[TVN/TTV] Sędzia Anna Maria Wesołowska
Moderator: Łukasz
Nazwa "SĂŞdzia Anna Maria WesoÂłowska" mi siĂŞ nie podoba, poniewaÂż jest zdecydowanie za bardzo uwiecznia nazwisko. A tak na marginesie dlaczego w polskich sÂądowniczych show zawsze sĂŞdziÂą jest kobieta. W "Werdykcie" byÂła mecenas... jakaÂś tam. Ja osobiÂście wolaÂłbym mĂŞÂżczyznĂŞ-takiego polskiego Curtisa.
brawo za kolejny dobry program dla TVNu
juÂż sobie wyobraÂżam wiosennÂą ramĂłwkĂŞ TVNU
o 17.00 Uwaga (zabili pacjenta bo nie daÂł ÂłapĂłwki)
o 17.15 Rozmowy w Toku (zgwa³ci³ mnie i zamkn¹³ w lochu)
o 18.25 W-11 (wymordowali mi rodzine)
o 19.00 Fakty (porwano polskich turystĂłw)
o 19.45 Uwaga (nauczyciel rzuciÂł siĂŞ z noÂżem na ucznia bo ten napisaÂł muchomor przez samo h)
o 20.15 "SÂąd Anny" (jego kochanka ukradla mi moje dzieci)
o 21.00 "Na wspĂłlnej" (mĂłj kolega z klasy przedawkowaÂł)
to siĂŞ nazywa pogodna telewizja
szkoda, ¿e TVN upada tak nisko jakoœciowo, ciesz¹c siê ogl¹dalnoœci¹ które nabijaj¹ mu ¿¹dne krwi i sensacji emerytki

juÂż sobie wyobraÂżam wiosennÂą ramĂłwkĂŞ TVNU

o 17.00 Uwaga (zabili pacjenta bo nie daÂł ÂłapĂłwki)
o 17.15 Rozmowy w Toku (zgwa³ci³ mnie i zamkn¹³ w lochu)
o 18.25 W-11 (wymordowali mi rodzine)
o 19.00 Fakty (porwano polskich turystĂłw)
o 19.45 Uwaga (nauczyciel rzuciÂł siĂŞ z noÂżem na ucznia bo ten napisaÂł muchomor przez samo h)
o 20.15 "SÂąd Anny" (jego kochanka ukradla mi moje dzieci)
o 21.00 "Na wspĂłlnej" (mĂłj kolega z klasy przedawkowaÂł)
to siĂŞ nazywa pogodna telewizja

szkoda, ¿e TVN upada tak nisko jakoœciowo, ciesz¹c siê ogl¹dalnoœci¹ które nabijaj¹ mu ¿¹dne krwi i sensacji emerytki

sÂądowniczy show
Drogi nowicjuszu ,tvn nie ma hasÂła pogodna telewizjaMexx pisze: to siĂŞ nazywa pogodna telewizja![]()
![]()

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
oczywiÂście Âże nie ma, tak mi siĂŞ powiedziaÂło po prostu
szkoda tylko Âże w w 5 godzinach ramĂłwki w sumie "prime-time" nie ma ani jednego programu nastawiajÂącego optymistycznie, lekkiego, zabawnego i w ogĂłle <- sama (czĂŞsto tania) sensacja, od ktĂłrej po takim maratoniku moÂżna tylko popeÂłniĂŚ samobĂłjstwo 

Nie licz na to ze ten program bĂŞdzie w prime - time. Sam chyba wiesz jaki program w tym czasie sie pojawiÂł... JedynÂą nowoÂściÂą w tym paÂśmie moÂże byĂŚ "Super niania" ktĂłra moze bedzie od wiosny...Mexx pisze:(...)o 20.15 "SÂąd Anny" (jego kochanka ukradla mi moje dzieci)(...)
I przy "Uwadze!", "Faktach" oraz "Na Wspólnej" nie ma tytu³ów... :/ :/ :? I przez ca³e wydanie tych programów nie mówi¹ tylko o jednej rzeczy.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!