Marcin pisze:Jejku, ale Kinga ma dzisiaj chrypkĂŞ, Âżal mi jej. Teraz w ogĂłle zniknĂŞÂła z wizji, dostaÂła zapalenia krtanii. Opiekuje siĂŞ niÂą pogotowie ratunkowe. DziÂś pewnie nie wrĂłci juÂż na wizjĂŞ.
OglÂądaÂłem samÂą koĂącĂłwke, juÂż po godz. 10. Macie jakieÂś capsy z tego jak bylo pogotowie ?
Fakt pisze:Widzowie popularnego programu "DzieĂą dobry TVN" w niedzielny poranek zamarli ze zgrozy. ProwadzÂąca program Kinga Rusin (33 l.) na oczach milionĂłw PolakĂłw z minuty na minutĂŞ traciÂła gÂłos! UÂśmiechem prĂłbowaÂła ratowaĂŚ sytuacjĂŞ, ale sprawa wyglÂądaÂła powaÂżnie - z gardÂła prezenterki wydobywaÂł siĂŞ juÂż tylko chrapliwy szept. W koĂącu, nie przerywajÂąc programu na Âżywo, KingĂŞ zbadali lekarze.
No a MoÂłkowa siedziaÂła w ciepÂłych pieleszach kiedy Kinga siĂŞ mĂŞczyÂła :mad:
Pani Kingo !! DuÂżo zdrowia i do zobaczenia za 2 tygodnie, mamy nadziejĂŞ, ze Pani bĂŞdzie juÂż w dobrej formie gÂłosowej
TVN_FAN pisze:(...)No a MoÂłkowa siedziaÂła w ciepÂłych pieleszach kiedy Kinga siĂŞ mĂŞczyÂła :mad: (...)
No ale to akurat nie jest wina MoÂłek. Do programu teÂż trzeba siĂŞ przygotowaĂŚ, a Magda by pewnie nie miaÂła na to czasu... ZresztÂą sama Kinga chciaÂła prowadziĂŚ program.
Estera pisze:PoÂłowa nauczycieli na Âświecie ma coÂś takiego przynajmniej raz w tygodniu.
Droga Estero - mam nieodparte wraÂżenie, Âże nie lubisz Pani Kingi. No i nic mi do tego Twoja sprawa.
Ale Twoja niechêÌ do tej uroczej prezenterki przybiera dziwne granice :? Piszesz, ¿e po³owa nauczycieli ma takie problemy :? Mylisz siê :? Gdyby po³owa nauczycieli mia³a takie problemy w takim okresie czasu jak mówisz to dzieci nie uczêszcza³yby do szko³y bo któ¿ ich by uczy³ ??
Wiem co mówiê bo sam jestem nauczycielem i mam stycznoœÌ z tym œrodowiskiem
Dlatego jeÂżeli krytykujesz to krytykuj z sensem i rzeczowo.
Estera pisze:PoÂłowa nauczycieli na Âświecie ma coÂś takiego przynajmniej raz w tygodniu.
Droga Estero - mam nieodparte wraÂżenie, Âże nie lubisz Pani Kingi. No i nic mi do tego Twoja sprawa.
To nie jest kwestia lubienia czy nie - niektĂłrzy wywoÂłujÂą u mnie bezgranicznÂą sympatiĂŞ, a niektĂłrzy - nie. Tylko tyle.
A co do merytorycznej krytyki to niestety nie dam rady bo nigdy nie oglÂądam DzieĂą Dobry TVN - wolĂŞ zaoszczĂŞdziĂŚ czas na Co z tÂą PolskÂą?.
POzdrawiam wszystkich fanĂłw Pani Rusin!