Kanały tematyczne TVP
Moderator: Łukasz
Ciekawe w czym WiadomoÂści sÂą lepsze od FaktĂłwPrezes TVP jednoczeÂśnie zaprzecza opiniom, Âże w czasie jego kadencji niewiele w telewizji publicznej zmieniÂło siĂŞ na lepsze. Jako przykÂład podaje "WiadomoÂści", czoÂłowy program informacyjny "Jedynki". "Dwa lata temu "WiadomoÂści" ustĂŞpowaÂły <Faktom> TVN w wielu cechach" - uwaÂża. - "Teraz z satysfakcjÂą mogĂŞ powiedzieĂŚ, Âże w tej wymagajÂącej konkurencji czĂŞsto jesteÂśmy lepsi."

Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Ja uwa¿am, ¿e "Wiadomoœci" maj¹ bradzo ³adne studio (ale i tak "Fakty" maj¹ najlepsze), a przede wszystkim sto razy lepsza czo³ówka od "Faktów"
To pikani mi siĂŞ juÂż totalnie znudziÂło. Tak zbaczajÂąc troszeczkĂŞ z tematu
- to i tak uwa¿am, ¿e ta z http://www.velvet.de jest o niebo lepsza. WróÌmy do tematu. Ja bym stawia³ "Wiadomoœci" i "Fakty" mniej/wiêcej na tym samym miejscu, a poza tym TVN24 przyda³aby siê jakaœ konkurencja i zmieniliby w koùcu t¹ grafikê (tak aproppo moje projekty s¹ w odpowiednim dziale
)

Jeszcze bĂŞda programy regionalne. WiĂŞc moÂże na TVP3 powrĂłci "Telewizyjny Kurier Mazowiecki" (chyba tak to siĂŞ nazywa)... Poza tym jest tam tez sporo ciekawych programĂłw. I pewnie dadza wiĂŞcej "Klanu" itp.Marcin pisze:(...)ZdejmÂą parlament, dadzÂą Kurier co godzinĂŞ, pogodĂŞ i czĂŞÂściej bĂŞdÂą "Echa dnia". ÂŚwiat siĂŞ Âśmieje.![]()

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Najwa¿niejsze, ¿eby Wiadomoœci i ca³a publiczna nie k³ama³y, ostatnio siê to udawa³o. A jak bedzie za PISu to siê oka¿e. Odejœcie Durczoka nie wró¿y najlepiej...
Sprawy techniczne (studio, oprawa) sÂą jednak drugorzĂŞdne, choĂŚ tu akurat widaĂŚ przewagĂŞ tvnu.
Sprawy techniczne (studio, oprawa) sÂą jednak drugorzĂŞdne, choĂŚ tu akurat widaĂŚ przewagĂŞ tvnu.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" 

-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Wg mnie maÂło bo to jest telewizja publiczna wiĂŞc zasiĂŞg powinien byĂŚ zdecydowanie wiĂŞkszy... i kanaÂł powinien i do mnie docieraĂŚ... a nie dociera :|Marcin pisze:To nie jest maÂło.
Co do oglÂądalnoÂści to jak popatrzyÂłem na ukrywek programu z tego kanaÂłu (o Chaplinie akurat) w Teleexpressie porĂłwnujÂąc go (Âże tak powiem) z wynikami oglÂądalnoÂści to siĂŞ nie dziwiĂŞ bo takie rzeczy sÂą maÂło interesujÂące... rozumiem, jest pewnie grupa osĂłb zainteresowana i takimi tematami ale zapewne jest bardzo wÂąska.
tvp kultura
TVP KULTURA to nie jest kana³ z prawdziwego zdarzenia o kulturze.Rzadko mo¿na tam zobaczyÌ niez³y koncert, muzyki klasycznej jak na lekarstwo za to du¿o jest paplania o kulturze.Co w³¹czê na Kulturê to tam idzie "Studio Klutura"
WolaÂłbym posÂłuchaĂŚ jakiegoÂś koncertu niÂż caÂły czas sÂłuchaĂŚ kilku PanĂłw i kilku PaĂą gadajÂących o kulturze.No chyba Âże ÂściÂągnÂą tam KaziĂŞ 

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
TVP3 --> TVP info
TVP3 powinna zmienic nazwe na TVP info . I zmienic ca³¹ ramówke na bardziej informacyjna tak jak TVN24
.Ale to tylko marzenia 

-- forum km w Bydgoszczy -- km.69.pl
---------------------------------------------------------
[*]Jan Paweł II (Karol Wojtyła) 2 kwietnia 2005 [*]
---------------------------------------------------------
[*]Jan Paweł II (Karol Wojtyła) 2 kwietnia 2005 [*]
No na razie nie dociera, bo sÂą ograniczenia techniczne i droga naziemnÂą do Ciebie nie dotrze, ale nadaje-jak siĂŞ nie mylĂŞ- FTA z Astry i HB i ze wszystkich polskich platform cyfrowych (w liczbie dwĂłch):: Kamil pisze:
Wg mnie maÂło bo to jest telewizja publiczna wiĂŞc zasiĂŞg powinien byĂŚ zdecydowanie wiĂŞkszy... i kanaÂł powinien i do mnie docieraĂŚ... a nie dociera :|
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" 

Re: TVP3 --> TVP info
Szybciej chyba postanie informacyjny kana³ TVP.morus1000 pisze:TVP3 powinna zmienic nazwe na TVP info . I zmienic ca³¹ ramówke na bardziej informacyjna tak jak TVN24.Ale to tylko marzenia

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!