[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Dok³adnie, tak samo zreszt¹ napisali w zesz³ym roku przy informacji o tym, ¿e razem z Magd¹ Mo³ek program poprowadzi Hubrt Urbaùski. "Zanosi siê na to, ¿e oboje zaczn¹ ze sob¹ spêdzaÌ d³ugie godziny. A ma³o co ³¹czy ludzi siliniej ni¿ silna praca" - przeczytaliœmy... :p
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Tym razem wiemy z kim bedzie taĂączyÂł Robert Rozmus:
I teÂż wiemy juÂż dlaczego Natalia Kukulska nie bĂŞdzie taĂączyÂła w III edycji:
Super Ekspress pisze:(...)RĂłwnieÂż Roberta Rozmusa (41 l.) czeka ciĂŞÂżka praca. WiedzÂą o tym poprzedni partnerzy Ani GÂłogowskiej (27 l.) - Witold Paszt i Piotr GÂąsowski. Ania jest trochĂŞ szalona - ci, ktĂłrzy obserwowali jÂą w czasie prĂłb, nie majÂą wÂątpliwoÂści. Zaraz jednak dodajÂą, Âże takÂże wymagajÂąca. Ale taki sam jest przecieÂż Robert Rozmus. Do tego bardzo roztaĂączony. Ma za sobÂą dÂługie miesiÂące pracy z choreografami przy takich musicalach, jak "Taniec wampirĂłw" czy "Miss Saigon". A poza tym przyjaciele aktora twierdzÂą, Âże jest on szalony, uroczy, ale bardzo pracowity i ambitny. Niezwykle dobrana para.(...)
I teÂż wiemy juÂż dlaczego Natalia Kukulska nie bĂŞdzie taĂączyÂła w III edycji:
Fakt pisze:To by³ najgorszy dzieù w ¿yciu Natalii Kukulskiej (30 l.). NiepewnoœÌ i strach o ¿ycie ojca. Kiedy jej tata Jaros³aw Kukulski (62 l.) przechodzi³ skomplikowan¹ operacjê serca, Natalia by³a razem z nim. ¯eby byÌ blisko ojca, przewróci³a ca³e swoje ¿ycie do góry nogami, odwo³a³a czêœÌ koncertów, zrezygnowa³a z wystêpu w "Taùcu z gwiazdami" - bo najwa¿niejszy jest tata.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Dzisiejszy "Fakt" oraz "Nowy DzieĂą" podajÂą peÂłnÂą listĂŞ uczestnikĂłw "TaĂąca z gwiazdami" - ktĂłrÂą wczoraj oficjalnie ogÂłosiÂła TVN.
TUTAJ moÂżecie przeczytaĂŚ o uczestnikach i zobaczyĂŚ zdjecia z "Nowego Dnia".
TUTAJ moÂżecie przeczytaĂŚ o uczestnikach i zobaczyĂŚ zdjecia z "Nowego Dnia".

Warto zauwaÂżyĂŚ, Âże na kilka tygodni przed "TaĂącem z Gwiazdami" wyprzedano wszystkie miejsca w pakietach sponsorskich. ZresztÂą wcale siĂŞ nie dziwiĂŞ - po wynikach oglÂądalnoÂści drugiej serii kaÂżdy reklamodawca chce, by jego produkty byÂły reklamowane przy zapowiedziach, odcinkach i powtĂłrkach tego hitowego show...
O jaka szkodaSuper Express pisze:Aleksander KwaÂśniewski nie bĂŞdzie kibicowaĂŚ swojej cĂłrce, gdy ona po raz pierwszy pojawi siĂŞ na parkiecie "TaĂąca z gwiazdami"!
- Tata boi siĂŞ, Âże narobiĂŞ mu obciachu - zdradziÂła zdumionym dziennikarzom Aleksandra KwaÂśniewska (25 l.). To ma tÂłumaczyĂŚ, dlaczego rodzice Oli nie zgodzili siĂŞ siedzieĂŚ na widowni 5 marca, gdy po raz pierwszy na oczach milionĂłw PolakĂłw Ola wystÂąpi w "TaĂącu z gwiazdami". SÂą przeciwni jej wystĂŞpom, poniewaÂż obawiajÂą siĂŞ, Âże cĂłrka przeÂżyje rozczarowanie, gdyby okazaÂło siĂŞ, Âże nie bĂŞdzie najlepsza. (...)

Nie zwróci³em na to uwagi w DDTVN, ale dziœ w "Co za tydzieù" by³a relacaja z konferencji "Taùca z gwiazdami" i tam by³y 2 ekrany i na nich fragment z czo³owki i faktycznie barwy s¹ bardziej czerwone.:: Kamil pisze:Nie wiem czy ktoœ zauwa¿y³ ale dziœ w DDTVN by³ króciutki fragment czo³ówki TzG ale... nieco odmienionej... chodzi mi tu o barwy - by³y bardziej czerwone ni¿ fioletowe. Mo¿e ktoœ te¿ to spostrzeg³ i potwierdzi bo mo¿liwe ¿e przewidzia³o mi siê.
Ciekawe...

-
- Czasem tu wpada