Bardzo Âśmieszne

to, ¿e Anita jest moj¹ wymarzon¹ kobiet¹, z któr¹ chcia³bym zjeœÌ kolacjê, nie oznacza wcale, ¿e musi tak byÌ w odwrotn¹ stronê, ale mo¿e jeszcze siê zdziwisz :evil2:
No to teraz trochĂŞ analizy textu
''Anita Werner - twarz TVN24'' - ha, ha, ha, ha, ha

A wiêc jeden wystêp w poradku i pó³godzinny, raz w miesi¹cu emitowany, program wystarcz¹ by zyskaÌ miano twarzy TVN24 - có¿ za paradox :brawo:
A tak w ogĂłle, to AnitĂŞ powinno siĂŞ nazywaĂŚ:
figurÂą TVN24 bo przecieÂż w we wszystkich programach, ktĂłre prowadzi, prezentuje siĂŞ na stojÂąco w peÂłnej okazaÂłoÂści
- Czy pani musi udowadniaĂŚ kaÂżdego dnia w pracy, Âże nie jest pani gorszÂą dziennikarkÂą od kolegĂłw?
- Na szczêœcie nigdy nikomu nie musia³am niczego udowadniaÌ. Ani sobie, ani innym. Praca w zespole nie polega na rywalizacji, tylko na wspó³pracy. Ka¿dy oczywiœcie w ramach tej wspó³pracy dok³ada jak¹œ czêœÌ siebie, ale to jest jego wk³ad, a nie dowód. Znam swoj¹ wartoœÌ, swoje mocne i s³abe strony. Bazujê na mocnych, a nad s³abszymi wci¹¿ pracujê.
To bardzo dobrze siĂŞ skÂłada, Âże Anita pracuje nad swoimi sÂłabymi stronami... tylko o jakich sÂłabych stronach ona mĂłwi

Dobrze, ¿e zna swoj¹ wartoœÌ, szkoda tylko, ¿e tej wiedzy nie wykorzystuje i marnuje swój talent w stacji, której decyzjê uwsteczniaj¹ jej zawodowy rozwój
A propos pracy w zespole, ciekaw jestem, z kim Anicie najlepiej siê wspó³pracuje...
Ponadto, ucieszyÂłem siĂŞ, kiedy przeczytaÂłem, Âże Anita mĂłwi:
(...)Nie jestem feministk¹. Ale jestem za tym, ¿eby przybli¿yÌ ludziom historiê kilku ¿elaznych dam, które wp³ynê³y na losy wspó³czesnego œwiata.
WiĂŞc Anita nie jest feministkÂą... uffff... tak myÂślaÂłem, ale kto wie, co we wnĂŞtrzach ludzi moÂże siĂŞ pozmieniaĂŚ :?
- Pani cecha charakteru, ktĂłra najbardziej przeszkadza pani w Âżyciu prywatnym i w Âżyciu zawodowym?
- Prywatnie - chyba niecierpliwoœÌ. Je¿eli czegoœ bardzo pragnê, to chcia³abym ju¿, natychmiast, na wczoraj. Zawodowo procentuje samodzielnoœÌ i dok³adnoœÌ, ale czasem przeszkadzaj¹ emocje. Zbyt du¿o emocji.
Podobno z niecierpliwymi ludÂźmi najtrudniej wytrzymaĂŚ

No, ale jeœli nie s¹ zaborczy, s¹ gotowi pójœÌ na ustêpstwa, to chyba da siê ¿yÌ

Zawsze jednak wi¹¿¹c siê z niecierpliw¹ osob¹, warto po pierwsze: mieÌ gruby portfel :evil2: , po drugie byÌ gotowym do poœwiêceù
Jak na ironiĂŞ, kiedy zaczĂŞto emitowaĂŚ zajawki o 15.35, gazeta informuje, Âże porÂą emisji DP jest 15.50 :?
No i w tej krótkiej notce jest b³¹d Anita nie ma zielonych, a niebieskie oczy :] No chyba, ze nosi zabarwione kontakty

Acha, Anita 28 lat skoĂączy dopiero 28 marca, na razie ma jeszcze 27
A tak w ogĂłle, to piĂŞkna fotka w tym artykule