mnóstwo ³¹czeù z reporterami (Anita ca³y czas na stoj¹co),
JeÂśli Anita nie pĂłjdzie po rozum do gÂłowy i nie opuÂści tej stacji, to za kilkanaÂście lat Âżylaki ma jak w banku :evil2: I co wtedy z jej piĂŞknymi nogami

:?
Gdyby byÂł michaek, zÂłoÂżylibyÂśmy juÂż donos, do PIP, Âże pracownica pracuje w nieludzkich warunkach
Ja bym siê tym tak bardzo nie przejmowa³a, bo Anita jak na meteopatkê zachowywa³a niesamowit¹ bystroœÌ umys³u

i to w dodatku rychÂłym rankiem - tylko pozazdroÂściĂŚ
To prawda, ale na jej twarzy malowaÂło siĂŞ lekkie zmĂŞczenie, a moÂże znuÂżenie

MoÂże teÂż dlatego w jej spotkaniach, czy to z K. ÂŁastowieckÂą, Majewskim, czy wspomnianym prze Ciebie Funcky ÂŁukasikiem, tej charakterystycznej dla niej swobody ... a moÂże przesadzam :?
[...] w rozmowie z goÂściem Januszem Onyszkiewiczem, ktĂłry miaÂł byĂŚ goÂściem w studio o 8:10....... tzn. byÂł goÂściem w studio, ale krakowskim i o 8:06
Pocz¹tkowo by³em zawiedziony, ¿e to nie jest rozmowa na fotelach - moich ulubionych - ale póŸniej, kiedy skupi³em siê na meritum, by³o mi wszystko jedno - bardzo dobra rozmowa
Dla mnie za to udany dzieĂą, wydawaÂło mi siĂŞ juÂż od siĂłdmej, Âże PaweÂł ÂŁukasik krĂŞci siĂŞ po studio, ale myÂślĂŞ sobie: nie to niemoÂżliwe, przecieÂż tak dawno go nie byÂło, to nie moÂże byĂŚ on

Ja ju¿ zd¹¿y³am o nim zapomnieÌ, a on wróci³
:o A jednak to by³ on :o Anita raczy³a go nawet zapowiedzieÌ, jeszcze przed bezpoœrednim wejœciem na wizjê w duecie - ale zaszczyt go kopn¹³
I co z tego

Facet by³ potwornie spiêty, mamrota³ coœ pod nosem, kiedy Anita próbowa³a jakoœ do niego zagadn¹Ì, rozluŸniÌ atmosferê :? W rezultacie wszystko wygl¹da³o tak, ¿e wchodzili sobie w s³owo, nie mogli siê dogadaÌ, skonfrontowaÌ myœli. Co mia³o znaczyÌ zdanie £ukasika: ''Pamiêtamy o Julii Tymoszenko [...]'' na co Anita z uœmiechem: ''trudno o niej zapomnieÌ'' :evil2: Wsta³by z tego fotela, jak kiedyœ i mo¿e by³by mniej stremowany
Te¿ mnie to zaaferowa³o :? Paranoiczny pomys³, widaÌ, ¿e ktoœ ma zasób rewelacyjnych pomys³ów, a mo¿e po prostu œci¹gneli to z KcH? :?
Fakt, tam przeglÂądajÂą prasĂŞ na stojaka

Ale nie stojÂą tyle, co dziÂś wystaÂła Anita !!!
Mimo to fragmenty prasowe poradka byÂły zaÂłatwione profesjonalnie. Anita czytaÂła z niesmakiem o sporej liczbie doradcĂłw w rzÂądzie, choĂŚ prezydent kazaÂł inaczej. AnitĂŞ rozbawiÂł temat analizy jĂŞzyka wg PiS, niestety nie pamiĂŞtam tych zwiÂązkĂłw frazeologicznych z artykuÂłu. DoÂłoÂżyÂła wladzy czytajÂąc o drogim sejmie, czyli ile wydamy na parlamentarzystĂłw - ahhh, jak te media kochajÂą wÂładzĂŞ

:evil2:
PozostajÂąc przy pp, Anita zaliczyÂła rewelacyjne przejĂŞzyczenie. Mianowicie przekrĂŞciÂła nazwisko europosÂła zmieszanego w brukselskÂą aferĂŞ rozporkowÂą - zamiast Golik, przeczytaÂła Golak :evil2:
Jestem bardzo ciekawa efektĂłw :evil2:
SÂą zadowalajÂące