Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

kazimiera szczuka

Post autor: salladyn »

Drogi TVN_FAN-ie ja wcale tego nie traktuje jako ataku na Kaziê :) Jednak co boskie oddajcie bogu a co cesarskie cesarzowi.Bronis³aw Geremek zrobi³ bardzo du¿o dla Polski ale Kazimiera Szczuka te¿ nie pró¿nuje.Bierze udzia³ w manifach i dyskutuje miêdzy innymi o dyskryminacji kobiet.Robi tyle ile mo¿e.To tyle. :P
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
anialek
Bywalec
Bywalec

Re: kazimiera szczuka

Post autor: anialek »

Mi siĂŞ wydaje,Âże Kazia powinna robiĂŚ z kasÂą co chce,przecieÂż pracuje i jako dziennikarka i felietonistka.To tylko jej sprawa co zrobi z forsÂą,ma prawo zrobic co zechce,zarobiÂła,a to nie jest taki Âłatwy chleb,jak niektĂłrym siĂŞ wydaje.
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

anialek pisze:Mi siĂŞ wydaje,Âże Kazia powinna robiĂŚ z kasÂą co chce,przecieÂż pracuje i jako dziennikarka i felietonistka.To tylko jej sprawa co zrobi z forsÂą,ma prawo zrobic co zechce,zarobiÂła,a to nie jest taki Âłatwy chleb,jak niektĂłrym moÂże siĂŞ wydaje.
I co z tego,Âże jest po kÂądzieli ÂŻydĂłwkÂą,ja znam wiele osĂłb pazernych na kasĂŞ,a ÂŻydami nie sÂą.
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

:shock: anialek sama siebie cytujesz i na to odpowiadzasz :roll: :roll: :?

anialek pisze:Mi siĂŞ wydaje,Âże Kazia powinna robiĂŚ z kasÂą co chce,przecieÂż pracuje i jako dziennikarka i felietonistka.To tylko jej sprawa co zrobi z forsÂą,ma prawo zrobic co zechce,zarobiÂła,a to nie jest taki Âłatwy chleb,jak niektĂłrym moÂże siĂŞ wydaje.

I tu siĂŞ z TobÂą zgadzam masz racjĂŞ... :P :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

anialek pisze:
I co z tego,Âże jest po kÂądzieli ÂŻydĂłwkÂą,ja znam wiele osĂłb pazernych na kasĂŞ,a ÂŻydami nie sÂą.
Wiem, Âże to nie w temacie ale cytowanie samego siebie jest chyba nowoÂściÂą na naszym forum, szczegĂłlnie, Âże cytujÂąc swojÂą wypowiedz potĂŞpiasz sama siebie :lol: :lol: Nie a to, Âże sÂą pazerni czy nie to wcale niezaleÂży od wyznania ja znam wielu SzwedĂłw bardziej pazernych od SzkotĂłw.
Wróciłem!!
pawell

Kolejny artykuÂł w "Super Ekspressie" o Kazi:

Szczuka nie jest chciwa
Kto wprowadzi³ naszych reporterów w b³¹d. Nie dosta³am 15 tysiêcy z³. O pieni¹dze nikt mnie nie prosi³.

DziÂś zostanie w TVP 2 wyemitowany program "DuÂże dzieci". ChoĂŚ niewiele osĂłb go widziaÂło, byÂło juÂż o nim gÂłoÂśno. A to za sprawÂą naszej publikacji pt. "Kazimiera I Chciwa".

Nasz reporter zostaÂł poinformowany, Âże Kazimiera Szczuka, ktĂłra w nim wystÂąpiÂła, zainkasowaÂła 15 tysiĂŞcy zÂł. - To absurd - powiedziaÂła nam stanowczo dziennikarka i na dowĂłd pokazaÂła umowĂŞ, ktĂłrÂą podpisaÂła z telewizjÂą. - OtrzymaÂłam honorarium tak jak wszyscy inni goÂście tego programu. ByÂła to jednak suma wielokrotnie niÂższa.

Rzecznik prasowy TVP JarosÂław SzczepaĂąski rĂłwnieÂż zaprzeczyÂł, Âże honorarium byÂło tak wysokie.

To byÂło zamierzone
A jednak informacja o wysokiej stawce nie wziê³a siê znik¹d. Dziennikarz uzyska³ j¹ od osoby wspó³pracuj¹cej z telewizj¹. Mamy podstawy przypuszczaÌ, ¿e ta osoba celowo wprowadzi³a go w b³¹d. Mo¿e komuœ chodzi³o o przedstawienie Kazimiery Szczuki w z³ym œwietle? Mo¿e dlatego, ¿e komuœ nie podobaj¹ siê jej feministyczne pogl¹dy?

Jest to bardzo prawdopodobne, gdyÂż informator kilkakrotnie mijaÂł siĂŞ z prawdÂą. FaÂłszem okazaÂła siĂŞ teÂż informacja o tym, Âże Szczuka byÂła proszona o przekazanie honorarium na cele charytatywne. - Taka kwestia w ogĂłle siĂŞ nie pojawiÂła - twierdzi dziennikarka. - "DuÂże dzieci" to fajny program rozrywkowy, ale niemajÂący nic wspĂłlnego z dziaÂłalnoÂściÂą charytatywnÂą.

Niech pomagajÂą jak chcÂą
Do tej pory w programie wystÂąpiÂło okoÂło 60 osĂłb. Dwie z nich, z wÂłasnej inicjatywy, przekazaÂły zarobione pieniÂądze na szczytne cele. - To dobrze, Âże ludzie tak postĂŞpujÂą, ale niech kaÂżdy robi to kiedy chce i jak chce, przed kamerami albo anonimowo - mĂłwi dziennikarka.

Kazimiera Szczuka niechĂŞtnie opowiada o swoim pomaganiu innym. - To moja prywatna sprawa, komu dajĂŞ i na co - ucina dyskusjĂŞ na ten temat. - Na pewno nie mam sobie w tej sprawie nic do zarzucenia - dodaje.

Mimo iÂż ona sama nic wiĂŞcej na ten temat nie chciaÂła powiedzieĂŚ, wiemy, Âże regularnie udziela siĂŞ w organizacjach spoÂłecznych i bierze udziaÂł w akcjach charytatywnych. Nikt z jej znajomych nie nazwaÂłby jej chciwÂą.

Dam jeszcze fotke ze strony:

Obrazek
Kowal
Bywalec
Bywalec

Ciekawe jak Kazia siĂŞ opanuje od przeklĂŞĂąst przy dzieciach:):)
Wróciłem!!
Sun
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sun »

Ale slodki niewinny usmieszek,przy dzieciach chyba Âłagodnieje :D ona jest jednak Aniolem ;)
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
pawell

Jeszcze znalazÂłem jedno zdjĂŞcie Kazi na stronie "Super Ekspressu":

Obrazek

a w gazecie sÂą jeszcze 2 inne teÂż fajne. :D :D
Sun
Początkujący
Początkujący

Sluchajcie Drodzy Forumowicze,mam pomysla :D zorganizujmy zrzutke na Kazie,tak by chociaz miala za co ogrzewanie oplacic. bo bedzie jeszcze chlodniejsza <brrr> niz dotychczas
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

kazimiera szczuka

Kochany sun-ie czy jesteÂś w jakiÂś sposĂłb ograniczony czy moÂże nie zrozumiaÂłeÂś Âże drugi artykuÂł o Kazi byÂł niczym innym jak sprostowaniem :?:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Sun
Początkujący
Początkujący

Drogi Salladynie :] Chyba chcesz dorownac Naszej Najdrozszej Ukochanej Kazi w sposobie krytykowania innych ale niestety..z marnym skutkiem,do tego rowniez trzeba miec odrobine taktu i inteligencji:]
Pozdrawiam :]
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

kazimiera szczuka

Sun pisze:Drogi Salladynie :] Chyba chcesz dorownac Naszej Najdrozszej Ukochanej Kazi w sposobie krytykowania innych ale niestety..z marnym skutkiem,do tego rowniez trzeba miec odrobine taktu i inteligencji:]
Pozdrawiam :]
Nawet siĂŞ nie staram.Ty jesteÂś mistrzem ciĂŞtej riposty.
Sun pisze:Sluchajcie Drodzy Forumowicze,mam pomysla :D zorganizujmy zrzutke na Kazie,tak by chociaz miala za co ogrzewanie oplacic. bo bedzie jeszcze chlodniejsza <brrr> niz dotychczas
D³ugo nad tym myœla³eœ :?: Chyba nie.Oœmieszasz siê na ka¿dym kroku.Wow có¿ za z³oœliwoœÌ.Szczególnie "dowcipne" by³o to z tym ogrzewaniem.Artyku³ okaza³ siê niczym innym jak kaczk¹ dziennikark¹, nie przeszkadza to jednak tobie W DALSZYM CI¥GU powo³ywaÌ siê na ten szmat³awiec jakim jest :SuperExpress".

ÂŻal mi ciebie.
Kowal
Bywalec
Bywalec

Zgadzam siĂŞ z Salladynem, Sun przestaĂą to juÂż niejest Âśmieszne, ta sprawa zostaÂła juÂż wytÂłumaczona. a jeÂżeli chcesz siĂŞ z tego nabijaĂŚ, to jedna z najlepiej zarabiajÂących polskich aktorek MaÂłgosia KoÂżuchowska tez nieoddaÂła chonorarium, wiĂŞc zakoĂączmy ten temat.
Wróciłem!!
pawell

Fajny moment z KaziÂą, a caÂłego programu nie oglÂądaÂłem bo byÂł tam jeden dzieciek ktĂłry mnie wkurzaÂł... :? Najlepszy fragment to oczywiÂście ten kiedy Kazia staÂła na gÂłowie. ROTFL :lol: Jestem pod wraÂżeniem. :roll: Szkoda tylko Âże tak krĂłtko byÂła... :cry: :cry:
ODPOWIEDZ