jako prowadzacy)... DziwiĂŞ siĂŞ Âże jeszcze on prowadzi te "Wydarzenia". :?
Wczoraj widziaÂłem paniÂą BeatĂŞ Grabarczyk w "Wydarzeniach" TV4. Nawet dobra jest. :] Ale jednak wolĂŞ jak robi maeraiaÂły do "WydarzeĂą". :p
Marcin pisze:PrzejÂście Kutyny do Panoramy, podobnie jak LeÂśkiewicza uwaÂżam za nieporozumienie. ZarĂłwno Wydarzenia, jak i Uwaga przewyzszajÂąoglÂądalnoÂściÂą PanoramĂŞ, toteÂż nierozumiem, czego oni tam szukajÂą.
Troche sporo bedzie tych osĂłb w "Panoramie". Chyba Âże zatrudniajÂąc tych zwolniÂą innych. A dlaczego przechodzÂą? uwaÂżam Âże idÂą za kasÂą tam moÂże im dajÂą wiĂŞcej.
No i wczoraj Beata Grabarczyk debiutowaÂła. OczywiÂście w zwiÂązku z wydarzeniami na ÂŚlÂąsku, sÂłabiej obserwowaÂłem Wydarzenia, ale Beata poradziÂła sobie chyab dobrze, choĂŚ miaÂła jednÂą wpadkĂŞ, trochĂŞ siĂŞ wtedy spiĂŞÂła. Ale byÂły to chyba problemy techniczne. Wyrobi siĂŞ.
a polsat nadaÂł dwa specjalne wydania wydarzeĂą... nie wiem po co nawet.
a co twoim zdaniem tragediĂŞ z Katowic powinni pokazywaĂŚ tylko w tvn i tvn24? bo w tamtych stacjach pokazywanie tego wydarzenia ma sens a w polsacie juÂż nie...
A moÂżesz mi powiedzieĂŚ co w tym obrazku zÂłego ?? Smoktunowicz to pierwsza twarz WydarzeĂą to i nie byÂłoby nic dziwnego w tym, ze to wÂłaÂśnie ona bĂŞdzie.
Tak samo jakbym siĂŞ nie zdziwiÂł jakby dziÂś w Faktach byÂła Justyna.