Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

pawell pisze:NapiszĂŞ to teÂż tu, bo nie wiem czy Wy teÂż czytacie inne tematy :D :

PojawiÂła siĂŞ reklama "FaktĂłw" popoÂłudniowych informujÂąca o nowej godzinie emisji. :D W reklamie oczywiÂście wystĂŞpuja dwie prowadzÂące ten program. :P
DziĂŞki za informacje, faktycznie nie wiedzielibyÂśmy, Âże taka reklama jest, gdybyÂś nie daÂł nam znaĂŚ w tym wÂątku :D
W reklamie Patrycja i Anita :roll: wiĂŞc nie planujÂą pĂłki co zmian kadrowych w Faktach popoÂłudniowych :/ Szodaaaaa :/
To znaczy, Âże Anita juÂż zapuÂściÂła korzenie w popoÂłudniowych i pewnie nie majÂą zamiaru jej ,,przesadzaĂŚ' :/
Opisz proszê szczegó³y, jak ta reklama wygl¹da?
W wÂątku o popoÂłudniowych piszÂą, Âże prowadzÂące coÂś tam mĂłwiÂą w tej reklamie :D
Ciekawe, czy Anita jest juÂż chociaÂż w poÂłowie odcinka ... tzn. czy juÂż pozamieniaÂła czasy z przyszÂłego na teraÂźniejszy, czy juÂż pozamieniaÂła tryby z przypuszczajÂącego na oznajmujÂący :roll:
O zapewne juÂż poprzeprawiaÂła czasy :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Trzeba ÂżyĂŚ, tylu rzeczy nie widziaÂłem i jakoÂś funkcjonujĂŞ, wiĂŞc i bez tej reklamy, mam nadziejĂŞ, przeÂżyjĂŞ:wink:

W najbliÂższym programie
Premiera: 25.02.2006, o godzinie 15:35

Dora Bakoyannis

Dora Bakoyannis - przygotowaÂła Ateny do Igrzysk Olimpijskich. Teraz zostaÂła ministrem spraw zagranicznych Grecji. CĂłrka premiera - byÂła minister w jego rzÂądzie. Obrazek
... wiĂŞc oby do jutra :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Black Jack '62 pisze:Nie moÂże byĂŚ!!!!!!!! :shock:
NaprawdĂŞ. :]

Black Jack '62 pisze:Kiedy jÂą widziaÂłeÂś?!!!!!!

ByÂła w pierwszej przerwie reklamowej w "Rozmowach w toku".

Black Jack '62 pisze:Opisz proszê szczegó³y, jak ta reklama wygl¹da?!!

Nie pamiĂŞtam jej dokaÂładnie ale 2 panie mĂłwiÂą coÂś Patrycja chyba o programie a Anita o zmianach czyli ze teraz bĂŞdzie o 16:00. MĂłwiÂą osobno ale potem spotykajÂą siĂŞ Patrycja podchodzi a Anita (tutaj nie jestem pewnien) siedzi chyba przy stole prezentera... :roll:

Funcknella pisze:DziĂŞki za informacje, faktycznie nie wiedzielibyÂśmy, Âże taka reklama jest, gdybyÂś nie daÂł nam znaĂŚ w tym wÂątku :D

Hehe no to macie szzcĂŞÂście ze wam o tym napisaÂłem. :] :wink: :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie pamiĂŞtam jej dokaÂładnie ale 2 panie mĂłwiÂą coÂś Patrycja chyba o programie a Anita o zmianach czyli ze teraz bĂŞdzie o 16:00. MĂłwiÂą osobno ale potem spotykajÂą siĂŞ Patrycja podchodzi a Anita (tutaj nie jestem pewnien) siedzi chyba przy stole prezentera...
:lol: Czyli problem ró¿nicy wzrostu rozwi¹zali tym razem inaczej :lol:
W poprzedniej reklamie faktów z tamtego roku, jeœli dobrze pamiêtam, Patrycja sta³a przy Anicie, ale wskoczy³a na ten podest, na którym umieszczony jest stó³ prezenterski :lol: Ale i tak by³a ni¿sza od Anity :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

:brawo: Blacky gratulacje ;)
Mam nadzieje ze w koĂącu mnie przeÂścigniesz :*

Heh a ja powiem Âże dzisiaj 3 razy trafiÂłam na reklamĂŞ DP z Bakoyannis tak jak wczesniej ani razu jej nie widziaÂłam :D
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

:zdziwko: 3 razy widzia³aœ reklamê :?: Oooo, a ja ani razu :/ No, ale dziœ tvn24 ogl¹da³em jedynie nieca³¹ godzinê :D

I co obiecujÂąca zapowiedÂź, prawda :?:

Kamuii, z caÂłym szacunkiem dla mojego 1000 :evil2: Dalego mi jeszcze do Twojego potrĂłjnego 1000 :D
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Kolejna piĂŞkna fotka Anity i Dory:

Obrazek
pawell

Eh.. przedchwil¹ by³a ta reklama niestety u mnie telewizor by³ wy³¹czony, a z drugiego pokoju ktoœ za póŸno prze³¹czy³ na TVN i us³ysza³em ¿e teraz jest, ale to by³a koùcówka - uda³o mi siê zrobiÌ tylko tego capsa:

Obrazek
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

redix pisze:nowa reklamĂłwka FaktĂłw popoÂłudniowych
http://rapidshare.de/files/14106406/fakty.avi.html 6.89 MB
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

:wow: DziĂŞki: pawell za capsa :lol: i redix i Kamil za filmik :D Bardzo miÂła reklamĂłwka :D JesteÂście naprawdĂŞ mili :D

A co do ''Damy pik'', to caÂły czas zastanawiam siĂŞ co napisaĂŚ :roll:
Jeœli idzie te zmiany, które Anita musia³a nanieœÌ w skutek nominacji Bakoyannis na MSZ, to nie by³o ich wcale tak wiele :?
Oczywiœcie najbardziej podoba³y mi siê fragmenty, kiedy Anita sta³a na tle ró¿nych budowli i recytowa³a mini wypracowania :D
pawell

Black Jack '62 pisze::wow: DziĂŞki: pawell za capsa :lol:(...)
:evil2: tak wiem nic to tematu nie wnosi, ale chociaÂż wiecie Âże na dole jest ta belka jak w forszpanie. :evil2: :P Gdybym trafiÂł na niĂŞ wczeÂśniej... :roll: :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Po krĂłtkiej analizie dochodzĂŞ do wniosku, Âże reklamĂŞ nagrywali w poniedziaÂłek, 20 lutego, kiedy Patrycja miaÂła dyÂżur w Dniu na Âżywo, a Anita w Faktach - wnioskujĂŞ po strojach :] Tak mi siĂŞ wydaje :wink:
PiĂŞkne dziĂŞki za link i video :D
A Dama Pik, jak zwykle interesujÂąca :D
A co do ''Damy pik'', to caÂły czas zastanawiam siĂŞ co napisaĂŚ :roll:
Bo juÂż ÂżeÂśmy przy okazji zjawek sporo ,,recenzji'' i spekulacji namÂłodzili :evil2:
Trzy po³¹czone znane nam zajawki, wzbogacone o ulubiony motyw Blacka, czyli Anita na tle stadionu, na tle parlamentu :D
No i aktualizacja :D W¹tpiê, ¿e Anita potrzebowa³a na nasienie poprawek tygodnia - jak pocz¹tkowo zak³adaliœmy, przy okazji jej nieobecnoœci, czy dwóch dni - jak zak³adaliœmy póŸniej, przy okazji kolejnej nieobecnoœci :evil2: To by³a kwestia dwóch, trzech godzin - jeœli nie mniej :wink:
Ulubiona gra pani burmistrz ......... tzn pani minister :D cor...... :roll: con...... :roll: Cholera :/ Znowu zapomniaÂłam jaka to nazwa? :evil2:
OdniosÂłam wraÂżenie, Âże wyciĂŞli kilka fragmentĂłw rozmowy, ale moÂże to byÂło tylko wraÂżenie :D
Nazwisk ludzi wypowiadajÂących siĂŞ o Dorze nawet nie prĂłbujĂŞ przytoczyĂŚ - strasznie skomplikowane :/ WidaĂŚbyÂło, Âże Anita przeprowadza sama rozmowy, ale nie wiadomo, czy wszystkie :/

CiekawoœÌ mnie z¿era, kim bêdzie nastêpna dama :roll:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Stawiam na AngelĂŞ Merkel ... chociaÂż, w styczniu byÂło juÂż o naszej zachodniej sÂąsiadce Steinbach, wiĂŞc moÂże to bĂŞdzie Rowling :?: :D
Ja siĂŞ tak zastanawiam, dlczego nie zdecydowano siĂŞ na emisjĂŞ DP z Bakoyannis w styczniu, wtedy obyÂłoby siĂŞ bez problemu, byÂłaby jeszcze burmistrz Aten i Anita nie musiaÂłaby wprowadzaĂŚ poprawek :? Niestety staÂło siĂŞ inaczej, wÂątpiĂŞ, Âże nikt w tvn24 nie wiedziaÂł, kiedy w Atenach sÂą wybory :?
Funckyrella pisze:Ulubiona gra pani burmistrz ......... tzn pani minister :D cor...... :roll: con...... :roll: Cholera :/ Znowu zapomniaÂłam jaka to nazwa? :evil2:
Comboloi - wdziĂŞczna nazwa :p Ciekawe, czy Anicie wpadÂła w oko ta gra :wink: BraÂłaby ze sobÂą te paciorki i problem z rĂŞkami z gÂłowy :lol:
(...)reklamĂŞ nagrywali w poniedziaÂłek, 20 lutego, kiedy Patrycja miaÂła dyÂżur w Dniu na Âżywo, a Anita w Faktach
Có¿ za pamiêÌ :wink: :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Na mojÂą analizĂŞ DP niestety do jutra poczekacie :D
Funcky TwĂłj Kaskader miaÂł dzien kota ostatnio a mĂłj psiak urodziny w sobote tak wiĂŞc w poze DP byÂł na urodzinowym spacerze :D

Poza tym oczywiscie przy³¹czam siê do podziêkowaù za capsy i filmik :]
A mnie siĂŞ przypomniaÂło ze mam fotki Anity w pÂłaszczyku jak siedzi w kawiarni w Atenach :)

Co do Comboli to nie barzdo rozumiem co ma w tym byĂŚ fajnego i fascynujÂącego :/ ... a juÂż czemu to ma byĂŚ tylko dla mĂŞÂżczyzn... ???
Rowling Rowling Rowling :D:D:D ale ja mam niejasne przeczucie ze to bedzie znacznie cieplejsze miejsce ;)

A niedlugo siĂŞ tego pewnie dowiemy...
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

TwĂłj pupil miaÂł urodziny :p a wiĂŞc wszystkiego najlepszego dla niego :D
Na mojÂą analizĂŞ DP niestety do jutra poczekacie
Czekamy z niecierpliwoÂścia na TwojÂą recenzjĂŞ Kamuii, bo te nasze jakieÂś skÂąpe - nie mam pojĂŞcia dlaczego :roll: CzyÂżby p. Bakoyanis nie przypadÂła nam do gustu :roll:
A gdybyÂś miaÂła jakieÂś problemy z nagraniem, to - jak donosi tvn24.pl :evil2: powtĂłrki sÂą w niedziele o 15.35, czyli dziÂś, i w poniedziaÂłki, czyli jutro o 17-stej, czyli po popoÂłudniowych :D
Co do Comboli to nie barzdo rozumiem co ma w tym byĂŚ fajnego i fascynujÂącego ... a juÂż czemu to ma byĂŚ tylko dla mĂŞÂżczyzn...
Ja teÂż siĂŞ nad tym zastanawiam :evil2: No, ale nie mamy greckiego temperamentu, pewnie daleko nam do greckiej mentalnoÂści, Âżeby to zrozumieĂŚ :D
ODPOWIEDZ