"Tylko mnie kochaj", czy "Ja wam pokażę
Moderator: Łukasz
"Tylko mnie kochaj", czy "Ja wam poka¿ê
Jak myslicie ktĂłry film bĂŞdzie lepszy?
Ja obstawiam "Tylko mnie kochaj" - fajniejsi aktorzy.
A "Ja wam poka¿ê" bêdzie chyba beznadziejne. Obsada wogóle nie dobrana:
Brodzik <<>>Pilaszewska
Frycz <<>> Pazura
ÂŻmiejewski <<>> DelÂąg
JabÂłczyĂąska <<>>NikliĂąska
Nikt tu nie pasuje! No ale najgorsza jest Judyta... Wolszczak to takie 'cieple kluchy'....
Ja obstawiam "Tylko mnie kochaj" - fajniejsi aktorzy.
A "Ja wam poka¿ê" bêdzie chyba beznadziejne. Obsada wogóle nie dobrana:
Brodzik <<>>Pilaszewska
Frycz <<>> Pazura
ÂŻmiejewski <<>> DelÂąg
JabÂłczyĂąska <<>>NikliĂąska
Nikt tu nie pasuje! No ale najgorsza jest Judyta... Wolszczak to takie 'cieple kluchy'....
Żartowałem.
Jasne ze "Tylko mnie kochaj".
WÂłasnie dlatego ze jest lepsza obsada.
ByÂła duÂża promocja tego filmu przed promocjÂą wiĂŞc to powinien byĂŚ sukces przynajmniej taki jak "Nigdy w Âżyciu".
No a "Ja wam poka¿ê" te¿ ma du¿¹ promocjê ale pewnie bêdzie mniejszy sukces. :? Tak mi sie wydaje bo zapowiada siê g³upio...

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Stały bywalec
- Kontakt:
JakÂże trafne i wiejÂące inteligencjÂą spostrzeÂżenie...pawell pisze:Tak mi sie wydaje bo zapowiada siĂŞ gÂłupio...![]()
Z gĂłry widaĂŚ Âże kaÂżdy z tych filmĂłw adresowany jest do nieco innej grupy osĂłb. "Tylko mnie kochaj" dla mÂłodszej widowni (ale nie takiej bardzo

Ja siê zastanawiam czy pójœÌ 
przeciw sa jednak 2 duÂże powody 1. nie jest to film z efektai specjalnymi wiĂŞc troche szkoda kasy na kino 2. ta caÂła Julka wÂłasnie odkÂąd zobaczyÂłam jÂą w DDTVN przeraÂża mnie nie lubiĂŞ takich dzieci potwornie....
ale jest jeden powaÂżny argument za - MACIEJ ZAKOÂŚCIELNY

przeciw sa jednak 2 duÂże powody 1. nie jest to film z efektai specjalnymi wiĂŞc troche szkoda kasy na kino 2. ta caÂła Julka wÂłasnie odkÂąd zobaczyÂłam jÂą w DDTVN przeraÂża mnie nie lubiĂŞ takich dzieci potwornie....
ale jest jeden powaÂżny argument za - MACIEJ ZAKOÂŚCIELNY

Android <3
-
- Początkujący
No to chyba "Tylko mnie kochaj" wyprzedzi "Nigdy w Âżyciu" pod wzgĂŞdem ogladalnoÂści. Jeszcze tylko ok 600 tys widzĂłw.Onet.pl pisze:KomediĂŞ romantycznÂą "Tylko mnie kochaj" zobaczyÂło juÂż 1 015 337 PolakĂłw. Tylu widzĂłw kupiÂło bilety w ciÂągu trzech tygodni od premiery.(...)

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Czasem tu wpada
http://film.onet.pl/forum.html?ptype=we ... mosci.html
Dobrze idzie z oglÂądaloÂściÂą ale jak widaĂŚ ci ktĂłrzy byli na filmie sÂą conajmniej NIEZADOWOLENI
Dobrze idzie z oglÂądaloÂściÂą ale jak widaĂŚ ci ktĂłrzy byli na filmie sÂą conajmniej NIEZADOWOLENI
Tak samo jak z Tylko mnie kochaj...PabloOoOo_90 pisze:http://film.onet.pl/forum.html?ptype=we ... mosci.html