ZapomniaÂłem dodaĂŚ, Âże pierwsze zdjĂŞcie z Bloomberga pochodzi z 1999 roku, dlatego grafika jest inna. NTV (http://www.n-tv.de)
Studio
EarthTV
WiadomoÂści (Saddam Husajn [nareszcie] schwytany)
Witajcie Mo¿e ktoœ z was ma d¿wiêki z BBC World na komputerze b¹dŸ wie,sk¹d mozna je œci¹gn¹Ì Jeœli tak,to proszê,o napisanie odpowiedzi do [email protected]
P.S.BEARSHARE i inne nie chodzÂą ...
mati pisze:Witajcie Mo¿e ktoœ z was ma d¿wiêki z BBC World na komputerze b¹dŸ wie,sk¹d mozna je œci¹gn¹Ì Jeœli tak,to proszê,o napisanie odpowiedzi do [email protected]
P.S.BEARSHARE i inne nie chodzÂą ...
Stacja telewizyjna CNN International 5 lutego zacznie emisjĂŞ programu w nowej oprawie.
Telewizja wprowadzi nowe logo, zmieni oprawĂŞ graficznÂą i dÂźwiĂŞkowÂą. Nowe logo stacji skÂłada siĂŞ z czerwonego napisu CNN na biaÂłym prostokÂącie. ZaprojektowaÂła je agencja Brand42 i CC-Lab.
Agencja Kemistry z kolei opracowa³a now¹ szatê graficzn¹, w tym nowy format wiadomoœci tekstowych wyœwietlanych na ekranie na pasku podczas programów. Maj¹ byÌ bardziej czytelne i przys³aniaÌ mniej obrazu ni¿ do tej pory. Zmieni siê kolor czcionek, którymi pisane s¹ wiadomoœci - czarno-bia³¹ czcionkê zachowano dla ogólnych informacji, niebiesk¹ dla ekonomicznych i biznesowych, zielon¹ dla sportowych, a ¿ó³t¹ dla gor¹cych newsów. To pierwsze tak du¿e zmiany w oprawie programu od piêciu lat.
Taka informacje jest na g³ównej stronie Onet.pl w Wiadomoœciach.
JakwejdÂą te zmiany w Âżycie to oze ktoÂś da capsy, bo jestem bardzo ciekawy jak to bedzie wyglÂądaĂŚ.
Tak. Normalnie w tv teÂż bylo na bialo, strasznie zlaÂło siĂŞ to z jej bluzkÂą, ale nie wydaje mi siĂŞ, Âżeby byÂło to normalne studio informacyjne (ze wzglĂŞdu np. na tlo). Ten fragment byl nagrany zaraz po tragicznych kwietniowych wydarzeniach w Watykanie. MoÂże jest to stacja o charakterze nie informacyjnym i nie majÂą studioe newsowego, a po Âśmierci Ojca ÂŚwiĂŞtego musieli coÂś nadaĂŚ...