Anna Kalczyńska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

No tak :D Czemu mnie to nie dziwi :roll: :D

DziÂś czekaÂłem na program Ani z optymistycznym nastawieniem i ... w rezultacie koĂącowym, od razu lepiej siĂŞ oglÂądaÂło :D
MoÂże to teÂż zasÂługa trochĂŞ lepiej dobranej tematyki.
DziÂś, ten dominujÂący w poprzednim odcinku, element poradnikowy teÂż co prawda byÂł, ale nie w tak duÂżej iloÂści. ByÂło wiele cennych informacji o rynku pracy, o bezpieczeĂąstwie na wodach europejskich.
OgĂłlnie, jednym sÂłowem moÂżna skwitowaĂŚ - interesujÂąco :D
No i Ania, ona zawsze potrafi siĂŞ zaprezentowaĂŚ z najlepszej strony - rozumiejcie to dwojako :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Dzisiaj jest program o staÂłej porze, a dotego ciekawy materiaÂł ÂŁukasika. Ania wyglÂądaÂła pieknie.
Wróciłem!!
ania
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: ania »

Nie oglÂądaÂłam!!! Ma ktoÂś capsy? I kiedy moÂżna zobaczyĂŚ powtĂłrki? a czy powiedzieli co bĂŞdzie w nastĂŞpnym odcinku? :D
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Powtórka jest jutro o 10:45...czyli przed "Lo¿¹ prasow¹"
Wróciłem!!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nikt nie widziaÂł Ani w akcji dziÂś :?:

Najpierw jÂąupolowaÂłem w faktach popoÂłudniowych ... tzn. widaĂŚ jÂą byÂło za plecami Magdy Sakowskiej nadajÂącej relacjĂŞ na Âżywo.
PomyÂślaÂłem, Âże moÂże przygotowuje jakiÂś materiaÂł, ale nie :D
W M24 - popoÂłudniowym - miaÂła relacjĂŞ na Âżywo z Sejmu: kipiaÂła z niej energia :D Z takÂą werwÂą, precyzjÂą i skÂładnoÂściÂą jak Ania Âżaden reporter /-ka nie relacjonujÂą zdarzeĂą :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
aero
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: aero »

Ja widzia³em, zrobie capsy i filmy (jak bêdzie ktoœ chcia³), ale to dopiero jutro. Dzisiaj ju¿ mam doœÌ robienia filmów z TVN24. Co do Ani to co tu du¿o pisaÌ, jest œwietna w programie "Studio Europa", ciesze siê ¿e w tym programie s¹ rozmowy z goœÌmi, Ania siê mo¿e wykazaÌ.
Najwięcej archiwalnych capsów z tvn24:
http://iminiplus.prv.pl
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Black Jack '62 pisze:Nikt nie widziaÂł Ani w akcji dziÂś :?:

Najpierw jÂąupolowaÂłem w faktach popoÂłudniowych ... tzn. widaĂŚ jÂą byÂło za plecami Magdy Sakowskiej nadajÂącej relacjĂŞ na Âżywo.
PomyÂślaÂłem, Âże moÂże przygotowuje jakiÂś materiaÂł, ale nie :D
W M24 - popoÂłudniowym - miaÂła relacjĂŞ na Âżywo z Sejmu: kipiaÂła z niej energia :D Z takÂą werwÂą, precyzjÂą i skÂładnoÂściÂą jak Ania Âżaden reporter /-ka nie relacjonujÂą zdarzeĂą :D

ja widziaÂłem jej live w serwisie ktĂłrego gospodarzem byÂła Marta Kuligowska o 13.30 To bÂło chyba jej pierwsze tego dnia wejscie, Âświetnie omawiaÂła pÂłynnie szybko ale wyraziÂście i zrozumiale. MĂłwiÂła tak, jakby czytaÂła z promptera, wyraÂźnie akcentujÂąc 'odruchami gÂłowy' i mimikÂą co najistotniejsze, co nadawaÂło zrozumienie tego o czym mĂłwiÂła :D ona jakby poÂłykaÂła kamere...odnosiÂłem wraÂżenie, Âże mogÂłaby wiecznie mĂłiĂŚ do kamery.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Te¿ J¹ widzia³em w Faktach popo³udniowych :) Szkoda tylko, ¿e liva mia³a kilkanaœcie minut póŸniej, a nie w faktach.
MyÂślaÂłem, Âże moÂże bĂŞdzie nadawaĂŚ teÂż relacje w wieczornym Magazynie 24, ale pĂłki co niestety Ani KalczyĂąskiej nie byÂło...
...a wracajÂąc do soboty to...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

WiĂŞcej capsĂłw oraz filmik na stronie miniplus.prv.pl
ZeTek
Początkujący
Początkujący

Post autor: ZeTek »

Obrazek
krytyczny
Początkujący
Początkujący

Post autor: krytyczny »

A ta znowu te swoje 'krosty' wystawia od rana? Desperacja na maksa. :lol: Ale zenada!
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

krytyczny pisze:A ta znowu te swoje 'krosty' wystawia od rana? Desperacja na maksa. :lol: Ale zenada!
A móg³bys rozwin¹Ì bardziej t¹ myœl? Jakie krosty? Ja nic nie widzê... :D
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
krytyczny
Początkujący
Początkujący

O te jej marne piersiatka wypchniete czarodziejskim biustonoszem mi chodzi... :roll:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

krytyczny pisze:O te jej marne piersiatka wypchniete czarodziejskim biustonoszem mi chodzi... :roll:
Wiesz krytyczny....wg mnie trochĂŞ przesadzasz w tej swojej krytyce. To pomaÂłu staje siĂŞ niesmaczne. :?
terraX pisze:móg³bys rozwin¹Ì bardziej t¹ myœl? Jakie krosty? Ja nic nie widzê... :D
No wiesz..terraX 8) dziwiĂŞ siĂŞ ale bÂądÂź co bÂądÂź Ty powinnaÂś coÂś zauwaÂżyĂŚ :P :lol:
ZIMA
krytyczny
Początkujący
Początkujący

Niesmaczne to jest wg mnie takie lansowanie sie na wizji. Czy kierownictwo TVN24 nie ma nic przeciwko temu, zeby prowadzaca tak sie ubierala?!
Przepraszam, ale dla mnie to zenada i jakis widoczny akt desperacji. Bardzo nieprofesjonalne.
Ja na przyklad nie mam ochoty na takie widoki w TV informacyjnej, jak chce dostarczam sobie takich wrazen na innych kanalach :wink:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

krytyczny pisze:Niesmaczne to jest wg mnie takie lansowanie sie na wizji. Czy kierownictwo TVN24 nie ma nic przeciwko temu, zeby prowadzaca tak sie ubierala?!
Wiesz - piszÂąc te sÂłowa postĂŞpujesz dokÂładnie tak jak Black Jack, ktĂłry u prawie wszystkich dziennikarek TVN24 widzi ich rzekome powiÂązania z panami z kierownictwa ITI.

W jaki sposób Anna Kalczyùska siê lansuje ?? Ubiera siê tak jak jej odpowiada, skoro Tobie to nie pasuje zawsze mo¿na prze³¹czyÌ na inny kana³.
Jestem ÂświĂŞcie przekonany, Âże jakby w taki sposĂłb ubieraÂła siĂŞ np. Tadla tego byÂś nie napisaÂł.

Myœla³em, ¿e na tym forum tylko Black ma takie specyficzne patrzenie na rzeczywistoœÌ-jak siê okazuje niestety siê myli³em :?

KogoÂś moÂżna lubieĂŚ, moÂżna kogoÂś nie lubieĂŚ -ale jeÂżeli siĂŞ kogoÂś nie ceni to mimo wszystko trzeba doceniĂŚ jego klasĂŞ.

A Pani KalczyĂąska takowÂą bez wÂątpienia posiada.
ZIMA
ODPOWIEDZ