Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

ChociaÂż znajÂąc Âżycie dalsze spekulacje bĂŞdÂą siĂŞ opieraĂŚ na jutrzejszych maÂłokonkretnych relacjach
tabloidĂłw.
Ehhh... no, jakich tabloidĂłw :? ÂŻe niby gazety siĂŞ stanem Anity zainteresujÂą :?: Nie sÂądzĂŞ.
ale wszyscy tÂłumaczÂą, Âże nie sÂą upowaÂżnieni do udzielania jakichkolwiek informacji na ten temat.
To nie wró¿y nic dobrego... gdyby faktycznie by³o ok to na pewno by powiedzieli wprost ¿e poprostu z powodu pogody siê jej s³abo zorbi³o... a tak[/quote]
Nie, nie zaÂłamujcie mnie :placze:
ÂŁukasz, jak bĂŞdziesz coÂś wiedziaÂł, bÂłagam, daj znaĂŚ ;(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Tylko problem w tym Âże gdyby tylko zasÂłabÂła to nie miao by to zwiÂązku ze zdrowiem raczej... a tak kto wie :/

Ale bÂądzmy dobrej myÂśli :)
Jutro w tabloidach bedzie Âże Anita w ciÂązy, Âże odpukaĂŚ ma ptasiÂą grypĂŞ, Âże wogĂłle to jest kosmitkÂą nic mÂądrego siĂŞ nie dowiemy...
Android <3
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Black Jack '62 pisze:Ehhh... no, jakich tabloidĂłw :? ÂŻe niby gazety siĂŞ stanem Anity zainteresujÂą :?: Nie sÂądzĂŞ.
Eee... co Ty? Nie znasz naszych polskich tabloidĂłw??
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Czy coÂś tam bĂŞdzie, to zaleÂży tylko od tvn :?

Nie sÂądzĂŞ, Âże szerszÂą widowniĂŞ obchodzi, co dzieje siĂŞ w faktach popoÂłudniowych :?

A wiĂŞc, kiedy okaÂże siĂŞ, czy Anita jest zdrowa. NajprĂŞdzej w ÂśrodĂŞ ... dopiero :placze:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Black, Tobie lepiej nic nie mówiÌ, bo nawet najbardziej pozytywn¹ wiadomoœÌ zamienisz sobie na katastroficzne proroctwo. :lol:

Jak coœ bêdê wiedzia³, to Ci nie powiem, o! :D Bo wszyscy wokó³ zapewniej¹, ¿e nic powa¿nego, a Ty szukasz w tym kolejnego spisku. A nie chc¹ mówiÌ wiêcej, bo po prostu im nie wypada.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Oj ÂŁukasz matrwimy siĂŞ poprostu ;)
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ÂŁukasz, bÂądÂź trochĂŞ Âłaskawszy :wink:
Kamuii juÂż Ci wyjaÂśniÂła, Âże my po prostu bardzo siĂŞ martwimy stanem zdrowia Anity.
A co do tabloidĂłw, to kto miaÂł racjĂŞ :?: ZresztÂą nie wiem, bo jeszcze nie nawiedziÂłem Âżadnego sklepiku z prasÂą, ale skoro nic nie piszecie, to znaczy, Âże nic tam nie ma.
Ja w nocy nawet na chwilê nie zmru¿y³em oka ;( Ca³y czas myœla³em o Anicie, jak ona siê czuje. Dopiero nad ranem zdo³a³em siê zdrzemn¹Ì, a teraz jestem jeszcze ubrany w pid¿amê i ta chyba bêdzie ca³y dzieù ;(
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Black Jack '62 pisze:(...)A co do tabloidĂłw, to kto miaÂł racjĂŞ :?: ZresztÂą nie wiem, bo jeszcze nie nawiedziÂłem Âżadnego sklepiku z prasÂą, ale skoro nic nie piszecie, to znaczy, Âże nic tam nie ma.(...)
W dwĂłch najwiĂŞkszych brukowcach - "Fakt" i "Super Ekspress" nic o tym nie ma...
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

TeÂż siĂŞ martwiÂłam ale juÂż jestem lepszej myÂśli dzisiaj ;)
Nikomu nie wpadÂł w rĂŞce brukowiec ???
Czy nic tam nie ma :> ???

Blacy Funcky ;) ciekawe PW :]
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No i bardzo dobrze, Âże nie ma, bo gdyby coÂś napisali, to wtedy oznaczaÂłoby to, Âże coÂś faktycznie Anicie powaÂżniejszego dolega, a tak moÂżemy byĂŚ trochĂŞ bardziej spokojni, Âże jednak nie jest tak Âźle, jak poczÂątkowo przypuszczaliÂśmy.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

W dwĂłch najwiĂŞkszych brukowcach - "Fakt" i "Super Ekspress" nic o tym nie ma...
:lol: Anita juÂż chyba raczej nie ma kontraktu gwiazdorskiego? :wink:
Pewnie, gdyby coœ podobnego którejœ z gwiazd np. g³ównego wydania, t³umy fotoreporterów zjawi³yby siê w przeci¹gu piêtnastu minut :wink:
Wydaje mi siĂŞ, podobnie jak wam, Âże naleÂży to odczytywaĂŚ jako dobry znak :D
Ca³e zamieszanie to by³a na pewno chwilowa s³aboœÌ i tyle, nie bêdzie ¿adnej kontynuacji :wink:
Niebawem wszystko wrĂłci do normy :D
Musimy tylko uzbroiÌ siê w cierpliwoœÌ :wink:

A dzisiaj oczywiÂście przedsmak tej normalnoÂści i zajawka Damy Pik :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

FUNCKY :D:D:D jesteÂś wielka ;) dziĂŞki gdyby nie ty znowu bym zapomniaÂła :D
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

FUNCKY :D:D:D jesteÂś wielka
Wiesz ... ja teÂż do takiego wniosku coraz czĂŞÂściej dochodzĂŞ :D Funcky, to istny skarb :D
Tzn. moÂże nie w kwestii przypominania o zajawkach :> ale w wielu innych :D

A do sedna wracajÂąc ... Ten odcinek ''Damy Pik'' moÂże byĂŚ naprawdĂŞ interesujÂący. Hanna Smo ... tzn. Suchocka to przecieÂż bardzo interesujÂąca postaĂŚ z niezwykle bogatym Âżyciorysem :D Ciekawe jak Anicie uda siĂŞ oddaĂŚ wszystkie blaski i cienie :?: :wink:

I dobrze, Âże DP jest jednak nadawana z ''playback'u'', bo inaczej ;( A juÂż myÂślaÂłem, Âże mi przeszÂło ;(
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Nie zawstydzajcie mnie :oops:
Nie zasÂługujĂŞ wcale na wasze uznanie :evil2:
Hanna Smo ... tzn. Suchocka
ÂŻe co?
Nie waÂżne, czekamy z niecierpliwoÂściÂą na zajawkĂŞ :D

Black, proszĂŞ, zmieĂą ten ,,ÂżaÂłosny' avatar :?
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Ciekawe czy zacznÂą o 15.35

Cytat:
Nie zasÂługujĂŞ wcale na wasze uznanie :evil2:

koro tak mĂłwisz :evil2: ja tam siĂŞ z tym nie zgadzam ;)

ÂŻe co?

HS :D:D

Black, proszĂŞ, zmieĂą ten ,,ÂżaÂłosny' avatar
WÂłasnie niech nie bedzie zaÂłosny tylko radosny

Optymistycznie nastawiony...

:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: Hehehe juÂż po DP ;)

Ale Anita piĂŞknie wyglÂądaÂła :D:D ...
JakoÂś ciekawie siĂŞ ten program oglÂądÂło jak wypowiadaÂły siĂŞ osoby ktĂłre znamy :)
Rokita UrbaĂąski Gronkiewicz Waltz :D:D

I bardzo fajna muzyka dobrana... :D szczegĂłlnie podczas jazdy samochodem... (Âśmieszne ten koeÂś z kamera za oknem wyglÂądaÂł :evil2:ciekawe czy jeszcze ANita siĂŞ tam zmieÂściÂła :D
Android <3
ODPOWIEDZ