Kinga Rusin

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

michal641
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: michal641 »

Marcin pisze:Jejku, ale Kinga ma dzisiaj chrypkĂŞ, Âżal mi jej. ;( Teraz w ogĂłle zniknĂŞÂła z wizji, dostaÂła zapalenia krtanii. Opiekuje siĂŞ niÂą pogotowie ratunkowe. ;( DziÂś pewnie nie wrĂłci juÂż na wizjĂŞ. ;(

OglÂądaÂłem samÂą koĂącĂłwke, juÂż po godz. 10. Macie jakieÂś capsy z tego jak bylo pogotowie ?
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Obrazek
Fakt pisze:Widzowie popularnego programu "DzieĂą dobry TVN" w niedzielny poranek zamarli ze zgrozy. ProwadzÂąca program Kinga Rusin (33 l.) na oczach milionĂłw PolakĂłw z minuty na minutĂŞ traciÂła gÂłos! UÂśmiechem prĂłbowaÂła ratowaĂŚ sytuacjĂŞ, ale sprawa wyglÂądaÂła powaÂżnie - z gardÂła prezenterki wydobywaÂł siĂŞ juÂż tylko chrapliwy szept. W koĂącu, nie przerywajÂąc programu na Âżywo, KingĂŞ zbadali lekarze.
No a MoÂłkowa siedziaÂła w ciepÂłych pieleszach kiedy Kinga siĂŞ mĂŞczyÂła :mad:

Pani Kingo !! DuÂżo zdrowia i do zobaczenia za 2 tygodnie, mamy nadziejĂŞ, ze Pani bĂŞdzie juÂż w dobrej formie gÂłosowej :D
ZIMA
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

TVN_FAN pisze:(...)No a MoÂłkowa siedziaÂła w ciepÂłych pieleszach kiedy Kinga siĂŞ mĂŞczyÂła :mad: (...)
No ale to akurat nie jest wina MoÂłek. :) Do programu teÂż trzeba siĂŞ przygotowaĂŚ, a Magda by pewnie nie miaÂła na to czasu... ZresztÂą sama Kinga chciaÂła prowadziĂŚ program. :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

TVN_FAN pisze:No a MoÂłkowa siedziaÂła w ciepÂłych pieleszach kiedy Kinga siĂŞ mĂŞczyÂła :mad:
Do kogo Ty masz pretensje? Co tak siĂŞ wszyscy uwziĂŞliÂście na PaniÂą MagdĂŞ.. jedna osoba a potem wszyscy za niÂą...
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

A mĂłgÂłby ktoÂś zamieÂściĂŚ skan ze Âśrodka Faktu, z tym artykuÂłem? :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

pawell pisze:No ale to akurat nie jest wina MoÂłek. :) Do programu teÂż trzeba siĂŞ przygotowaĂŚ, a Magda by pewnie nie miaÂła na to czasu...
PrzygotowaÌ siê do programu No có¿...ja nie uwa¿am, ¿eby Mo³ek siê do programu przygotowywa³a nawet jak go ma prowadziÌ planowo :?

pawell pisze:ZresztÂą sama Kinga chciaÂła prowadziĂŚ program. :roll:

I za to Jej chwaÂła

ÂŁukasz pisze:A mĂłgÂłby ktoÂś zamieÂściĂŚ skan ze Âśrodka Faktu, z tym artykuÂłem?

Bardzo proszĂŞ :

Obrazek, Obrazek
ZIMA
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

TreÂści artykuÂłu nie daje rady przeczytaĂŚ... :/
Estera
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Estera »

PoÂłowa nauczycieli na Âświecie ma coÂś takiego przynajmniej raz w tygodniu.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Estera pisze:PoÂłowa nauczycieli na Âświecie ma coÂś takiego przynajmniej raz w tygodniu.
Droga Estero - mam nieodparte wraÂżenie, Âże nie lubisz Pani Kingi. No i nic mi do tego Twoja sprawa.

Ale Twoja niechêÌ do tej uroczej prezenterki przybiera dziwne granice :? Piszesz, ¿e po³owa nauczycieli ma takie problemy :? Mylisz siê :? Gdyby po³owa nauczycieli mia³a takie problemy w takim okresie czasu jak mówisz to dzieci nie uczêszcza³yby do szko³y bo któ¿ ich by uczy³ ??

Wiem co mówiê bo sam jestem nauczycielem i mam stycznoœÌ z tym œrodowiskiem :lol:

Dlatego jeÂżeli krytykujesz to krytykuj z sensem i rzeczowo.
ZIMA
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Takie zdjĂŞcie Kingusi udostĂŞpnia serwis prasowy TVN:

Obrazek

:D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Podoba mi siĂŞ :) ciekawe ujĂŞcie i to zabĂłjczo Âśliczne spojrzenie...ahhhhh..... :) Farciarskie szczĂŞÂście majÂą Meller i Lis 8)
ZIMA
Estera
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Estera »

TVN_FAN pisze:
Estera pisze:PoÂłowa nauczycieli na Âświecie ma coÂś takiego przynajmniej raz w tygodniu.
Droga Estero - mam nieodparte wraÂżenie, Âże nie lubisz Pani Kingi. No i nic mi do tego Twoja sprawa.
To nie jest kwestia lubienia czy nie - niektĂłrzy wywoÂłujÂą u mnie bezgranicznÂą sympatiĂŞ, a niektĂłrzy - nie. Tylko tyle. 8)
A co do merytorycznej krytyki to niestety nie dam rady bo nigdy nie oglÂądam DzieĂą Dobry TVN - wolĂŞ zaoszczĂŞdziĂŚ czas na Co z tÂą PolskÂą?. 8) :D
POzdrawiam wszystkich fanĂłw Pani Rusin! :D
pawell

Post autor: pawell »

W najnowszej "Vivie!" jest fotka Kingi... :D

Obrazek
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

A ma ktoœ mo¿ê fotki z dzisiejszego poranka, bo mi kablówka rano nie dzia³a³a. :( Hmm?
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Kinga sziedziaÂła dziÂś na widowni "TaĂąca z gwiazdami" :D obok Kuby WesoÂłowskiego - pewnie wszyscy widzieli bo czĂŞsto ich pokazywali.
ODPOWIEDZ