Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Anita teÂżjuÂżmiaÂła kilku goÂści
Co ty siê Black bawisz w polskich pos³ów? Oni te¿ dzisiaj z tym mieli problem. Black nie tylko ty ogl¹dasz Poranki, ja te¿. I wiem o tym. Ale mia³a a¿ tylu?? 3 w ci¹gu pó³ godziny.
Michaek jak siê wzi¹³eœ za 'ulepszanie', to fotki znik³y
Ja je widze.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

:o Black - napisaÂłeÂś pierwszego posta na trzechsetnej trzeciej stronie :lol: :wink: moje gratulacje :evil2:
Michaek jak siê wzi¹³eœ za ''ulepszanie'', to fotki zginê³y :evil2: :sad: Ale czyta³em, ¿e za godzinêwróc¹ :D
Jak to znikÂły, sÂą przecieÂż :smile:
Ale bardzo dobrze, Âże przynajmniej jakaÂś namiastka promocji w prasie (choĂŚ tej najtaĂąszej :evil2: ) jest :D
Jest promocja, tylko ja nie bardzo rozumiem po co :roll: Po co promowaĂŚ AnitĂŞ w gazecie, skoro skrywa siĂŞ jÂą w telewizji? :?
Anita Werner - ÂżyjĂŞ w Âświecie, w ktĂłrym rzÂądzÂą prawa dÂżungli.
Ja ona to Âładnie ujĂŞÂła :wink: Ale szkoda, Âże za bardzo wziĂŞÂła to sobie do serca i oswoiÂła siĂŞ z tym hasÂłem :/
To, Âże nie ma odpowiednich kontaktĂłw, kasy i ...... rodziny w zarzÂądzie TVN, czy innej stacji :D nie oznacza od razu jej dyskwalifikacji :wink:
Powinna powalczyĂŚ o lepsze warunki pracy :D Ja to rozstrzygam w tych kategoriach, ale Anita chyba niestety uwaÂża, Âże jest na wierzchu tej lawiny...... tzn. machiny medialnej :?
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DziĂŞki za gratulacje :wink:
Anita chyba niestety uwaÂża, Âże jest na wierzchu tej lawiny...... tzn. machiny medialnej :?
Chyba niestety tak jej siĂŞ wydaje :?
Jest promocja, tylko ja nie bardzo rozumiem po co :roll: Po co promowaĂŚ AnitĂŞ w gazecie, skoro skrywa siĂŞ jÂą w telewizji?
tvn-owa wykluczajÂąca siĂŞ logicznie taktyka :evil2: Ale nie martw siĂŞ Funcky, oni na tej promocji zbyt wiele nie tracÂą :?
michaek pisze: Ja je widze.
No, ja teÂż juÂż je widzĂŞ, ale byÂł moment, Âże nie widziaÂłem :D Teraz jest dobrze :D MiaÂłem chwilowÂą zaĂŚmĂŞ :evil2:
michaek pisze:Co ty siê Black bawisz w polskich pos³ów? Oni te¿ dzisiaj z tym mieli problem.
:lol: po prostu klawiatura mi siada :/ Chyba nie mam a¿ takiego problemu z pisowni¹ wyrazów ³¹cznie, b¹dŸ rozdzielnie :D
Black nie tylko ty ogl¹dasz Poranki, ja te¿. I wiem o tym. Ale mia³a a¿ tylu?? 3 w ci¹gu pó³ godziny.
Wiem, ¿e by³ pan, z którym rozmawia³a o spóŸnianiu siê do pracy, by³a pani, z któr¹ rozmawia³a o ratownictwie medycznym i Karnowski z Newsweeka - to 3 :]
Logiczne, Âże gdyby prowadziÂła poranki czĂŞÂściej, czĂŞÂściej zdarzaÂłyby siĂŞ jej podobne rozmowy na fotelikach, na tle tylnoprojekcyjnego ekranu.
Zobaczymy, mo¿e jutro kolejny goœÌ :roll: Wszystko zale¿y od tego, czy goœÌ nr1 - Anita - pojawi siê :roll:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Anita chyba niestety uwaÂża, Âże jest na wierzchu tej lawiny...... tzn. machiny medialnej :?
Niestety, chyba tak w³aœnie jest. Anita je ten posi³ek powoli ma³¹ ³y¿eczk¹ nie zwarzaj¹c na to, ¿e temu posi³kowi ju¿ dawno temu up³ynê³a data wa¿noœci. Przy okazji przypomnia³o mi siê coœ. Na pewnym budynku w Rzeszowie zawis³o ostatnio takie to has³o: "Paùstwowa Inspekcja Pracy w obronie bezpieczeùstwa pracowników". Budynek to oczywiœcie ukochany przez przedsiêbiorców PIP, ale ja nie o tym. Mo¿e po prostu TVN jest opiekuùczy i nie chce dopuœciÌ do sytuacji w której to by sie Anita przepracowa³a, lub wersja druga: Po tym jak Anita w tylu wywiadach narzeka³a, ¿e ca³y czas tylko pracuje PIP napuœci³ na TVN tak¹ kontrolê, ¿e nie chc¹c by sie kontrola powtórzy³a dali Anicie tyle wolnego.
:twisted:
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DziaÂłania PIP - dobre :evil2: :smiech:
dali Anicie tyle wolnego.
A wiesz, ¿e to mo¿e nied³ugo siê skoùczyÌ ... :roll: Anita mo¿e straciÌ spor¹ czêœÌ z przys³uguj¹cych jej urlopów, jeœli Jarku siê o to zatroszczy - tak wynika z artyku³u 'oskubi¹ nas z urlopów', który Anita cytowa³a ju¿ niemal na wstêpie poradka :evil2: :wink:

Ufffffff... i od razu chce siĂŞ planowaĂŚ dzieĂą, po pierwsze w dobrym nastroju, bo widziaÂło siĂŞ z rana ulubionÂą dziennikarkĂŞ, a po drugie, Âże nie trzeba juÂż tej ulubionej dziennikarki wypatrywaĂŚ caÂły dzieĂą :evil2:
Ja chcĂŞ tak kaÂżdego ranka !!!!!!!!! ;(
Poradek byÂł w porzÂądku :spoko: Anita w nowym stroju, tzn. gĂłrĂŞ tego stroju zaprezentowaÂła juÂż wczoraj w faktach, dziÂś byÂła reszta; wÂłosy spiĂŞte i mocno przygÂładzone, czyli 'sukowaty image rules' :evil2:
ElementĂłw komicznych dostarczaÂł dziÂś Tomek - Zubbi, ktĂłry juÂż od 6.15 zadrĂŞczaÂł AnitĂŞ nowinkami piÂłkarskimi :D Dlaczego piszĂŞ, Âże zadrĂŞczaÂł :?: Bo Anita w ostatnim wejÂściu pogodowym wyjaÂśniÂła, odpowiadajÂąc na pytanie Tomka, ktĂłrej druÂżynie kibicuje, Âże kompletnie nie zna siĂŞ na piÂłce i dlatego bardzo siĂŞ stresuje, kiedy Tomek zaczyna mĂłwiĂŚ o Lidze mistrzĂłw :D A mĂłwiÂł czĂŞsto :evil2:
Biedna Anita ;( Có¿ ona musia³a dziœ przechodziÌ :wink:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Zubilewicz robiÂł to specjalnie, wiedzÂąc jakÂą sÂłuÂżbistkÂą jest Anita, wytrÂącaÂł jÂą z rĂłwnowagi nawracajÂąc ciÂągle o lidze mistrzĂłw :evil2:
WiedziaÂł doskonale, Âże Anita bĂŞdzie go strofowaÂła i przywoÂływaÂła do porzÂądku, bo on przecieÂż mĂłgÂłby godzinami opowiadaĂŚ o futbolu :D
,,PaĂąstwo czekajÂą na prognozĂŞ pogody, Tomku'' - :wink: ja zamiast dziesiÂątej prognozy wolaÂłabym juÂż o tej piÂłce posÂłuchaĂŚ :wink:
No a Tomek pos³uszny by³ Anicie, zreszt¹ któ¿ nie jest :evil2: zw³aszcza dzisiaj, kiedy Anita tak groŸnie wygl¹da³a :wink:
By³ na tyle pos³uszny, ¿e ¿artobliwie pyta³ Anitê: ,,od czego zatem chcesz zacz¹Ì Anita? Temperatura, opady ...?'' Na co Anita: ,,to mo¿e od tej zerowej temperatury'' :lol:
wÂłosy spiĂŞte i mocno przygÂładzone, czyli ''sukowaty image rules'' :evil2:
Mnie siĂŞ ten image Âśrednio podoba :/ Poza tym ten nowy ciuch, dlaczego znowu ciemna, brÂązowa tonacja?
Anicie tak Âładnie jest w jaskrawych barwach, jak choĂŚby na zdjĂŞciu, tym z Twojego imperium, a ona od dÂłuÂższego czasu nonstop na ciemno :/
Ale jeÂśli juÂż mam wybieraĂŚ, to wolĂŞ tamten brÂązowy strĂłj :wink: choĂŚ ten teÂż nie jest zÂły :smile:
Ja chcĂŞ tak kaÂżdego ranka !!!!!! ;(
A kto by nie chciaÂł? :wink:

ps Tak chcieliÂśmy goÂści w studio, a nie byÂło Âżadnego :/
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

A miaÂłam taki dobry humor ;/ tak radosnego posta napisaÂłam :twisted: i siĂŞ skasowaÂł.... :evil:

Ale dobra... dajemy od nowa :D

1, Michaek mi siê te¿ artyku³ nie wyswietla ;) Ale nie szkodzi bo jednak zakupi³am choÌ mia³a siê unieœÌ honorem... niektórzy wiedz¹ dlaczego :twisted:

ArtykuÂłu nie skomentuje bo tez nic odkrywczego w nim nie ma :]

AleÂż ja jestem zÂłoÂśliwa :evil2:
Black - napisaÂłeÂś pierwszego posta na trzechsetnej trzeciej stronie
Ale widze ze Ty Funcky teÂż :evil2:

2. YES YES YES.... :evil2: Anita w poranku i nawet ja jÂą widzialam :D i to nie 10 min a caÂłe 1.5 godziny :D:D

WyglÂądaÂła Âślicznie... (kto pisaÂł o sukowatym wygladzie ??? ) nie zgadzam siĂŞ zupeÂłnie...
WidaĂŚ byÂło Âże jÂą te rozmowy z ZUbilewiczem o pilece stresujÂą :D:D
AÂż w koĂącu mu wyraÂźnie powiedziaÂła Âże nie lubi piÂłki noÂżnej... :D

Ale ale... czemu nikt nie skomentowa³ miny ANity podczas ³¹czenia z jak zawsze uhahanym mieugowem ??? tam Mina to bylo isnte LOVE... :D taka rozmarzona :D.

No i zaÂłapaÂła pomyÂłek ze ZbyÂśiem Sobotko :D:D

AHA... dostaÂłam maÂłe info od tajemniczego informatora :]
http://www.pogoda.lodz.pl/flash.html aktualnoÂści - Dama sukcesu...
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Ciekawe, ktĂłra z tych dam wygra? Trzeba parĂŞ smsĂłw posÂłaĂŚ :]
Dodam, Âże znam z tej listy tylko AnitĂŞ :lol:
kamuii pisze: Ale ale... czemu nikt nie skomentowa³ miny ANity podczas ³¹czenia z jak zawsze uhahanym mieugowem ??? tam Mina to bylo isnte LOVE... :D taka rozmarzona :D.
Ano :/ Nie chciaÂłam Blackowi robiĂŚ przykroÂści, bo taki zazdrosny o Grzesia :evil2: Ale skoro juÂż wspomniaÂłaÂś to bĂŞdzie na ciebie :evil2:
Mina Anity na prawdĂŞ taka byÂła, jak piszesz? Ja z reguÂły podczas ich spotkaĂą patrzĂŞ na ,,uhahanego'' Miecugowa :evil2:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Ciekawa sprawa z tÂą DamÂą Sukcesu, bo listĂŞ utworzyli sÂłuchacze radia, wysyÂłajÂąc emaile z propozycjami. Na listĂŞ trafiÂły najczĂŞÂściej pojawiajÂące siĂŞ nazwiska. Ja znam jeszcze jedno nazwisko - Magdalena Michalak, prezenterka "ÂŁĂłdzkich WiadomoÂści Dnia" w TVP3. Dziwne, Âże jest ona, a nie ma Edyty Lewandowskiej ("WiadomoÂści"), czy Tomasza Boruszczaka ("Kurier"). A ja wÂłaÂśnie wysÂłaÂłem SMS na AnitĂŞ. Ciekawi mnie skÂą ludzie wiedzieli, Âże ona jest z ÂŁodzi. :> W regionie w ogĂłle siĂŞ o niej nie mĂłwi. :?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Chyba nie wierzysz Marcin, Âże to lista od serca :evil2: Po prostu sponsorig pewnie :roll: I wygra pewnie teÂżta, ktĂłra ma wygraĂŚ :? Ale sms-y trzeba sÂłaĂŚ :D
Nie chciaÂłam Blackowi robiĂŚ przykroÂści, bo taki zazdrosny o Grzesia :evil2:
JeÂśli juÂż o kogoÂś jestem zazdrosny, to na pewno nie o Grzesia, tylko o AnitĂŞ :evil2:
ÂŻartujcie sobie, Âżartujcie z biednego, zrozpaczonego Blacka :sad:
Jedyne co malowaÂło siĂŞ na twarzy Anity, Kamuii, to istny friendship :wink:

A tak w ogĂłle, to mnie najbardziej dziÂś zapadÂł w pamiĂŞĂŚ wystĂŞp Poniatowskiego :evil2: On zawsze taki zdenerwowany, czy tylko przy Anicie :?: ZresztÂą Majewski tak samo :evil2: CzyÂżby Anita tak dziaÂłaÂła na facetĂłw :?: Wynika z tego, Âże tylko Miecugow siĂŞ jej nie boi :evil2: :wink: :lol:
No i zaÂłapaÂła pomyÂłek ze ZbyÂśiem Sobotko
A jak Âładnie, z rĂŞkÂą na sercu, w nastĂŞpnym wejÂściu przepraszaÂła za pomyÂłkĂŞ :P
Z wraÂżeĂą poradkowych ... no nie byÂło goÂścia w studio, tylko z Majewskim chwilĂŞ Anita na fotelikach siedziaÂła, ale za to byÂła jedna dobra rozmowa telefoniczna z prezesem radia ''Racja'' :D No i ta z konsulem przebywajÂącym na Kaukazie.
A jak jÂą ÂśmieszyÂł artykuÂł o Waldemarze ''Bestii'' Pawlaku :lol: Fakt, to Âśmieszne, kiedy pomyÂśli siĂŞ jaka z nigo bestia :evil2: :lol:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Po prostu sponsorig pewnie
Niekoniecznie ;) s¹dze ¿e ka¿da spo³ecznoœÌ zna s³awnych ludzi ze swojego miasta ;) nawet jeœli czesto o nich w gazetach nie pisz¹...
ÂŻartujcie sobie, Âżartujcie z biednego, zrozpaczonego Blacka
:evil2:
Jedyne co malowaÂło siĂŞ na twarzy Anity, Kamuii, to istny friendship
AHA :] :x hehehehe

Funcky dziwne ze nie zauwazyÂłaÂś ;) Ta mina byÂła tak rozmarzona ;)
Ale ja nie twierdze Âże ona akurat w tym momencie o Grzesiu myÂślaÂła :D

Btw... widaĂŚ zarĂłwno jej jak i temu kolesiowi od sportu nie bardzo psaiÂło rozmawiaĂŚ w studiu olimpijskim... przywykli do innego miejsca ;D
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ale ja nie twierdze Âże ona akurat w tym momencie o Grzesiu myÂślaÂła
No to o kim myÂślaÂła, Twoim zdaniem :|

Szukacie dziury w caÂłym :]
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

No to o kim myÂślaÂła, Twoim zdaniem :|
O tobie, Black, o tobie :evil2:

A nie mĂłwiÂłam parĂŞ postĂłw wzwyÂż, Âże odrabianie zalegÂłych FaktĂłw, to nie w stylu Anity?
Jutro, chociaÂż jest czwartek, Anity w Faktach nie bĂŞdzie :]
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie mĂłw, Âże wiesz to od Patrycji :?: :?
Cholera :/ A ja myÂślaÂłem, Âże ona odrabiaÂła zeszÂły tydzieĂą :/
Zaraz :!: A wiĂŞc istnieje jeszcze prawdopodobieĂąstwo, Âże Anita moÂże w poradku ... eeeee... nieeee... Porada by siĂŞ rozchorowaÂł, jakby mu jeden wiĂŞcej dyÂżur zabrali :evil2: No co :?: Przy jego pracoholizmie :evil2:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Ten post byÂł przed postem Blacka :D niestety w sutek braku opci edtuj :twisted: :twisted:
jeste tutaj :D
O tobie, Black, o tobie
:evil2:
taaa miaÂła to wypisane w oczach... myÂślaÂła sobie kidy wreszcie skoĂącze prace i poczytam posty Blacka :evil2:

Dobraaa Funcky juÂż sie nie pastwmy nad nim bo bidny nieszczĂŞsliwie zakochany :D

hehehe oby jutro byÂła w Faktach bo raz ewentualnie mogĂŞ wstaĂŚ przed 13.00 ale codziennie byÂło by przesadÂą :/
Kamuii, pragnĂŞ Ci obwieÂściĂŚ, Âże Anity jutro w faktach nie bĂŞdzie
Blacky wyczuwam focha :< :D:D

:* wybacz ale jak zobaczyÂłam posta Funcky to maÂło ze Âśmiechu nie umarÂłam :D:D
Ale juÂż nie bĂŞde siĂŞ znĂŞcaĂŚ obiecuje :aniolek:
Android <3
ODPOWIEDZ