Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Strona oficjalna TVN24 wprowadzi³a nas w b³¹d :evil:
Nie pierwszy raz :evil:
Powtórka Damy Pik by³a o 12:06 :] Na szczêœcie zd¹¿y³am wróciÌze spaceru, ¿eby jeszcze raz podelektowaÌ siê wspania³¹ robot¹ Anity :D
Tylko nie bardzo rozumiem jeszcze intencji KalczyĂąskiej, ktĂłra w serwisie zaprosiÂła na ,,zapowiedÂź Damy Pik'' :roll:
Dzisiejszy odcinek Damy Pik wydaÂł mi siĂŞ jeszcze ciekawszy niÂż wczoraj :D
Anita ma po prostu rewelacyjny dar robienia takich reportaÂży, ktĂłre sÂą dynamiczne, trzymajÂą poniekÂąd w napiĂŞciu, sÂą interesujÂące, treÂściwe i rzeczowe - jak sama Anita :D
Comboloi - wdziĂŞczna nazwa
Komboloi Blacky :evil2: zapamiĂŞtaÂłam dzisiaj specjalnie dla ciebie :D
Funcky TwĂłj Kaskader miaÂł dzien kota ostatnio a mĂłj psiak urodziny w sobote
Jak sÂłodko :P Mam nadziejĂŞ, Âże wyÂściskaÂłaÂś go odpowiednio :D Ode mnie teÂż to uczyĂą proszĂŞ :wink: Black pokazywaÂł mi jego fotkĂŞ, Âśliczny piesek :smile:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

ehehehe :twisted: :evil: taaa ju¿ o 12 by³o... jak milusio ze znowu nas wprowadz¹j¹ w b³¹d... czy oni nie maj¹ tam kogos kto wie co jest w ramówce ???
Widzia³am tylko czêsc niebawe ca³oœÌ sobie zobaczê ;)
W sumie dziwne bo to jednen z ciekawszych programĂłw z ta Bakoyannis ale faktycznie nie ma co pisaĂŚ... bo wszystko omĂłwiliÂśmy w zajawkach :]
Anita Âładnie wyglÂądaÂł na tle stadionu :)
Pierwszy raz zwrĂłciÂłam uwage jaka iloÂśc ludzi z niÂą jedzie ;)

Piesek dziĂŞkuje za Âżyczenia :] troche wczoraj popiÂł to dzisiaj ma kaca :evil2:

Funcky aleÂż Ty jego fotkĂŞ widziaÂłaÂś tutaj na forum walnĂŞÂłam ja do wÂątku o Anicie ;)
Android <3
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

JuÂż wiadomo z kim Anita bĂŞdzie rozmawiaĂŚ w kolejnych odcinkach. KolejnÂą damÂą pik bĂŞdzie pani ex premier Hanna Suchocka. Zapraszam tu:

http://www.tvn24.pl/381046,magazyn.html
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Ehehe mĂłwiÂłam ze cieplejszy klimat :P ???
Mam nadzieje Black Âże teraz juÂż wiesz o jakie HS chodziÂło :D ???
Obrazek
Obrazek
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Tak, Kamuii, juÂż wiem, tylko zastanawiam siĂŞ skÂąd Wy wiedzieliÂście :?: :.

No to trochĂŞ wiĂŞcej treÂści o przyszÂłej ''Damie Pik'' :D
W najbliÂższym programie
Premiera: 25.03.2006, o godzinie 15:35

Hanna Suchocka

Hanna Suchocka - pierwsza i jak na razie jedyna kobieta premier w historii Polski. Z drugiego szeregu niespodziewanie wesz³a na pierwsz¹ liniê politycznego frontu. Najpierw zaskoczenie, póŸniej z³agodzenie podzia³ów miêdzy siedmioma koalicyjnymi partiami. Mówi, ¿e polityka obija. Czy bardzo obi³a Hannê Suchock¹? I czy teraz, z perspektywy Watykanu, polska polityka wygl¹da na tyle atrakcyjnie, ¿eby do niej wróciÌ?

Co robi jako Ambasador Polski przy Stolicy Apostolskiej? Czym zdoby³a sobie tzw. "dobre wejœcia" i czy zdarza jej siê wejœÌ w rolê gospodyni domowej? Czy czêsto Jan Pawe³ II mówi³ do niej "Pani Haniu" i co ona mówi, jak myœli o zbli¿aj¹cej siê pielgrzymce do Polski Benedykta XVI? Dlaczego uwa¿a, ¿e jej ¿ycie jest u³omne i z kim na dywanie ambasady taùczy "kó³ko graniaste"?

Hanna Suchocka zabiera nas na zakupy na rzymski targ i pokazuje kolekcjĂŞ szali, od kupowania ktĂłrych jest uzaleÂżniona. Pokazuje maÂły zakÂład fryzjerski polecony jej przez Krzysztofa Zanussiego i wspomina o maÂłym przemeblowaniu, od ktĂłrego zaczĂŞÂła urzĂŞdowanie w Watykanie.

Hanna Suchocka w programie Anity Werner "Dama Pik" W TVN24 juÂż w marcu, w sobotĂŞ o 15.35.
Obrazek
Obrazek
Pierwszy raz zwrĂłciÂłam uwage jaka iloÂśc ludzi z niÂą jedzie :wink:

To dlatego Anita ciÂągle uÂżywa liczby mnogiej czasownikĂłw, np. pojechaliÂśmy, widzieliÂśmy, zastaliÂśmy, itp. :D
DziĂŞki za capsy :smile:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

:o O rany! :shock:
Nigdy, przenigdy bym siĂŞ nie spodziewaÂła, Âże marcowÂą bohaterkÂą Damy Pik bĂŞdzie Suchocka :o
W ogĂłle nie sÂądziÂłam, Âże zaszczyt nadania tytuÂłu Damy Pik przypadnie w udziale polskiej kobiecie ......... tzn. moÂże nie nie sÂądziÂłam, ale nie przypuszczaÂłam, Âże to nastÂąpi tak szybko, sÂądziÂłam, Âże najpierw zajmÂą siĂŞ Âświatowymi kobietami, no a jeÂśli juÂż zajmÂą siĂŞ Polkami, to bĂŞdzie to najpierw KwaÂśniewska :evil2: Ewentualnie pani Walter :lol:
CoÂś mi siĂŞ wydaje, Âże budÂżet, czy moÂże raczej dziura budÂżetowa programu, przekroczyÂła najÂśmielsze oczekiwania pomysÂłodawcĂłw :evil2:
No i teraz si³¹ rzeczy musz¹ szukaÌ ,,taùszych - krajowych'' rozmówczyù :wink:
JuÂż wiemy, gdzie Anita spĂŞdziÂła przedostatni tydzieĂą lutego :D
Piesek dziĂŞkuje za Âżyczenia :] troche wczoraj popiÂł to dzisiaj ma kaca :evil2:
Znam ten bĂłl, tzn. Kaskader zna :evil2: Zaserwuj mu zimny prysznic....... chociaÂż moÂże lepiej nie, mamy zimĂŞ, jeszcze zapalenia pÂłuc siĂŞ nabawi :?

ps Âładne capsy, szkoda, Âże nie masz teÂż tych ze stadionu.
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Jeszcze nie ochÂłonĂŞliÂśmy po Dorze Bakoyannis, a juÂż excytujemy siĂŞ kolejnym odcinkiem :D
A tu jutro po 17-stej trzeba po raz kolejny na powtórkê siê za³apaÌ - oczywiœcie wszystko da siê zrobiÌ, jeœli tvn24.pl nie wprowadza nas po raz kolejny w b³¹d :evil: No, ale w mailu od p. Ferraris wyraŸnie by³o napisane, ¿e powtórka premierowego odcinka jest w poniedzia³ek o 17.05 tu¿ po faktach popo³udniowych :D I w takich ''powtórkowych'' momentach przypomina mi siê od razu, ¿e DP ze Steinbach widzia³em tylko raz ;(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

To nieodÂżaÂłowany odcinek, ktĂłry nie doczekaÂł siĂŞ powtĂłrki :sad:
Jeszcze nie ochÂłonĂŞliÂśmy po Dorze Bakoyannis, a juÂż excytujemy siĂŞ kolejnym odcinkiem :D
I nie wiadomo, czy bĂŞdzie okazja jeszcze przyjrzeĂŚ siĂŞ sylwetce Bakoyannis :?
Powtarzam za oficjalnÂą stronÂą TVN24:
PowtĂłrki w niedzielĂŞ o godzinie 15:35 oraz poniedziaÂłek o 17:05 po premierze.
To pochodzi ze szczegó³owych informacji o programie Dama Pik :]
Na tej samej stronie sprawdzam program na dziÂś i ani cienia Damy pik nie odnajdujĂŞ :?
Na 17:05 przewidziany jest Onetlink i Portfel :?
PminĂŞ juÂżto, Âże wczoraj Dama pik byÂła powtarzana nie o 15:35, a o 12:05 :?
BÂądÂź tu mÂądrym i pisz wiersze :?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Dla mnie to juÂż bez znaczenia, DP mam nagranÂą, wiĂŞc dziÂś nie muszĂŞ ÂślĂŞczeĂŚ przed telewizorem i czekaĂŚ aÂż zlitujÂą siĂŞ i puszczÂą powtĂłrkĂŞ :D A tvn24.pl niech sobie dalej te brednie wypisuje :]
Teraz trochĂŞ wiĂŞcej aktualnoÂści :D Rano widziaÂłem AnitĂŞ w studio :D
Teraz siedziaÂła na stanowisku :D
Czy to moÂżliwe, Âże zamieniÂły siĂŞ z PatrycjÂą i Anita pracuje teraz pon - wtorek w faktach :roll: W koĂącu to juÂż drugi raz Anita miaÂłaby dyÂżur w poniedziaÂłek i byĂŚ moÂże we wtorek :roll: A jeÂśli nastÂąpiÂła zamiana, to pewnie zamieniÂły siĂŞ dyÂżurami w faktach, Âżeby Anita mogÂła spokojnie w czwartek i piÂątek DP dopracowywaĂŚ :evil2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

:smiech: Chyba Âżarujesz :smiech:
Przepraszam nie mogÂłam siĂŞ opanowaĂŚ :D
A moÂże wybraÂłbyÂś siĂŞ do okulisty :evil2:

Albo wracaj do domu o przyzwoitej godzinie, wysypiaj siê, to póŸniej nie bêdziesz mia³ przywidzeù :wink:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No widziaÂłem wÂłaÂśnie zajawkĂŞ faktĂłw, faktycznie ... jest Patrycja, ale rano nie mogÂłem mieĂŚ zwidĂłw - to musiaÂła byĂŚ Anita :!: PrzecieÂż to mogÂła byĂŚ ona w poradku, nie koniecznie z powodu faktĂłw, prawda :?:
W serwisach nie byÂłem pewien, wiesz, Âże niewiele widaĂŚ co siĂŞ dzieje za plecami JĂŞdrzejowskiej :wink: Poza tym w tej czĂŞÂści studio, gdzie Anita zwykÂła przygotowywaĂŚ fakty jest strasznie ciemno :wink:
PS A wzrok mam sokoli, tak mi pani optyk powiedziaÂła jakiÂś miesiÂąc temu :<

PS2 Czy to aÂż takie zÂłe, Âże chciaÂłbym czĂŞÂściej AnitĂŞ na wizji widywaĂŚ :?: ;(
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

To dobrze, Âże z Twoim wzrokiem wszystko ok :wink:

Zaraz zaczniesz przysiĂŞgaĂŚ, zarzekaĂŚ siĂŞ ... ale od tego zwykle siĂŞ zaczyna :evil2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie wiem co chcesz przez to powiedzieĂŚ :>

A tvn24.pl znowu okazaÂła siĂŞ po czĂŞÂści zawodnym ÂźrĂłdÂłem informacji :!:
PowtĂłrka byÂła po faktach, ale nie oglÂądaÂłem, bo miaÂłem bardzo pilne i umĂłwione spotkanie - mam nadziejĂŞ, Âże Anita mi to wybaczy :evil2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

A ja z przyjemnoÂściÂą obejrzaÂłam sobie jeszcze raz :D
ZaparzyÂłam kawĂŞ, rozsiadÂłam siĂŞ wygodnie w fotelu po ciĂŞÂżkim dniu i z naprawdĂŞ olbrzymiÂą przyjemnoÂściÂą po raz trzeci obejrzaÂłam DamĂŞ Pik :D
W koùcu trzeba nabijaÌ programowi ogl¹dalnoœÌ :evil2:
Po kaÂżdorazowej ,,lekturze'' ten odcinek wydaje mi siĂŞ coraz to ciekwszy. Szkoda, Âże nie bĂŞdzie czwartej z rzĂŞdu powtĂłki :evil2:
Nie wiem co chcesz przez to powiedzieĂŚ :>
WiĂŞc moÂże lepiej Âżyj w tej nieÂświadomoÂści :wink:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Wprawdzie ogl¹da³em tylko 2 razy :wink: ale ju¿ na podstawie tych dwu razów, jestem w stanie stwierdziÌ, ¿e to by³ niesamowicie ciekawy ¿yciorys bohaterki i umiejêtne zaprezentowanie go przez Anitê. Dopiero, tak na prawdê (w samotnoœci i spokoju - prawda Funcky :D ) mo¿na ws³uchaÌ siê jak wspania³ym i bogatym jêzykiem pos³uguje siê Anita; jej wypowiedzi s¹ przemyœlane - pasuj¹ do omawianych treœci i faktów, s¹ powi¹zane, poniek¹d ³¹cz¹ jeden fakt z drugim. A co za tym idzie program jest strasznie p³ynny :D ChoÌ z drugiej strony pe³en napiêcia ... emocji :D
A czasami wkrada siĂŞ dowcip Anity :D Jak chociaÂż ten ze stadionu, o przygotowaniach do olimpiady, ktĂłre ''szÂły peÂłnÂą parÂą, a my sprawdziliÂśmy, czy ta para nie poszÂła w gwizdek'' :lol:

UkradÂłem kilka capsĂłw z innego forum :P Mam nadziejĂŞ, Âże mnie za to nie zamknÂą :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ