danio pisze:Jesteœcie zadowoleni? Chyba tak. Gratulujê £ukaszku. Twoja redakcja ma chyba œwietny ubaw. Zgadza siê, Piotrek (tj. Monster) powierzy³ mi administrowanie Jego forum. Jako, ¿e by³em g³upi i naiwny, powierzy³em waszemu "szpiegowi"(bo tak to nale¿y uj¹Ì) funkcjê zastêpcy admina. Tak, to by³ mój b³¹d. Lubicie niszczyÌ konkurencjê. Je¿eli nie naprawicie tego, co zrobiliœcie, nie bêdê ju¿ taki ³agodny. I co? Mo¿e mi dasz bana? Przecie¿ panuje wolnoœÌ s³owa. Bêdziemy graÌ tak¹ sam¹ taktyk¹ jak WY.
Do Marcina: Nie rozumiem, Âże mogÂłeÂś tutaj tak dÂługo wytrzymaĂŚ...
1. Z poprzednich Twoich wypowiedzi nie wynikaÂło Âże danio to Ty... wprost przeciwnie :?
2. O czym Ty mĂłwisz? WidziaÂłeÂś co tu Monster wyrabiaÂł? JeÂśli nie to siĂŞ nie wypowidaj... phi.. niszczyĂŚ konkurencjĂŞ... to nie byÂła konkurencja
Tu nie ma nic do naprawiania... Monster niech siĂŞ naprawi. :]
Sprawdziliœmy IP i siê okaza³o, ¿e danio wiele postów napisa³ z takiego samego IP co Monster. Z tego wniosek, ¿e to prawdopodobnie kolejne konto Monstera. Mo¿e jego brat, kuzyn, s¹siad? W ka¿dym razie po przeczytaniu wiadomoœci zacytowanej przez Kamila podjêliœmy decyzjê o usuniêciu u¿ytkownika danio z forum - w trosce o to, aby znów nie zacz¹³ robiÌ dziwnych rzeczy, rozwalaÌ forum, wysy³aÌ spamu...
Ciekawe, co teraz wymyÂśli, Âżeby utrudniĂŚ nam Âżycie.
DokÂładnie tak - zwÂłaszcza, ze na tym pseudoforum Monstera chwilowy nowy admin "danio" miaÂł to samo konto co Monster. Z takÂą samÂą iloÂściÂą postĂłw i z takÂą samÂą treÂściÂą.
Kamuii, danio byÂł zarejestrowany od 23 paÂździernika 2005, ale dÂłuuugo siĂŞ nie logowaÂł. Nagle dzisiaj sobie przypomniaÂł o tym koncie i napisaÂł kilka - nawzajem wykluczajÂących siĂŞ - postĂłw, z tego samego IP co pisaÂł Monster. StÂąd moje podejrzenia i szybka interwencja.
A reszty ja te¿ nie rozumiem - i na szczêœcie nie muszê rozumieÌ. Mo¿e Monster to taka podwójna, potórjna... eee... poczwórna osobowoœÌ, która siê nieustannie klonuje po to, aby sama sobie zaprzeczaÌ?
Ma ten potworek uÂłaĂąskÂą fantazjĂŞ, albo nie to juÂż chyba schizofremia.
O co tu biega :]
Nie dziw siê kamuii, ja tez juz za nim nie nad¹¿am. Dziêkujemy Marcinie za wyjaœnienia, a mo¿e ty to te¿ Monster . Teraz ju¿ niczego nie mo¿na byc pewnym. Nie, nie ja tylko ¿artowa³em.
No i staÂło siĂŞ mam Monstera na forum :/
:mur: zobaczymy jak siĂŞ sytuacja rozwinie na wszleki wypadek zrobiĂŞ od razu kopie bazy faktycznie.... bo byĂŚ moze ktĂłraÂś z jego osobowoÂści zna siĂŞ na hakowaniu :?
Ale z niego g³upek mysla³ ¿e nikt sie o tym nie dowie. Ta ca³a sytuacja jest dla mnie niezrozumia³a no i nie potrzebujê tego, aby to rozumieÌ. Bardzo ciekawa postaÌ z niego... :evil2: Po co on to robi³?, co chaci³ tym osi¹gn¹Ì? te pytania pozostan¹ chyba bez odpowiedzi...