[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Nie no juÂż lekka przesada, chciaÂłem tylko powiedzieĂŚ, Âże tancerzy bĂŞdzie miaÂło jeszcze kilka gwiazd. MoÂże "Fakt" zrobi cykl o tytule..."czy ich zwiÂąski siĂŞ rospadna przez TVN", gdzie bedzie opisywaÂł kto z kim zataĂączy i jakie sa szanse na zdrade obecnego partnera.
Wróciłem!!
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Dok³adnie, tak samo zreszt¹ napisali w zesz³ym roku przy informacji o tym, ¿e razem z Magd¹ Mo³ek program poprowadzi Hubrt Urbaùski. "Zanosi siê na to, ¿e oboje zaczn¹ ze sob¹ spêdzaÌ d³ugie godziny. A ma³o co ³¹czy ludzi siliniej ni¿ silna praca" - przeczytaliœmy... :p
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Tym razem wiemy z kim bedzie taĂączyÂł Robert Rozmus:

Super Ekspress pisze:(...)RĂłwnieÂż Roberta Rozmusa (41 l.) czeka ciĂŞÂżka praca. WiedzÂą o tym poprzedni partnerzy Ani GÂłogowskiej (27 l.) - Witold Paszt i Piotr GÂąsowski. Ania jest trochĂŞ szalona - ci, ktĂłrzy obserwowali jÂą w czasie prĂłb, nie majÂą wÂątpliwoÂści. Zaraz jednak dodajÂą, Âże takÂże wymagajÂąca. Ale taki sam jest przecieÂż Robert Rozmus. Do tego bardzo roztaĂączony. Ma za sobÂą dÂługie miesiÂące pracy z choreografami przy takich musicalach, jak "Taniec wampirĂłw" czy "Miss Saigon". A poza tym przyjaciele aktora twierdzÂą, Âże jest on szalony, uroczy, ale bardzo pracowity i ambitny. Niezwykle dobrana para.(...)

I teÂż wiemy juÂż dlaczego Natalia Kukulska nie bĂŞdzie taĂączyÂła w III edycji:

Fakt pisze:To by³ najgorszy dzieù w ¿yciu Natalii Kukulskiej (30 l.). NiepewnoœÌ i strach o ¿ycie ojca. Kiedy jej tata Jaros³aw Kukulski (62 l.) przechodzi³ skomplikowan¹ operacjê serca, Natalia by³a razem z nim. ¯eby byÌ blisko ojca, przewróci³a ca³e swoje ¿ycie do góry nogami, odwo³a³a czêœÌ koncertów, zrezygnowa³a z wystêpu w "Taùcu z gwiazdami" - bo najwa¿niejszy jest tata.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Gość

Post autor: Gość »

Natalia MiaÂła racjjĂŞ:)
pawell

Dzisiejszy "Fakt" pisze Âże z JoannÂą KoroniewskÂą bĂŞdzie taĂączyÂł Robert Kochanek...
pawell

Dzisiejszy "Fakt" oraz "Nowy DzieĂą" podajÂą peÂłnÂą listĂŞ uczestnikĂłw "TaĂąca z gwiazdami" - ktĂłrÂą wczoraj oficjalnie ogÂłosiÂła TVN.

TUTAJ moÂżecie przeczytaĂŚ o uczestnikach i zobaczyĂŚ zdjecia z "Nowego Dnia". :wink:
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

Warto zauwaÂżyĂŚ, Âże na kilka tygodni przed "TaĂącem z Gwiazdami" wyprzedano wszystkie miejsca w pakietach sponsorskich. ZresztÂą wcale siĂŞ nie dziwiĂŞ - po wynikach oglÂądalnoÂści drugiej serii kaÂżdy reklamodawca chce, by jego produkty byÂły reklamowane przy zapowiedziach, odcinkach i powtĂłrkach tego hitowego show...
Sun
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sun »

Fatalnej jakosci te zdjecia z "Nowego Dnia" . Ciekawe gdzie Hakiel sie podzial ;)
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
pawell

Super Express pisze:Aleksander KwaÂśniewski nie bĂŞdzie kibicowaĂŚ swojej cĂłrce, gdy ona po raz pierwszy pojawi siĂŞ na parkiecie "TaĂąca z gwiazdami"!

- Tata boi siĂŞ, Âże narobiĂŞ mu obciachu - zdradziÂła zdumionym dziennikarzom Aleksandra KwaÂśniewska (25 l.). To ma tÂłumaczyĂŚ, dlaczego rodzice Oli nie zgodzili siĂŞ siedzieĂŚ na widowni 5 marca, gdy po raz pierwszy na oczach milionĂłw PolakĂłw Ola wystÂąpi w "TaĂącu z gwiazdami". SÂą przeciwni jej wystĂŞpom, poniewaÂż obawiajÂą siĂŞ, Âże cĂłrka przeÂżyje rozczarowanie, gdyby okazaÂło siĂŞ, Âże nie bĂŞdzie najlepsza. (...)
O jaka szkoda :twisted: ale moÂże przyjdÂą gdy siĂŞ pani Ola rozkrĂŞci na parkiecie? :p ChciaÂłbym ich tam zobaczyĂŚ. :twisted: 8) :D
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Na antenie pojawiÂły siĂŞ spoty prezentujÂące sylwetki gwiazd ktĂłre wystÂąpiÂą w III edycji programu.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

A na billboardach pojawiÂły siĂŞ reklamy "TaĂąca z gwiazdami" z Hubertem UrbaĂąskim i KatarzynÂą SkrzyneckÂą. :D
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Nie wiem czy ktoœ zauwa¿y³ ale dziœ w DDTVN by³ króciutki fragment czo³ówki TzG ale... nieco odmienionej... chodzi mi tu o barwy - by³y bardziej czerwone ni¿ fioletowe. Mo¿e ktoœ te¿ to spostrzeg³ i potwierdzi bo mo¿liwe ¿e przewidzia³o mi siê.
Ciekawe...
pawell

:: Kamil pisze:Nie wiem czy ktoœ zauwa¿y³ ale dziœ w DDTVN by³ króciutki fragment czo³ówki TzG ale... nieco odmienionej... chodzi mi tu o barwy - by³y bardziej czerwone ni¿ fioletowe. Mo¿e ktoœ te¿ to spostrzeg³ i potwierdzi bo mo¿liwe ¿e przewidzia³o mi siê.
Ciekawe...
Nie zwrĂłciÂłem na to uwagi w DDTVN, ale dziÂś w "Co za tydzieĂą" byÂła relacaja z konferencji "TaĂąca z gwiazdami" i tam byÂły 2 ekrany i na nich fragment z czoÂłowki i faktycznie barwy sÂą bardziej czerwone. :roll: :P
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

Tak barwy jakby bardziej czerwone... w tle materiaÂłu leciaÂł podkÂład przypominajÂący muzykĂŞ z TZG lecz w troche innej wersji ;)
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
pawell

W niedzielĂŞ o 7:55 ( :/ ) program "Taniec z gwiazdami - przed startem". Pewnie w nim bedÂą przedstawiaĂŚ gwiazdy oraz moÂże coÂś zza kulis? - liczĂŞ na to. :]
ODPOWIEDZ