Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

RzeczywistoœÌ TVN-owska nauczy³a nas, czy raczej oduczy³a marzyÌ o tym, ¿e Anita jeszcze kiedyœ przywita siê z nami o dziewiêtnastej :sad:
Ani w duecie, ani teÂż solo.

Dobrze, Âże Twoje doniesienia Funcky o tym, Âże niema dziÂś Anity, nie sprawdziÂły siĂŞ :D
Anita jest, jak najbardziej :D Przygotowuje fakty: przerzuca gazety, wydzwania, przyjmuje 'posÂłaĂącĂłw' :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

A mi siê wydaje, Ÿe Anita wróci jescze na 19. Czym prêdziej czy póŸniej, najbardziej prawdopodobnme bêdzie to jak tylko "Fakty" bêd¹ prowadzone w parze.
Wróciłem!!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ja na Waszym (fanĂłw J. Pochanke) miejscu bardziej martwiÂłbym siĂŞ losem obecnej szefowej prezenterĂłw faktĂłw :D
Anita degradacjĂŞ ledwo, ale jakoÂś przeÂżyÂła, a Pochanke - wszystko przed niÂą :D
Durczok coÂśmi siĂŞ zdaje zostanie teraz ''krĂłlem'' faktĂłw :wink:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Black, s³uszna uwaga. Tak Durczok mo¿e zrobiÌ siê takim drugim Lisem. Ale jest jeszcze jedna sprawa. Jeœli Rymanowski rzeczywiœcie zostanie w Faktach no to mamy trzech prowadz¹cych do g³ównych wydaù w ci¹gu tygodnia. Czy¿by wiêc niektórzy musieli zmieniÌ swoje opisy na coœ w rodzaju "profesjonalne Fakty s¹ co trzy tygodnie"?? :? To bêdzie troche dziwne, jeœli jeden tydzieù bêdzie Durczok, drugi Pochanke, a nastêpny Rymanowski. Ale koùczmy ten off topic.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

DoœÌ off topica :D
Dzisiejsze Fakty naleÂżaÂły w pierwszej czĂŞÂści zdecydowanie do kobiet. Anita za sterami oczywiÂście :D
PóŸniej materia³y Brygidy, Magdy, Ma³gosi, w drugiej czêœci ju¿ faceci: Marcin Zwolski i mój ulubiony Pawe³ £ukasik :D Wróci³ :super: Ju¿ nie pamiêtam, kiedy ostatni raz go widzia³am na wizji :D
Bardzo fajne Fakty Anita nam przygotowaÂła :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ÂŁukasik, piszesz :roll:
Zastanawia mnie, dlaczego Anita taka rozmarzona byÂła, kiedy mĂłwiÂła o Turynie
Najpierw bardzo obrazowo przedstawi³a co, gdzie, kiedy, póŸniej wywo³a³a do odpowiedzi £ukasika, 'który jest 75 km od Turynu' i tak sobie serdecznie z nim rozmawia³a, zada³a nawet 2 pytania :shock: Co w faktach, krótkim programie, jest rzecz¹ niebywa³¹ :!:
PóŸniej materia³y Brygidy, Magdy, Ma³gosi,
A co z materiaÂłem, mojej ulubionej, Ani KalczyĂąskiej :?:
Bardzo dobry materia³, o odtajnianiu nazwisk ksiê¿y wspó³pracuj¹cych z SB, zrobi³a :D Ten g³os pasuje do wszystkiego :D

No a Anita, na poczÂątku zajĂŞÂła siĂŞ politykÂą, na szczĂŞÂście nie wyraÂżaÂła swoich prywatnych opinii. To szybko szÂło, materiaÂł za materiaÂłem, tylko Turynowi poÂświĂŞcili wiĂŞcej czasu.

Wszystko na to wskazuje, Âże zobaczymy siĂŞ takÂże jutro z AnitÂą - zaprosiÂła na jutro :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Zastanawia mnie, dlaczego Anita taka rozmarzona byÂła, kiedy mĂłwiÂła o Turynie
ByĂŚ moÂże materiaÂł Zwolskiego wprawiÂł jÂą w marzycielski nastrĂłj :D
ZakoĂączyÂł siĂŞ on informacjÂą o rozdaniu nagrĂłd Grammy, tzw. muzycznych oscarĂłw :D
Anita mo¿e chcia³aby dostaÌ w koùcu jak¹œ nagrodê :wink: Tematyka nagród tak jej siê spodoba³a, ¿e w póŸniejszej zapowiedzi igrzysk wykorzysta³a frazê i zapyta³a Paw³a o ,,olimpijskie oscary' :D
£ukasika, 'który jest 75 km od Turynu' i tak sobie serdecznie z nim rozmawia³a, zada³a nawet 2 pytania Co w faktach, krótkim programie, jest rzecz¹ niebywa³¹
MoÂże stĂŞskniÂła siĂŞ za nim? I chciaÂła jak najdÂłuÂżej zatrzymaĂŚ go na wizji :p
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ZakoĂączyÂł siĂŞ on informacjÂą o rozdaniu nagrĂłd Grammy, tzw. muzycznych oscarĂłw
Anita mo¿e chcia³aby dostaÌ w koùcu jak¹œ nagrodê :wink:
Dostanie nagrodĂŞ w kategorii: ''najlepsza rola... drugoplanowa'' :?
Gdyby chciaÂła nagrĂłd, inaczej posterowaÂłaby swojÂą karierÂą :] DecydujÂąc siĂŞ na pozostanie w tvn, zamknĂŞÂła sobie drogĂŞ do sukcesu :?

A czy dzisiaj nie byÂło zajawki faktĂłw po reklamach, czy moÂże zmienili porĂŞ emisji :?:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Ta najlepsza rola drugoplanowa to za co? Za Fakty popoÂłudniowe, cz Poradki? :evil2:
Noooo, ja bym nie byÂła taka pewna, Âże Anita nie dostanie nagrĂłd :D A co z DamÂą Pik, moÂże jakimÂś Âśrodowiskom feministycznym siĂŞ przypodobaÂła :wink:
A czy dzisiaj nie byÂło zajawki faktĂłw po reklamach, czy moÂże zmienili porĂŞ emisji :?:
Nie wiem, pojĂŞcia nie mam.....
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Anita chyba dzisiaj bĂŞdzie rozmawiaĂŚ z goÂściem po 9-tej.
Siedzi od 7-mej na stanowisku.
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Black, Âżeby to co piszesz okazaÂło siĂŞ pomyÂłkÂą, bo jeÂśli to prawda to nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł tego zobaczyĂŚ.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

I juÂż po rozmowie... wszystko fajnie, bardzo poprawnie, Âżeby nie powiedzieĂŚ, Âże poprostu dobrze, tylko znowu te kartki... :evil: czasami mi siĂŞ wydaje, Âże jakby zabraĂŚ niektĂłrym dziennikarzom notatki to by Âżadnego pytania nie potrafili zadaĂŚ :twisted:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Chwilowo nie mam by rozpisywaĂŚ siĂŞ, ale oczywiÂście podobaÂła mi siĂŞ rozmowa, nawet bardzo.
Z tymi kartkami masz racjĂŞ Maciek, niektĂłrzy, Anita niestety teÂż przesadzajÂą.
Ale Anita jak chce, to potrafi uÂłoÂżyĂŚ dobre pytanie bez udziaÂłu kartek.
Ostatnio zmieniony sobota 18 mar 2006, 16:11 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
Kowal
Bywalec
Bywalec

Ja bêde broni³ tych "kartek" dziennikarze gdzieœ musz¹ mieÌ notatki, jakby rozmuwca siê wykrêca³ trzeba mu pokazaÌ fakty. Je¿eli krytykujecie ta iloœÌ kartek to chyba niewidizeliœcie ile mia³a wczoraj Olejnik w TVP1 jak na 20 minut programu to ogromna iloœÌ. A sama rozmowa ciekawa...chcocia¿ mog³a by zaprosiÌ Giertycha, to chyba jedyna dziennikarka, która przynim nie wygl¹da na ma³¹ :lol:
Wróciłem!!
Kowal
Bywalec
Bywalec

Ja bêde broni³ tych "kartek" dziennikarze gdzieœ musz¹ mieÌ notatki, jakby rozmuwca siê wykrêca³ trzeba mu pokazaÌ fakty. Je¿eli krytykujecie ta iloœÌ kartek to chyba niewidizeliœcie ile mia³a wczoraj Olejnik w TVP1 jak na 20 minut programu to ogromna iloœÌ. A sama rozmowa ciekawa...chcocia¿ mog³a by zaprosiÌ Giertycha, to chyba jedyna dziennikarka, która przynim nie wygl¹da na ma³¹ :lol:
Wróciłem!!
ODPOWIEDZ