Kamil Durczok
Moderator: Łukasz
Ha! Moi drodzy! To jedna z nalepszych wiadomoœci ze œwiata mediów od kiedy TVN wyraŸnie pobi³a w statystykach Polsat. Otó¿ w³aœnie jeden z ludzi Telewizji Publicznej, wielokrotnie nagradzany czo³owy dziennikarz polskich mediów bêdzie od maja szefem najlepszego programu informacyjnego w najlepszej stacji telewizyjnej. Œwietna wiadomosÌ!!!
:):)

Pozdrawiam, Filip
Raczej siĂŞ tego spodziewaÂłem, ale zaskoczeniem jest to Âże o tym wiemy juÂż dziÂś, a dopiero zacznie pracowaĂŚ od maja.
Jestem bardzo ciekawy jak bĂŞdzie sie prezentowaÂł w "Faktach".
P.S. No wiĂŞc za rok w plebiscycie Telekamery 2007 - 2 zÂłote statuetki powĂŞdrujÂą do rÂąk kogoÂś z TVN. :evil2:

P.S. No wiĂŞc za rok w plebiscycie Telekamery 2007 - 2 zÂłote statuetki powĂŞdrujÂą do rÂąk kogoÂś z TVN. :evil2:

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

"Wiadomoœci" mia³y dwie twarze Pieùkowska i durczok, najpierw odesz³a Jola a teraz Kamil, jednak chyba odejœcie Durczoka bardziej boli w³adze bo przechodzi do najpowazniejszej konkurencji. Wed³ug mnie to zmiana na leprze teraz pewnie w jednym tygodniu Pochanke a w drugim Durczok. Jednak obawiam siê, ¿ê miejsce g³ównej gwiazdy "Faktów" zajmie w³asnie Durczok, a ja bym wola³ by zosta³a Pochanke.
Wróciłem!!
kamil durczok w tvn !!!
Ja napewno nie bêdê ogl¹da³ Faktów prowadzonych przez Kamila Durczoka.Dla mnie on siê skompromitowa³.A w którymœ z tematów jest napisane ¿e mo¿e on zaj¹Ì miejsce Justyny Pochanke.Proszê bardzo
JuÂż widzĂŞ jak Lis zapowiad Âże niedÂługo bĂŞdzie prowadziĂŚ "Wydarzenia" i Fakty majÂą coraz gorsze wyniki oglÂądalnoÂści.A jeÂśli ktoÂś powie Âże Hanna Smoktunowicz nie lubi Justyny Pochanke i dlatego tam nie bĂŞdzie pracowaĂŚ razem z niÂą,to zapewniam Âże Tomasza Lisa to nie obchodzi i jeÂśli tylko Justyna Pochanke odejdzie z FaktĂłw to w "Wydarzeniach" na pewno znajdzie miejsce.Durczokowi nie
Niech sobie prowadzi serwisy informacyjne w tvn24 o pó³nocy w weekendy.

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Niestety arrow nie moÂże dodaĂŚ sam newsa, takie tam sprawy technicznepawell pisze:
P.S. arrow przydaÂłby sie news...![]()
![]()

Wydaje mi siĂŞ, Âże albo wprowadzona zostanie rewolucja w grafiku FaktĂłw i kaÂżda osoba bĂŞdzie prowadziĂŚ po 2-3 wydania, albo Ryman zostanie tylko w tvn24, albo Ryman dostanie weekendy, a wtedy Marciniak zostanie w tvn24 a Kajdan z Âżalu odejdzie do WiadomoÂści :evil2:
ChociaÂż tak naprawdĂŞ powinniÂśmy poczekaĂŚ na oÂświadczenie w tej sprawie TVN i samego Durczoka -->
1. Nie wiem na cholere 2 tematy o tym samym
2.
3. SyÂśka nie poleci i dobrze wiemy czemu
za dobrze siê tam usadowi³a chyba ze pozycja rodzinki Pieczyùskich s³abnie ??? Moze jakaœ k³ótnia i wyrzucenie z zarz¹du ? Jesli nie to raczej Styska bêdzie siedzieÌ tam gdzie siedzia³a... Kajdan tez ma ty³ek dobrze obsadzony. Poleci albo Ryman do TVP albo wywal¹ Marciniaka...
4.Gdyby faktycznie jednak poleciaÂła StyÂśka to powiem Âże choĂŚ nie powiem Âże by mnie to nie uradowaÂło ( a niech zobaczy sama jak to jest ) to z 2 strony szkoda by byÂło napewno duzej osobowoÂści (ktĂłra nieco stepiÂła pzaurki ostatnio
) Na pewno wole by zostaÂła i sÂądze ze tak wÂłasnie bedzie
Moze poprostu PiecÂżyĂąski ma za duÂżo roboty i tyle...
Salladynie z tym polsatem to sorry ale gÂłupoty pleciesz :] Lis wywalajÂąc Gawryluk a na jej miejsce wpychajÂąc lalke Barbie pokazaÂł ze liczÂą siĂŞ dla niego znajomoÂści i promowanie znajomych a nie profesjonalizm. Tak wiĂŞc StyÂśka nie ma am czego szukaĂŚ :]
2.
i tu siĂŞ mylisz 3 !!!"WiadomoÂści" miaÂły dwie twarze PieĂąkowska i durczok,
3. SyÂśka nie poleci i dobrze wiemy czemu

4.Gdyby faktycznie jednak poleciaÂła StyÂśka to powiem Âże choĂŚ nie powiem Âże by mnie to nie uradowaÂło ( a niech zobaczy sama jak to jest ) to z 2 strony szkoda by byÂło napewno duzej osobowoÂści (ktĂłra nieco stepiÂła pzaurki ostatnio

Salladynie z tym polsatem to sorry ale gÂłupoty pleciesz :] Lis wywalajÂąc Gawryluk a na jej miejsce wpychajÂąc lalke Barbie pokazaÂł ze liczÂą siĂŞ dla niego znajomoÂści i promowanie znajomych a nie profesjonalizm. Tak wiĂŞc StyÂśka nie ma am czego szukaĂŚ :]
Android <3