W sprawie niektórych userów
Moderator: Łukasz
No ale z drugiej strony mogÂłeÂś nam nie pokazywaĂŚ tej fotkiwÂłoch pisze:WÂłaÂśnie dlatego wydaÂła mi siĂŞ wiarygodna.

wÂłoch pisze:Ps. (do Pawlla) Dlaczego nie odpisujesz na GG
Hmm do mnie nic nie doszÂło... :|
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

!mati pisze:Pierdolicie hipolicie
Dla was tvn zawsze ma lepszÂą oprawe,polsat najgorsze logo i wogule.Co do afery z -.pl-od tej pory nie lubie i was i maniakĂłw.Pierdolcie sie wy huje jebane
i po tym nastepuje dÂługi rzÂąd tych :mad: , tych

WÂątek polsatu. Chyba szefostwo musi zareagowaĂŚ. :?
ZIMA
- mati
- Początkujący
Do szfostwa-chce byĂŚ zbanowany i usuniĂŞty z tego forum
Poziom tego forum jest poniÂżej przeciĂŞtnej
I dla waszej wiadomoÂści-nie jestem z Âżadnego portalu mediowego tylko po prostu irytuje mnie jak ktoÂś nie moÂże wejÂśc z kimÂś w spĂłlke.DO WIDZENIA SIE Z PAĂSTWEM

Liczą się tylko FAKTY.Codziennie o 19.00 w TVN
w sprawie niektĂłrych userĂłw
No skoro ty tak grzecznie to ja teÂż.Do widzenia, mati. :?
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
No ja w³aœnie te¿ za bardzo nie wiem o co mu chodzi, no ale có¿.Jak siê tak ³adnie po¿egna³ to nie pozostaje nic innego jak odpowiedzieÌ dowidzenia.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
- mati
- Początkujący
Dobrze teraz kulturalnie
wchodze na strone waszej konkurencji i widze pewne oÂświadczenie... Potem widze jak pewne osoby z tvn.tivi.pl robiÂą antyreklame maniaka.Nie mĂłwiĂŞ Âże kaÂżdy z tvn.tivi.pl jest winny ale po prostu kaÂżda ze stron jest winna...Tylko oczywiÂście nie caÂła spoÂłecznoÂśc obu forĂłw.To moje oÂświadczenie.PRZED KOLEJNYM MOIM POSTEM I JEGO CZYTANIEM SKONTAKTUJ SIĂ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTÂĄ.PRAGNĂ DODAĂ,ÂŻE OCHRANIA MNIE FIRMA CHUCK&CHUCK.

Liczą się tylko FAKTY.Codziennie o 19.00 w TVN
Jakie osoby robiÂą antyreklamĂŞ, chÂłopie zastanĂłw siĂŞ
Ja na przykÂład poznaÂłem redakcjĂŞ tamtej strony i nawet polubiÂłem.WidzĂŞ Âże masz duÂżo wspĂłlnego z monsterem.On wyzywaÂł od pedofili ty od chujĂłw.
Monster nie tylko poobra¿a³ ca³e to forum ale tak¿e krad³ pomys³y wielu ludziom.Coraz wiêcej sygna³ów do mnie dochodzi.Po prostu tamta strona nietolerowa³a tego i chwa³a jej za to.Widzê natomiast ¿e tobie to najwyraŸniej nie przeszkadza.
Na przysz³oœÌ pisz jaœniej bo ma³o osób wie o co ci chodzi.

Monster nie tylko poobra¿a³ ca³e to forum ale tak¿e krad³ pomys³y wielu ludziom.Coraz wiêcej sygna³ów do mnie dochodzi.Po prostu tamta strona nietolerowa³a tego i chwa³a jej za to.Widzê natomiast ¿e tobie to najwyraŸniej nie przeszkadza.
Na przysz³oœÌ pisz jaœniej bo ma³o osób wie o co ci chodzi.