[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Ale powtĂłrka czego? DDTVN? Nie ma powtĂłrek.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
Lex_2005
Początkujący
Początkujący

Post autor: Lex_2005 »

Program popsuÂł trochĂŞ Andrzej SoÂłtysik, ktĂłry jak zwykle wykazaÂł siĂŞ niekompetencjÂą. OprowadzajÂąc po planie Magdy M. myliÂł imiona bohaterĂłw i aktorĂłw - JoannĂŞ Brodzik nazwaÂł MagdÂą, potem chciaÂł zaÂżartowaĂŚ i nazwaÂł jÂą KasiÂą, na co ona odpowiedziaÂła nazywajÂąc go Zenonem(?). Szymona Bobrowskiego (serialowego Bartka) nazwaÂł Sebastianem, chociaÂż tĂŞ postaĂŚ odtwarza Bartek ÂŚwiderski, a kiedy zwrĂłcono mu na to uwagĂŞ, po chwili zwrĂłciÂł siĂŞ do niego tak samo :D . Na koĂącu pomyliÂł datĂŞ emisji nowych odcinkĂłw Magdy M., mĂłwiÂąc, Âże bĂŞdÂą w poniedziaÂłek. Po prostu Âżenada, skoro zabiera siĂŞ za coÂś, to powinno siĂŞ do tego lepiej przygotowywaĂŚ :twisted: [/b]
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Tak AndÂżej SoÂłtysik powinien czasami siĂŞ przygotowaĂŚ do programu!!
Wróciłem!!
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Dzisiejszy odcinek "Dzieù Dobry TVN" chyba mniej ciekawszy ni¿ ten wczorajszy. :roll: G³ównie o walentynkach, najbardziej zaciekawi³ mnie materia³ i rozmowa z pani¹ z "Ko³a fortuny". :D Teraz bêdzie rozmowa z Edyta Górniak i chyba Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel... :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
pawell

We wtorek o godzinie 22:00 w programie "Telewizja od kuchni" na TVN Style prawdopodobnie bĂŞdÂą kulisy "DzieĂą Dobry TVN". :roll: WidziaÂłem reklamĂŞ - pokazali studio i goÂścia - MichaÂła WiÂśniewskiego. :roll:

P.S. - sorry ze 2 post, ale nie chciaÂło mi sie tamtego kopiowaĂŚ i kasowaĂŚ... :)
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

yes,yes,yes - jak pisze dzisiejszy Fakt prowadzÂąca DDTVN Magda MoÂłek dostaÂła naganĂŞ za swoje nieudolne prowadzenie programu DDTVN.

Jak pisaÂł pawell w najbliÂższy weekend MoÂłek bĂŞdzie prowadziĂŚ test w TVN a najbliÂższy program DDTVN na jaki jÂą w Fakcie zapowiadajÂą to dopiero 4,5 marca :P I to mi siĂŞ podoba :P

Czyli PaweÂł jest szansa na wiĂŞcej Kingi w TVN 8)

ps. mam nadziejĂŞ, ze to nie kolejna kaczka dziennikarska taka jak miaÂła miejsce w SE ze SzczukÂą :lol:
ZIMA
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

MoÂżna prosiĂŚ o skan?
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Marcin pisze:MoÂżna prosiĂŚ o skan?
ProszĂŞ bardzo. Takie miÂłe informacje warto przekazywaĂŚ :)

Obrazek
ZIMA
pawell

TVN_FAN pisze:(...)Czyli PaweÂł jest szansa na wiĂŞcej Kingi w TVN 8) (...)
No jest, ale tylko na pere odcinków jeœli nie przywróc¹ Magdy to napewno znajd¹ jak¹œ inn¹ pani¹ na jej miejsce... :roll: Bo przeciez jedna para nie bêdzie porwadziÌ tego programu ca³y czas. :roll:

A co do tego to sie cieszze mam nadziejĂŞ Âże wyleci. Gdy przychodziÂła nawet siĂŞ cieszyÂłem - o dobra dziennikarka bedzie w TVN niestety siĂŞ zminiÂła...
doris
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: doris »

Ma za swoje - proponowali jej prowadzenie Teleexpressu w TVP1 (super ny byÂło :) ) to ona bez sÂłowa poleciaÂła do TVN, i teraz bĂŞdzie siĂŞ prosiĂŚ w TVP Âżeby znowu dostaÂła pracĂŞ.
pawell

doris pisze:(...)proponowali jej prowadzenie Teleexpressu w TVP1 (super ny byÂło :) ) to ona bez sÂłowa poleciaÂła do TVN
:shock: Nie wyobrazam sobie jej w takim programie - ona raczej bardziej nadaje siĂŞ do programĂłw rozrywkowych...

doris pisze:i teraz bĂŞdzie siĂŞ prosiĂŚ w TVP Âżeby znowu dostaÂła pracĂŞ.

Jakby jÂą wywalili z TVN to by pewnie najpierw szukaÂła pracy w polszmacie, jakby tam nie znalazÂła to by poszÂła do TVP, a jakby tam nic dla niej nie byÂło to koniec jej kariery... :roll:
pawell

Jutro w "Dzieù Dobry TVN" o odchudzaniu (?) powiedz¹ Krzysztof Krawczyk, Krystyna Czubówna i ktoœ tam jeszcze. :roll: Takze temat zwi¹zany z Igrzyskami Olimpijskimi - goœÌ Kusznierewicz (tak on sie chyba nazywa).

WiĂŞc chyba nic zwiÂązanego z tv nie bĂŞdzie. :roll: Sam nie wiem czy wstawaĂŚ, jak coÂś bĂŞdzie i tego nie zobaczĂŞ to znĂłw bĂŞdĂŞ wk... a jak nic to hm... :D
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

Ja tam niewidziaÂłe w zach. Magdy nic podejrzanego, niewiem czego sie cepiajÂą.
pawell

Jak dla nie dziÂś byÂło o wiele ciekawiej niÂż wczoraj. :D Wizyta Wiktora Batera i tego pana (kurcze zapomniaÂłem jak sie nazywa :[) nooo i Kazia. :p :wesoly: :D Fajnie takÂże Âże na koĂącu zaprosili na dzsiejszy test ze studia "ZÂłoty dla zuchwaÂłych czyli Polacy i pieniÂądze 2006" :P (nawet faje studio - podobaÂł mi sie jeden lot 8) :D :D ), no i dowiedzielismy siĂŞ Âże razem z KingÂą bĂŞdzie Marcin - tego nie wiedziaÂłem. :roll: :)
redaktor
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: redaktor »

pawell pisze:Wizyta Wiktora Batera i tego pana (kurcze zapomniaÂłem jak sie nazywa :[)
MirosÂław Hermaszewski.
Program rzeczywiÂście byÂł ciekawy. Byli i Kazimiera Szczuka i Bohdan ÂŁazuka, ktĂłrzy rozmawiali o miÂłoÂści. ByÂł takÂże Wiktor Bater i MirosÂław Hermaszewski i dyskusja o rosyjskim programie kosmicznym.
ODPOWIEDZ