Ja wiem, bo oglÂądaÂłem ten film :]
Tak, zakopaÂłem siĂŞ, ale mnie wyciÂągniĂŞto
Kamuii, ja nie nie chcia³em sk³adaÌ ³ó¿ka z Ikei

Ja tego nie potrafiĂŞ

Ale moÂże kiedyÂś siĂŞ nauczĂŞ

Takiej niespodzianki od dawna nie byÂło, bo juÂż nie pamiĂŞtam, kiedy ostatnio Anita byÂła w poranku we wtorek

Tak w ogóle, to ¿yczê sobie takie niespodzianki co ranek: budzê siê, otwieram oczy i widzê Anitê - to ma byÌ moja codziennoœÌ :wesoly:
Obejrza³em sobie ten fragment poradka, który mnie omin¹³.
PoczÂątek juÂż byÂł obiecujÂący, Anita punkt 6-sta szÂła wzdÂłuÂż reÂżyserki ubrana w ten bardzo Âładny strĂłj

WyglÂądaÂła piĂŞknie, oczywiÂście tradycyjnie mĂłj niepokĂłj wzbudziÂły te zapadniĂŞte policzki

Ona jest coraz chudsza... Ale i tak piĂŞkna
No wiĂŞc... o czym by tu warto napisaĂŚ
Anita w wybornej formie, nastrĂłj pogodny, mimo iÂż pogoda nie nastraja :[ ''Obie z AgnieszkÂą CegielskÂą mogÂłyÂśmy siĂŞ przekonaĂŚ'' - mĂłwiÂła Anita o trudnych warunkach na drogach.
W sporcie z Majewskim, w biznesie z Kurasiem Anita spotkaÂła siĂŞ i porozmawiaÂła sobie na ciekawe tematy: ''igrzyska w Turynie zbliÂżajÂą siĂŞ wielkimi krokami''

''serial w biznesie'' - wszystko jÂą dziÂś cieszyÂło
Najbardziej jednak, w przeglÂądzie prasy, przebrani za staruszki policjanci :evil2: Poza tym duÂżo byÂło w prasie - i nie tylko - o publikacji karykatury Mahometa, o 100 dniach rzÂądu Marcinkiewicza.
Dziœ by³o coœ niecodziennego, mianowicie, po reklamach nagle na ekranach pojawi³y siê oczy Anity, bo pan operator zaserwowa³ nam niesamowite zbli¿enie, póŸniej stopniowo oddala³o siê, ale z tej perspektywy Anita wygl¹da najpiêkniej: by³o widaÌ przepiêkny b³êkit jej oczu, staranny makija¿, usta :p To by³o zjawisko

DziĂŞkujĂŞ panu operatorowi za e kilka sekund ''zbliÂżenia''
No i mĂłj ulubiony punkt poranka, czyli rozmowa z goÂściem, na tle tylnoprojekcyjnego ekranu, rozmowa z ElÂżbietÂą LipskÂą o ustawie o ratownictwie medycznym. Anita byÂła konkretna, dociekliwa, a moÂże raczej bardzo ciekawa opinii pani doktor. Rozmowa bardzo ciekawa i Anicie wcale nie spieszyÂło siĂŞ, by przerwaĂŚ rozmowĂŞ, ktĂłra juÂż wchodziÂła na serwis
PóŸniej by³a mia³ rozmowa z M. Telmiùsk¹ o tematach reporterskich dnia. A przed sam¹ 9-t¹ zapowiedŸ rozmowy porannej i K. Kolenda. Rozmowa o polityce, bez polityków - jak podsumowa³a Anita.
Na ostatniÂą prognozĂŞ Anita niemal biegiem wpadÂła - baÂłem siĂŞ, Âże siĂŞ przewrĂłci... ten podest, te schody, te buty na obcasie... ale Anita jest przecieÂż przeszkolona