Co z tym forum?
Moderator: Łukasz
ÂŁaÂł.kamuii pisze:No jak to kto ÂŁukasz jest O Dyretkorem :evil2:

kamuii pisze:A co do beretu wnusiu to mozesz tez poprosiĂŚ dzieci z podwĂłrkowych kĂłlek roÂżancowych :smiech:

P.S. juÂż pora zakoĂączyĂŚ tÂą naszÂą dyskusjĂŞ, bo mi sie wydaje Âże zaraz Marcin siĂŞ zdenerwuje i nas op*******. :aniolek:
Od moderatora: Masz racjĂŞ, pora zakoĂączyĂŚ tÂą dyskusjĂŞ.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

JuÂż wrĂłciÂłem, miÂło, Âże tĂŞskniliÂście.
Tak sobie pomyÂślaÂłem, Âże jak powiem wczeÂśniej o wyjeÂździe, to coniektĂłrzy stanÂą siĂŞ niegrzeczni.
Jak w tym przysÂłowiu o harcujÂących myszach, prawda Kamilku?
Nie rozumiem o co chodzi z tym. ojcem dyrektorem.
Co do b³êdów z forum to przecie¿ zawsze siê zdarza³y takie dni, w których forum gorzej dzia³a³o (albo nie dzia³a³o w ogóle), a po chwili wszystko wraca³o do normy. Nie przejmujcie siê chwilowymi awariami. Administracja serwera czuwa nad nami.

Tak sobie pomyÂślaÂłem, Âże jak powiem wczeÂśniej o wyjeÂździe, to coniektĂłrzy stanÂą siĂŞ niegrzeczni.

Nie rozumiem o co chodzi z tym. ojcem dyrektorem.

Co do b³êdów z forum to przecie¿ zawsze siê zdarza³y takie dni, w których forum gorzej dzia³a³o (albo nie dzia³a³o w ogóle), a po chwili wszystko wraca³o do normy. Nie przejmujcie siê chwilowymi awariami. Administracja serwera czuwa nad nami.
co z tym forum
No masz, i znĂłw siĂŞ zaczyna. :?
[ Dodano: Sob Cze 10, 2006 10:43 pm ]
Witam wszystkich forumowiczĂłw
Mam pytanie.Co sie dzieje z tym forum ? Dlaczego odchodzÂą uÂżytkownicy ktĂłrzy majÂą coÂś do powiedzenia ? Nie ma juÂż Kamuii, TVN_FANa a TerraX i Lukasz prawie nic juÂż nie piszÂą.MĂłgÂłbym dalej wymieniaĂŚ tych ktĂłrzy odeszli ale to chyba bezcelowe
Czemu tworz¹ siê non stop k³ótnie (nie wiem czemu ja w nich uczestniczê)
Ostatnio mam wraÂżenie Âże to co siĂŞ dzieje teraz na forum to nie jest dyskusja tylko zlepek wypowiedzi ktĂłre wogĂłle siĂŞ nie odnoszÂą do tego co ktoÂś powiedziaÂł wczeÂśniej.Mam nadziejĂŞ Âże te i inne osoby wrĂłcÂą na forum
(Nie mam na mysli monstera
) ChiaÂłbym Âżeby kaÂżdy napisaÂł co o tym myÂśli.MoÂże wspĂłlnie uda nam siĂŞ rozwiÂązaĂŚ ten... kryzys (?) .

[ Dodano: Sob Cze 10, 2006 10:43 pm ]
Witam wszystkich forumowiczĂłw

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!