Mo¿e siê nie znam, ale wydaje mi siê, ¿e ³atwiej zasn¹Ì na siedz¹co ni¿ stoj¹co, wiêc nie rozumiem o co Ci chodzi.ona podkreœla³a, ¿e czuje siê senna, itd., wiêc siê o ni¹ zamartwi³em
Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
Maciek, napisaÂłem ''senna, itd.'' . ByĂŚ moÂże czuÂła siĂŞ sÂłabo ... a co by byÂło, gdyby (odpukaĂŚw niemalowane) zemdlaÂła
No a wtedy lepiej jest siedzieĂŚ
Nie wiem o co caÂła afera
Ja teÂż siĂŞ bardzo cieszĂŞ, Âże poradki majÂą formĂŞ ''stand up'u'', bo moÂżna AnitĂŞ w caÂłoÂści podziwiaĂŚ
No, ale dajmy spokĂłj, przeglÂądy prasy, prĂłcz tego po pierwszym serwisie po 6-tej, byÂły do tej pory na siedzÂąco i tak byÂło ok
CaÂła reszta na stojÂąco. A tak w ogĂłle to ja byÂłbym za tym, Âżeby widzowie zamiast oglÂądania (przymusowo) reklam, uczesniczyli rĂłwnieÂż w tym, jak prowadzÂący przemieszcza siĂŞ z jednego koĂąca studia w drugi
To nie jest kalendarz, tylko rozliczenie Anity z dyÂżurĂłw :evil2:
Ale Stingulasz, Anita chyba bluesa nie lubi, a juÂż na pewno za Qeen nie przepada :/ Nagraj moÂże swojÂą wersjĂŞ ''All besause of you'' z repertuaru U2 :] Nie wiem, czy Anita nadal sÂłucha tego bandu, ale kiedyÂś sÂłuchaÂła

Nie podoba Ci siĂŞJakiÂż wzorcowy kalendarz 'pp'!
ÂŻadnych ÂświÂąt religijnych... I do nas ta choroba dotarÂła... Zgroza!

Funcky, chÂłopak ma takÂą wenĂŞ, Âże tylko pozazdroÂściĂŚFunckyrella pisze:Ehhh, ja juÂż ci dziĂŞkujĂŞ, juÂż wiem o co w tym wszystkim biega :]
Black mi mówi³, ¿ebym ........ ale nie rezygnowa³am z polemiki, ale widzê, ¿e z niektórymi siê nie da :? Bawcie siê dalej, jeœli macie z tego jak¹œ satysfakcjê

Ale Stingulasz, Anita chyba bluesa nie lubi, a juÂż na pewno za Qeen nie przepada :/ Nagraj moÂże swojÂą wersjĂŞ ''All besause of you'' z repertuaru U2 :] Nie wiem, czy Anita nadal sÂłucha tego bandu, ale kiedyÂś sÂłuchaÂła

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Nie, zupeÂłnie mi siĂŞ niepodoba (abstrahujĂŞ od zestawienia dyÂżurĂłw Anitki, z ktĂłrego wynika, iÂż prawdopodobieĂąstwo zobaczenia jej w ÂśrodĂŞ i w czwartek jest duÂżo wyÂższe niÂż w inne dniBlack Jack '62 pisze:...Nie podoba Ci siĂŞJakiÂż wzorcowy kalendarz 'pp'!
ÂŻadnych ÂświÂąt religijnych... I do nas ta choroba dotarÂła... Zgroza!To nie jest kalendarz, tylko rozliczenie Anity z dyÂżurĂłw :evil2:
...

Obawiasz siĂŞ zamachu na to forum?

-
- Fan Forum
Nie, nie obawiam siĂŞ Âżadnego zamachu
Nale¿ê do ludzi, którzy w du¿ej mierze ¿yj¹ chwil¹ teraŸniejsz¹, d¹¿¹ do wytyczonego sobie celu, ale nie przejmuj¹ siê paranoicznie tym, co im przyniesie przysz³oœÌ
Bo gdybym dodaÂł te katolickie ÂświĂŞta, obrazek byÂłby jeszcze mniej czyleny :? Zrozum 

Mam je zatem usun¹Ì, ¿ebyœ nie pos¹dza³ mnie o laicyzacjê tego forumUmieœci³eœ oba œwiêta majowe [...]

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Stały bywalec
AÂż bojĂŞ siĂŞ co tu poniektĂłrzy mogÂą wymyÂśliĂŚ? 
Bujny Âżyciorys
to pewnie chciaÂłlbyÂś jakiÂś gÂłoÂśny i ,,zÂły'' romans ........ :evil2:
Nic z tego
Anita to grzeczna dziewczyna 
...... a wiĂŞc co by tu ......
:idea: moÂże nie wiesz, Âże Anita bierze, ewentualni braÂła udziaÂł w rajdach samochodowych? :evil2:
Albo Raz Dwa Trzy
A teraz juÂż powaÂżnie
Jutro chyba Anita w Faktach

Bujny Âżyciorys

Nic z tego

...... a wiĂŞc co by tu ......

:idea: moÂże nie wiesz, Âże Anita bierze, ewentualni braÂła udziaÂł w rajdach samochodowych? :evil2:
Albo coÂś z Anny MariiNagraj moÂże swojÂą wersjĂŞ ''All besause of you'' z repertuaru U2

Albo Raz Dwa Trzy

A teraz juÂż powaÂżnie

Jutro chyba Anita w Faktach

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
MoÂże bĂŞdzie w faktach, przed wyjÂściem z domu widziaÂłem jÂą na stanowisku.
Szkoda, ¿e dziœ bêdê móg³ dostawiÌ tylko zielone kó³ko
Szkoda, ¿e dziœ bêdê móg³ dostawiÌ tylko zielone kó³ko

CoÂś mi siĂŞwydaje, Âże teraz to Anita sÂłucha tylko przeÂłoÂżonych :evil2:Albo coÂś z Anny Marii
Albo Raz Dwa Trzy
-
- Stały bywalec
Ja wiem wiĂŞcej
WidziaÂłam zapowiedÂź FaktĂłw
Anita dziÂśbardzo obciÂśle ubrana w jeden z tych jasnobeÂżowych ÂżakietĂłw
I wyglÂąda na to, Âże ma bardzo dobry nastrĂłj - przynajmniej wnioskujĂŞ tak z jej gestĂłw i tonu
WidziaÂłam zapowiedÂź FaktĂłw

Anita dziÂśbardzo obciÂśle ubrana w jeden z tych jasnobeÂżowych ÂżakietĂłw

I wyglÂąda na to, Âże ma bardzo dobry nastrĂłj - przynajmniej wnioskujĂŞ tak z jej gestĂłw i tonu
MyÂślisz, Âże ma aÂż tak kiepskie gusta muzyczne :evil2:CoÂś mi siĂŞwydaje, Âże teraz to Anita sÂłucha tylko przeÂłoÂżonych
Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Stały bywalec
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
-
- Fan Forum
Sorry, Âże piszĂŞ dopiero teraz, ale musiaÂłem trochĂŞ pozbieraĂŚ myÂśli ... Jeszcze nigdy nie czuÂłem siĂŞ taki ... bezradny ...
PrzecieÂż wszystko byÂło na poczÂątku w porzÂądku ... nic nie wskazywaÂło takiego zakoĂączenia ... BoÂże, Âżeby tylko wszystko byÂło w porzÂądku... :sad: :zalamany:
Ufam, Âże wszystko jest z AnitÂą ok
PrzecieÂż wszystko byÂło na poczÂątku w porzÂądku ... nic nie wskazywaÂło takiego zakoĂączenia ... BoÂże, Âżeby tylko wszystko byÂło w porzÂądku... :sad: :zalamany:
Ufam, Âże wszystko jest z AnitÂą ok