salladyn pisze:Aleksandro, chyba siĂŞ zapomniaÂłaÂś.I chyba zapomniaÂłaÂś Âże ja wcale bezkrytyczny w stosunku do niej nie jestem.UwaÂżaÂłem uwaÂżam i bĂŞdĂŞ nadal uwaÂżaÂł Âże jej pomysÂł z wprowadzeniem oddzielnych autobusĂłw jest KRETYNIZMEM.Nie podoba mi siĂŞ teÂż kilka innych rzeczy.Tylko powiedz mi jedno, czy ja mam jÂą krytykowaĂŚ mimo Âże zgadzam siĂŞ z niÂą w miaÂżdzÂącej czĂŞÂści.Poza tym nie wiem za kogo siĂŞ masz Aleksandro, Âże moÂżesz takie sÂądy wydawaĂŚ o innych ja staram siĂŞ nikogo nie oceniaĂŚ.
No có¿ ka¿dy ma mo¿e trudny dzieù mo¿e i tobie siê przydarzy³, ja te¿ potrafiê k¹saÌ jak jestem wœciek³y.Mam nadziejê ¿e po prostu nie mia³aœ z³ych zamiarów.
I jeszcze oÂświadczenie NIE JESTEM W STOSUNKU DO KAZI BEZKRYTYCZNY.
To tyle

Tak, jak zwykle genialnie :?
ZresztÂą zachoowujesz siĂŞ za przeproszeniem jak nacz.pewnego znanego nam pisma- ciÂągle przeÂśladowany, wszystko co zÂłe jest kierowane do Ciebie, teorie spiskowe, nagonka, a jednoczeÂśnie to tylko.. li i jedynie TY masz racjĂŞ.
W moim polonistyczno-feministycznym pozyciu nie zdarzyÂło mi siĂŞ z Kaz nie zgodziĂŚ.. Po prostu moje poglÂądy caÂłkowicie pokrywajÂą siĂŞ z Jej.
I piszÂąc poprzedniego posta chodziÂło mi o zupeÂłnie co innego - broĂą Boginii, zupeÂłnie mi nie przeszkadza to, ze ktos/ia zgadza siĂŞ w czymÂś z Ka. ChodziÂło o zupeÂłnie coÂś innego. Jak widaĂŚ nie zrozumiaÂłeÂś.
Poza tym Salladynie, chyba siê zapomnia³eœ. No có¿.. Ka¿dy ma gorsze dni i pewnie Tobie te¿ siê taki przytrafi³. Zupe³nie nie rozumiem dlaczego mia³abym siê z Tob¹ k³óciÌ. I to jeszcze o pogl¹dy i Kaz. To by³oby Ciekawe
Pozdr.