Polityka :)
Moderator: Łukasz
polityka
PieprzyÌ obiektywnoœÌ- ZATOPIà PIS

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
polityka
Ja mam tylko nadziejĂŞ Âże w tych wyborach PO nie zachowa siĂŞ jak dziecko we mgle i bĂŞdzie walczyĂŚ rĂłwnie nieczysto jak PIS.Maskotki,teczki,pomĂłwienia.Skoro PIS ucieka siĂŞ juÂż do takich skrajnych metod to rzeba z nim walczyĂŚ.

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
KtoÂś tu maÂło oglÂąda polityke ;-) Niestety ;-) jest to maÂło prawdopodobne. Owszem, moze byc niska frekwencja, ba - jest to prawie pewne, nie przelozy sie to jednak na tak znaczacy spadek Pisu.Niestety polityy tej partii lejÂą miĂłd w wiele uszu, a co za tym idzie w wiele gÂłosĂłw. Ja myslĂŞ tylko ze ten mizernej jakosci domek z kart rozleci sie - ale dopiero za pare lat, gdy w rodacy nie odczujÂą tego w portfelu. Lech KaczyĂąski tak na prawde moze dzis podjac najlepsza dotad decyzje - bo PiS nie ma juz nic do stracenia. On moze tylko zyskaĂŚ. Co? SpĂłjrzmy tylko na ostatni sondaÂż - PO - 33 Pis -32 . Razem 65. Nie bez kozery padly w pewnym momencie, z ust jaroslawa, iz "Z PO wspolpracowac mozemy, ale nastepnym razem"Kowal pisze:JeÂżeli Kaczor ogÂłosi wybory to niski wynik bĂŞdzie miaÂł PiS a frekfencja bĂŞdzie na poziomie kilku procent.
polityka
No to jednak perspektywa bezwzglĂŞdnego posÂłuszeĂąstwa partii strachu okazaÂła siĂŞ na tyle kuszÂąca Âże "drĂłb" zrezygnowaÂł z wczeÂśniejszych wyborĂłw. :?
WSTYD !!
To co poraz kolejny zrobiÂł dziÂś PIS to juÂż przeszÂło wszystkie pomysÂły !!
Kolejna gra polityczna, Âżeby jeszcze bardziej powiÂązaĂŚ rĂŞce Samoobronie i LPR.
Andrew przecieÂż wyraÂźnie powiedziaÂł...zrezygnujemy z wszystkiego :?
A czyÂżby J.K. KaczyĂąscy przestraszyli siĂŞ tego, ze spadÂło im poparcie ?? Bodaj przecieÂż tylko wg jedengo sondaÂżu mieli przewagĂŞ nad PO.
I mam osobiÂście nadziejĂŞ, Âże dalej bĂŞdzie spadaĂŚ...aÂż do 0
A Wielki Roman G. dobrze wie, Âże PosÂłem juÂż by prawdopodobnie nie byÂł :?
KaÂżda bowiem inna partia i nawet 100 PaktĂłw Stabilizacyjnych nic nie da
Wiadomo kto i tak bĂŞdzie rzÂądziÂł.
To co poraz kolejny zrobiÂł dziÂś PIS to juÂż przeszÂło wszystkie pomysÂły !!
Kolejna gra polityczna, Âżeby jeszcze bardziej powiÂązaĂŚ rĂŞce Samoobronie i LPR.
Andrew przecieÂż wyraÂźnie powiedziaÂł...zrezygnujemy z wszystkiego :?
A czyÂżby J.K. KaczyĂąscy przestraszyli siĂŞ tego, ze spadÂło im poparcie ?? Bodaj przecieÂż tylko wg jedengo sondaÂżu mieli przewagĂŞ nad PO.
I mam osobiÂście nadziejĂŞ, Âże dalej bĂŞdzie spadaĂŚ...aÂż do 0

A Wielki Roman G. dobrze wie, Âże PosÂłem juÂż by prawdopodobnie nie byÂł :?
Dyktatura to niestety siĂŞ zaczĂŞÂła z chwilÂą poÂżegnania z koalicjÂą PO-PIS.kamuii pisze:I jeszcze ten Aneks przecieÂż to jest dyktatura
KaÂżda bowiem inna partia i nawet 100 PaktĂłw Stabilizacyjnych nic nie da

ZIMA
polityka
Dobrze powiedziaÂła Janina Paradowska-to jest juÂż kuriozum.Prezydent wygÂłasza orĂŞdzie w ktĂłrym bĂŞdzie mĂłwiÂł czego nie zrobi.To jakieÂś morderstwo na rozumie. 

Re: polityka
Salladynie - moÂże nie wszyscy znajÂą pojĂŞcie sÂłowa "orĂŞdzie" ?? !!salladyn pisze:Dobrze powiedziaÂła Janina Paradowska-to jest juÂż kuriozum.Prezydent wygÂłasza orĂŞdzie w ktĂłrym bĂŞdzie mĂłwiÂł czego nie zrobi.To jakieÂś morderstwo na rozumie.

ZIMA
Re: polityka
Otó¿ toTVN_FAN pisze: Salladynie - mo¿e nie wszyscy znaj¹ pojêcie s³owa "orêdzie" ?? !!![]()