[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje
Moderator: Łukasz
Program popsuÂł trochĂŞ Andrzej SoÂłtysik, ktĂłry jak zwykle wykazaÂł siĂŞ niekompetencjÂą. OprowadzajÂąc po planie Magdy M. myliÂł imiona bohaterĂłw i aktorĂłw - JoannĂŞ Brodzik nazwaÂł MagdÂą, potem chciaÂł zaÂżartowaĂŚ i nazwaÂł jÂą KasiÂą, na co ona odpowiedziaÂła nazywajÂąc go Zenonem(?). Szymona Bobrowskiego (serialowego Bartka) nazwaÂł Sebastianem, chociaÂż tĂŞ postaĂŚ odtwarza Bartek ÂŚwiderski, a kiedy zwrĂłcono mu na to uwagĂŞ, po chwili zwrĂłciÂł siĂŞ do niego tak samo
. Na koĂącu pomyliÂł datĂŞ emisji nowych odcinkĂłw Magdy M., mĂłwiÂąc, Âże bĂŞdÂą w poniedziaÂłek. Po prostu Âżenada, skoro zabiera siĂŞ za coÂś, to powinno siĂŞ do tego lepiej przygotowywaĂŚ
[/b]

Dzisiejszy odcinek "DzieĂą Dobry TVN" chyba mniej ciekawszy niÂż ten wczorajszy.
G³ównie o walentynkach, najbardziej zaciekawi³ mnie materia³ i rozmowa z pani¹ z "Ko³a fortuny".
Teraz bĂŞdzie rozmowa z Edyta GĂłrniak i chyba Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel...

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

We wtorek o godzinie 22:00 w programie "Telewizja od kuchni" na TVN Style prawdopodobnie bĂŞdÂą kulisy "DzieĂą Dobry TVN".
WidziaÂłem reklamĂŞ - pokazali studio i goÂścia - MichaÂła WiÂśniewskiego.
P.S. - sorry ze 2 post, ale nie chciaÂło mi sie tamtego kopiowaĂŚ i kasowaĂŚ...

P.S. - sorry ze 2 post, ale nie chciaÂło mi sie tamtego kopiowaĂŚ i kasowaĂŚ...

yes,yes,yes - jak pisze dzisiejszy Fakt prowadzÂąca DDTVN Magda MoÂłek dostaÂła naganĂŞ za swoje nieudolne prowadzenie programu DDTVN.
Jak pisaÂł pawell w najbliÂższy weekend MoÂłek bĂŞdzie prowadziĂŚ test w TVN a najbliÂższy program DDTVN na jaki jÂą w Fakcie zapowiadajÂą to dopiero 4,5 marca
I to mi siĂŞ podoba
Czyli PaweÂł jest szansa na wiĂŞcej Kingi w TVN
ps. mam nadziejĂŞ, ze to nie kolejna kaczka dziennikarska taka jak miaÂła miejsce w SE ze SzczukÂą
Jak pisaÂł pawell w najbliÂższy weekend MoÂłek bĂŞdzie prowadziĂŚ test w TVN a najbliÂższy program DDTVN na jaki jÂą w Fakcie zapowiadajÂą to dopiero 4,5 marca

Czyli PaweÂł jest szansa na wiĂŞcej Kingi w TVN

ps. mam nadziejĂŞ, ze to nie kolejna kaczka dziennikarska taka jak miaÂła miejsce w SE ze SzczukÂą

ZIMA
No jest, ale tylko na pere odcinków jeœli nie przywróc¹ Magdy to napewno znajd¹ jak¹œ inn¹ pani¹ na jej miejsce...TVN_FAN pisze:(...)Czyli Pawe³ jest szansa na wiêcej Kingi w TVN(...)

A co do tego to sie cieszze mam nadziejĂŞ Âże wyleci. Gdy przychodziÂła nawet siĂŞ cieszyÂłem - o dobra dziennikarka bedzie w TVN niestety siĂŞ zminiÂła...

doris pisze:(...)proponowali jej prowadzenie Teleexpressu w TVP1 (super ny byÂło) to ona bez sÂłowa poleciaÂła do TVN

doris pisze:i teraz bĂŞdzie siĂŞ prosiĂŚ w TVP Âżeby znowu dostaÂła pracĂŞ.
Jakby jÂą wywalili z TVN to by pewnie najpierw szukaÂła pracy w polszmacie, jakby tam nie znalazÂła to by poszÂła do TVP, a jakby tam nic dla niej nie byÂło to koniec jej kariery...

Jutro w "DzieĂą Dobry TVN" o odchudzaniu (?) powiedzÂą Krzysztof Krawczyk, Krystyna CzubĂłwna i ktoÂś tam jeszcze.
Takze temat zwi¹zany z Igrzyskami Olimpijskimi - goœÌ Kusznierewicz (tak on sie chyba nazywa).
WiĂŞc chyba nic zwiÂązanego z tv nie bĂŞdzie.
Sam nie wiem czy wstawaĂŚ, jak coÂś bĂŞdzie i tego nie zobaczĂŞ to znĂłw bĂŞdĂŞ wk... a jak nic to hm...

WiĂŞc chyba nic zwiÂązanego z tv nie bĂŞdzie.

Jak dla nie dziÂś byÂło o wiele ciekawiej niÂż wczoraj.
Wizyta Wiktora Batera i tego pana (kurcze zapomniaÂłem jak sie nazywa :[) nooo i Kazia. :p :wesoly:
Fajnie takÂże Âże na koĂącu zaprosili na dzsiejszy test ze studia "ZÂłoty dla zuchwaÂłych czyli Polacy i pieniÂądze 2006"
(nawet faje studio - podobaÂł mi sie jeden lot
), no i dowiedzielismy siĂŞ Âże razem z KingÂą bĂŞdzie Marcin - tego nie wiedziaÂłem.

MirosÂław Hermaszewski.pawell pisze:Wizyta Wiktora Batera i tego pana (kurcze zapomniaÂłem jak sie nazywa :[)
Program rzeczywiÂście byÂł ciekawy. Byli i Kazimiera Szczuka i Bohdan ÂŁazuka, ktĂłrzy rozmawiali o miÂłoÂści. ByÂł takÂże Wiktor Bater i MirosÂław Hermaszewski i dyskusja o rosyjskim programie kosmicznym.