Zagraniczne fora o mediach
Moderator: Łukasz
Zagraniczne fora o mediach
Ja jestem zalogowany jako 24hours i rozpocz¹³em promocjê Justyny Pochanke 

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Po pierwsze: studio wcale nie jest brzydkie. Poza tym brytyjczycy nie majÂą osobnego studio do wywiadĂłw! PrzeprowadzajÂą wszystko przy stole prezenterskim.Daredevil'u dlaczego na tamtym forum umieÂściÂłeÂś zdjĂŞcia studia publicystycznego. Teraz wszyscy bĂŞdÂą mĂłwili, jakie ono jest brzydkie. Nie lepiej byÂło daĂŚ tam zdjĂŞcia ze Studia Europa, GoÂścia Porannego, czy LoÂży Prasowej?
Po drugie: jeszcze nie byÂło tam tych zdjĂŞĂŚ
Po trzecie: muszê was pochwaliÌ. Czêsto wchodzê na tamto forum, ale jeszcze nie widzia³em, ¿eby tak siê ktoœ k³óci³ o prezenterki.
Po czwarte: czy to Black Jack zarejestrowaÂł siĂŞ jako wioskowy_glupek?
zagraniczne fora
No niestety nie oby³o siê bez malutkiej ale myœlê ¿e wyj¹tkowo przyjaznej k³ótni.Anita v. Justyna.Nie jest to jednak jakaœ k³ótnia,ale raczej wymiana pogl¹dów.
Tak black jack tam siĂŞ wÂłaÂśnie spiera razem ze mnÂą 

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
zagraniczne fora o mediach
A moÂże to taka maÂła mistyfikacja i to ty masz nicka wioskowy_gÂłupek
Obiecujê ¿e je¿eli nie zostanê sprowokowany to nie bêdê siê wdawa³ w k³ótnie na tle Anitowo Justynowym 

zagrancizne fora o mediach
No ja trochĂŞ kaleczĂŞ angielski ale myÂślĂŞ Âże da siĂŞ mnie zrozumieĂŚ.
ProponujĂŞ nie wszczynaĂŚ wojny Anita vs. Justyna bo to bez sensu ale moÂżemy po prostu mĂłwiĂŚ im wszystko czego chcieliby siĂŞ dowiedzieĂŚ o TVN24 i dziennikarzach tam pracujÂących.
ProponujĂŞ nie wszczynaĂŚ wojny Anita vs. Justyna bo to bez sensu ale moÂżemy po prostu mĂłwiĂŚ im wszystko czego chcieliby siĂŞ dowiedzieĂŚ o TVN24 i dziennikarzach tam pracujÂących.

Salladynie
drobnych b³êdów g³ównie literówkowych chyba siê nie ustrzeg³eœ...
Ale da siĂŞ zorumieĂŚ jak najbardziej nikt z forumowiczĂłw chyba nie jest brytyjczykiem (chodzi mi tvn.tivi oczywiscie
)
Wiêc ka¿dy robi b³êdy
Daredevil !!! please odpowiadaj po dyskusjÂą a nie pod postem ktĂłry jest juÂż zawalony 5 innymi bo wpada siĂŞ na niego przez przypadek tylko :]
I odpowiadam na Twoje pytanie nie to nie Black... kurde normalnie jak by Anita miaÂła 1 fana tylko :mad:
Salladynie
nic innego wszak user wyraÂźnie napisaÂł ze lubi Justine
:D

Ale da siĂŞ zorumieĂŚ jak najbardziej nikt z forumowiczĂłw chyba nie jest brytyjczykiem (chodzi mi tvn.tivi oczywiscie

Wiêc ka¿dy robi b³êdy
Daredevil !!! please odpowiadaj po dyskusjÂą a nie pod postem ktĂłry jest juÂż zawalony 5 innymi bo wpada siĂŞ na niego przez przypadek tylko :]
I odpowiadam na Twoje pytanie nie to nie Black... kurde normalnie jak by Anita miaÂła 1 fana tylko :mad:
Salladynie
MyÂślĂŞ Âże wioskowy_glupek tylko to ma na celuale moÂżemy po prostu mĂłwiĂŚ im wszystko czego chcieliby siĂŞ dowiedzieĂŚ o TVN24 i dziennikarzach tam pracujÂących.

Android <3
zagraniczne fora o mediach
W Âżadnym wypadku, nie to miaÂłem na myÂśli.kamuii pisze: I odpowiadam na Twoje pytanie nie to nie Black... kurde normalnie jak by Anita miaÂła 1 fana tylko :mad:
Ja natomiast napisa³em ze lubiê Anitê wiêc myœlê ¿e wiêkszych k³ótni byÌ nie powinno.kamuii pisze: Myœlê ¿e wioskowy_glupek tylko to ma na celunic innego wszak user wyraŸnie napisa³ ze lubi Justine
:D