Moderator: Łukasz
Ojejsalladyn pisze:PreferujĂŞ krĂłtkie formy wypowiedziFraszki,sonety,wiersze w ostatecznoÂści niezbyt dÂługie opowiadania.Jestem mistrzem formy krĂłtkiej.
Ostatnio zacz¹³em pisaÌ ksi¹¿kê i po 20 stronie stwierdzi³em ¿e jest nie do czytania.
Dno to jest ten artykuÂł :/pawell pisze:W dzisiejszym "Super Expressie" jest artykuÂł o Kazi. W necie moÂżecie go zobaczyc TU.![]()
![]()
oj salladynie...zawsze mamy jednakowe zdanie jeÂżeli chodzi o JustynĂŞ i w prawie kaÂżdej innej sprawie ale w tej kwestii nie mogĂŞ siĂŞ za bardzo z TobÂą zgodziĂŚ.salladyn pisze:(...)Kazimiera Szczuka dziaÂła w wielu fundacjach i pomaga kobietom a takÂże mniejszoÂściom seksualnym,wiĂŞc zrobiÂła w caÂłym swoim Âżyciu wiĂŞcej dobrego niÂż ci dwaj pozostali goÂście oddawajÂąc to honorarium za program.
No tak, to rzeczywiœcie jej wina ¿e nie by³a wystarczaj¹co doros³a by usi¹œÌ przy okr¹g³ym stole.Ja bardzo ceniê Bronis³awa Geremka ale Kazimierê Szczukê równie¿.TVN_FAN pisze: Pani Szczuka wg mnie post¹pi³a nie w porz¹dku (o ile rzeczywiœcie ca³e wydarzenie opisane w SE jest faktem) w tej sytuacji a myœlê, ¿e przy ca³ym szacunku do prowadz¹cej "NO" jej dokonaù z dokonaniami prof. Geremka nie stawia³bym na jednej szali.
Salladynie - no i ok !!salladyn pisze: No tak, to rzeczywiœcie jej wina ¿e nie by³a wystarczaj¹co doros³a by usi¹œÌ przy okr¹g³ym stole.Ja bardzo ceniê Bronis³awa Geremka ale Kazimierê Szczukê równie¿.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 15 gości