Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nie zmieniĂŞ avatara - ten oddaje stan mojego ducha :zalamany:
Ale Anita piĂŞknie wyglÂądaÂła
Ale jaka wychudzona ;(
JakoÂś ciekawie siĂŞ ten program oglÂądÂło jak wypowiadaÂły siĂŞ osoby ktĂłre znamy
Komentatorzy: Morozowski :evil2: Semka ... Faktycznie, byÂło jak w domu :D
Ale to oznacza, ¿e Anita chyba nagrywa³a te rozmowy w kraju :> Sk¹d wiêc tak d³uga nieobecnoœÌ :roll:

A co do bohaterki odcinka, to nigdy jej nie lubiÂłem, nie zgadzam siĂŞ z wieloma jej poglÂądami (oczywiÂście z czasĂłw jej rzÂądĂłw), nie miejsce by to analizowaĂŚ, ale chciaÂłem zaznaczyĂŚ, Âże nie byÂła zbyt miÂła w stosunku do Anity.
Jak jÂą potraktowaÂła, kiedy Anita zapytaÂła o inwigilacjĂŞ :evil: Ale Anita nie pozostaÂła dÂłuÂżna, bo za chwilĂŞ zripostowaÂła, Âże wkrĂłtce Suchocka bĂŞdzie musiaÂła uchyliĂŚ rÂąbka tajemnicy :evil2: MoÂże nie tak to ujĂŞÂła, ale to byÂły sÂłowa ukazujÂące ten mniej wiĂŞcej sens :D
szczegĂłlnie podczas jazdy samochodem... (Âśmieszne ten koeÂś z kamera za oknem wyglÂądaÂł :evil2:ciekawe czy jeszcze ANita siĂŞ tam zmieÂściÂła
Ta kamera - b³¹d w sztuce :evil2: Anity w samochodzie chyba nie by³o ... a mo¿e Tobie chodzi o to, czy Anita wymanewrowa³a swoim autem :?: :D Pewnie napatrzy³a siê na Alfy Romeo - nie tylko 147 :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Z tego co mi wiadomo wÂłoska policja jeÂździ Alfami :D
Tyle siĂŞ znam na motoryzacji :evil2:
Ale Suchocka chyba jeszcze mniej :wink:
Ciekawe czy zacznÂą o 15.35
ZaczĂŞli. A jak Âładnie Piotr JacoĂą zapowiedziaÂł redakcyjnÂą koleÂżankĂŞ i jej program :D
Porada w zesz³ym tygodniu nawet s³ówkiem nie pisn¹³ o programie :? Pewnie ma wyrzut, ¿e Anita zabiera mu jeden Poradek :twisted:
PoczÂątek polityczny, a na koniec kwiatki :evil2:
Ja tam w politykĂŞ nie wchodzĂŞ, wiĂŞc cieszĂŞ siĂŞ z tych kwiatkĂłw :evi2l: Jest w Damie Pik coÂś dla mnie :D
Ale to oznacza, ¿e Anita chyba nagrywa³a te rozmowy w kraju :> Sk¹d wiêc tak d³uga nieobecnoœÌ :roll:
Nie by³o bariery jêzykowej, oby³o siê bez t³umacza, to gadali pewnie w nieskoùczonoœÌ :D
No a na powaÂżnie, to z politykami z pewnoÂściÂą rozmawiali reporterzy stacji, wiĂŞc Anita nie nabiegaÂła siĂŞ zanadto :?
Pewnie u³o¿enie tekstu i zebranie archiwalnych materia³ów zajê³o jej tyle czasu .......... tylko, ¿e tym razem by³o ³atwiej siê do nich dogrzebaÌ, co ojczyzna, to ojczyzna :wink:
koro tak mĂłwisz :evil2:
NaprawdĂŞ :D
Nie zmieniĂŞ avatara - ten oddaje stan mojego ducha :zalamany:
No to chyba jeszcze trochĂŞ poczekamy na jego zmianĂŞ :/
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

PoczÂątek polityczny, a na koniec kwiatki :evil2:
Aaa widzisz dobrze, Âże mi te kwiatki przypomniaÂłaÂś :D
Bo trochê teraz zmieniam zdanie na temat relacji pani redaktor - dama pik :wink: Bo w gruncie rzeczy nie by³y one w tej zajawce a¿ tak bardzo napiête :D Ten spacer po w³oskich ulicach i rozmowa z lichwiarzem by³a co najmniej sympatyczna :D Ju¿ czekam na opowieœÌ o tym, z kim p. ambasador gra w kó³ko graniaste :wink:
Tamta sytuacja z pytaniem Anity o rzekomÂą (bo nie wyjaÂśnionÂą) kwestiĂŞ inwigilacji przez SuchockÂą, to byÂł i, jak siĂŞ okazaÂło jest, dla niej temat bardzo draÂżliwy, czy bolesny, w kaÂżdym bÂądÂź razie Anita zadajÂąc pytanie o tĂŞ kwestiĂŞ swoiÂście weszÂła na grzÂąski teren, ale chwaÂła jej za to, Âże nie boi zadawaĂŚ siĂŞ trudnych pytaĂą :D
Z tego co mi wiadomo wÂłoska policja jeÂździ Alfami
Tyle siĂŞ znam na motoryzacji
W koĂącu przerabiaÂłaÂś kilka wÂłoskich seriali kryminalnych :wink:
Pewnie u³o¿enie tekstu i zebranie archiwalnych materia³ów zajê³o jej tyle czasu .......... tylko, ¿e tym razem by³o ³atwiej siê do nich dogrzebaÌ, co ojczyzna, to ojczyzna
Czasem bywa tak, ¿e w domu czujesz siê obco :wink: Ale Anita mia³a do dyspozycji tym razem wielu expertów od wspó³czesnej historii ''poprzemianowej'' - a¿ siê od nich roi w tvn24, wiêc mog³a przebieraÌ :D Tylko zastanawiam siê, gdzie p. uhahany :roll: :wink:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

czekam na opowieœÌ o tym, z kim p. ambasador gra w kó³ko graniaste
No tro akurat chyba prosta zagadka ;)

Ta rozmowa o inwigilacji ... nie bardzo mi siĂŞ podobaÂła widaĂŚ Âże Anita nie umie siĂŞ biĂŚ o swoje... :/
Trzeba przeĂŚ do przodu !!!!!! :D ale wiemy Âże ona zawsze stara siĂŞ byĂŚ grzeczna :]
Pewnie ma wyrzut, Âże Anita zabiera mu jeden Poradek
hehehe :evil2: biedaczek :D
Nie zmieniĂŞ avatara - ten oddaje stan mojego ducha
Blacky zlituj siĂŞ :evil2:

A z tym wychudzeiem to teraz dopiero zauwazyÂłeÂś :> ????
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Teraz to przeÂświadczenie do mnie jeszcze bardziej trafia :(
No tro akurat chyba prosta zagadka
Bardziej chodziÂło mi o ukazanie tego dziwnego momentami komizmu w DP :evil2:
Ta rozmowa o inwigilacji ... nie bardzo mi siĂŞ podobaÂła widaĂŚ Âże Anita nie umie siĂŞ biĂŚ o swoje...
Ale¿ potrafi. Sukcesem jest, ¿e w ogóle zada³a tak trudne pytanie, a najwa¿niejsze, ¿e wiedzia³a kiedy przestaÌ dr¹¿yÌ temat - umia³a oceniÌ, ¿e dalszymi pytaniami mo¿e tylko pogorszyÌ klimat, w najgorszym przypadku Suchocka mog³laby wyjœÌ i by³oby po rozmowie :] A przecie¿ nie o rozdra¿nianie polityków w zawodzie dziennikarza chodzi :evil2:
ZresztÂą, jak powiedziaÂła Anita, PiS SuchockÂą rozliczy :evil2:
Blacky zlituj siĂŞ :evil2:
Mowy nie ma :( PĂłki nie dowiem siĂŞ, Âże Anita jest caÂła i zdrowa avatar zostaje - ja naprawdĂŞ mam od wczoraj wieczĂłr takÂą minĂŞ, odzwierciedlajÂącÂą zresztÂą stan mojej duszy ;(
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black, muszĂŞ ciĂŞ jakoÂś rozweseliĂŚ :?
Tylko nie bardzo wiem jak :roll: :D
ChciaÂłam podzieliĂŚ siĂŞ z wami tym, co sobie pomyÂślaÂłam, kiedy w piÂątek w popoÂłudniowych nagle zaczĂŞÂły lecieĂŚ materiaÂły jeden po drugim bez zapowiedzi ...... tylko nie wiem, czy wypada, czy jest juÂż odpowiedni czas na to, Âżeby robiĂŚ sobie z tego Âżarty :roll:
A, powiedzmy, Âże trzeba sobie jakoÂś ulÂżyĂŚ w tych ciĂŞÂżkich chwilach :wink:
No wiĂŞc, w pierwszej chwili przyszÂło mi na myÂśl, Âże Anita w koĂącu poszÂła po rozum do gÂłowy i po prostu wyszÂła ze studia w trakcie trwania programu bez sÂłowa wyjaÂśnienia :wink:
CzyÂż nie byÂłoby piĂŞkniej, gdyby nastÂąpiÂła taka kolej rzeczy, gdybyÂśmy mieli takie wÂłaÂśnie zakoĂączenie? :sad:
umia³a oceniÌ, ¿e dalszymi pytaniami mo¿e tylko pogorszyÌ klimat, w najgorszym przypadku Suchocka mog³laby wyjœÌ i by³oby po rozmowie
To moÂżliwe, zwÂłaszcza, Âże Suchocka bardzo zdenerwowaÂła siĂŞ, kiedy usÂłyszaÂła pytanie.
:/ No, ale to raczej sfera marzeĂą, bo Dama Pik byÂła wczoraj emitowana, wiĂŞc ........
A nawet ma nowego sponsora :D Czy nawet dwĂłch :D Wczoraj nie zwrĂłciÂłam na to uwagi, ale dzisiaj widziaÂłam reklamĂŞ :D
WczeÂśniej ,,o programie przypominaÂł Bilomag Zdrovit'' i pewnie przez to, Âże zmienili sponsora, ktĂłry ,,nie przypomina o programie'', kamuii maÂło nie zapomniaÂłaÂś o zajawce :evil2: :wink:

Btw. Ciekawe, jak czuje siĂŞ teraz Anita :roll:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Jak ona siĂŞ czuje - teÂż chciaÂłbym to wiedzieĂŚ :cry:

Mam od Grzesioo'a capsy z DP, oto kilka z nich:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

FUNCKY :D:D DOBREEEE :smiech: ;)
umia³a oceniÌ, ¿e dalszymi pytaniami mo¿e tylko pogorszyÌ klimat, w najgorszym przypadku Suchocka mog³laby wyjœÌ i by³oby po rozmowie
EEE tam :/ wcale bym siĂŞ znie zdziwiÂła gdyby to Suchocka zabiegaÂła o ten wywiad... na pewno na reke jej byÂło pokazaĂŚ siĂŞ w tv....

Mam od Grzesioo'a capsy z DP, oto kilka z nich:
:D:D:D Blacky :evil2:
aleÂż one sÂą ogĂłlno dostepne :evil2:

Ale special edition ;) czeka na PW :D:D tzn za jakieÂś 5 min pewnie :/
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Kamuii, Funcky, jak bym chcia?, ?eby powodem, dla kt?rego Anita wtedy znik?a, by?o to, ?e wyprowadzi?a si? z tvn-u ;(
Niestety fakty s? inne, bardzo niepokoj?ce ;(

Na forum jaka? rewolucja :?: :!: :shock:
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Black Jack '62 pisze:(...)Na forum jaka? rewolucja :?: :!: :shock:
Hehe to wida? ?e w og?le nie czytacie innych temat?w te zmiany by?y ju? jaki? czas temu zapowiadane no i s?. :D :wink:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Blacky jak by? cz?sciej zagl?da? do inncyh dzia??w to by CI? to nie dziwi?o :D
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ehhh ... :win: jako? nie czuj? potrzeby zagl?dania do innych w?tk?w :wink:
Ten o Anicie wystarcza mi i poch?ania mnie bez reszty :D

A zmianami si? nie przerazi?em, fakt jestem zaskoczony, ale widz?, ?e to zmiany na lepsze :D Jeszcze tylko przywr??cie funkcj? ''edit'' i b?dzie cool :wink:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Na "wirtualnych mediach" pojawiÂła siĂŞ o to taka informacja :
PiÂątkowe forma, jakÂą przybraÂły nadane o 16:45 Fakty popoÂłudniowe zaskoczyÂła wszystkich widzĂłw.

ProwadzÂąca program, Anita Werner zapowiedziaÂła jedynie pierwsze 3 materiaÂły, po czym znikÂła z wizji. Kolejne 4 reportaÂże wyemitowane zostaÂły bez Âżadnej zapowiedzi. Program zakoĂączyÂła Anna JĂŞdrzejowska.

Anna Jêdrzejowska, prezenterka TVN24 wyjaœni³a widzom zaistnia³¹ sytuacjê, przepraszaj¹c i mówi¹c, ¿e Anita Werner poczu³a siê Ÿle, jednak na szczêœcie nie jest to nic powa¿nego.

- Ostry i spektakularny atak grypy ¿o³¹dkowej. Có¿, s¹ usterki techniczne i ludzkie..., jesteœmy czasami tak samo niedoskonali jak te maszyny za setki tysiêcy dolarów... - powiedzia³a nam Anita Werner.
autor artykuÂłu: tvn.tivi / kk
Jak widaĂŚ tvn.tivi jest cytowane nawet na wirtualnych mediach - zresztÂą nie pierwszy raz :mrgreen:

To siĂŞ chwali :] chwali, chwali :]
ZIMA
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

:o A wÂłaÂśnie chciaÂłam zapytaĂŚ, czy macie jakieÂś nowe wieÂści o Anicie?

Anita, wnioskujê po doœÌ zabawnym komentarzu, lepiej czuje siê :D
Grypa ¿o³¹dkowa - to bêdzie ¿y³a :wink: :D :D
Tylko kiedy do nas wróci? :sad: Ja z podobnym cholerstwem walczy³am prawi pó³tora tygodnia ;( :/ Ale na pewno bêdzie dobrze :D
Dobrze, Âże jakiÂś komentarz Anity w koĂącu siĂŞ pojawiÂł, to teraz moÂżemy byĂŚ znacznie spokojniejsi :)

A co do forum, to ........
LubiĂŞ niespodzianki, ale ta mnie totalnie zaskoczyÂła :D
Ale kulfony piszecie :evil2: Kto was uczyÂł polskiego :evil2: :wink:
No fajne zmiany, tylko wydaje mi siĂŞ, Âże trochĂŞ wolniej teraz wszystko chodzi :>
No có¿, nasze kochane ³¹cza :[
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

PisaÂłem i w koĂącu mi odpisano :jupi: :jupi:

Nie wiem czy mogĂŞ pisaĂŚ kto mi odpisaÂł, ale moÂże lepiej nie bĂŞdĂŞ zdradzaÂł, w kaÂżdym bÂądÂź razie wielki :* :* dla tej osĂłbki :D:D:D:D:D:D:D
Panie Jacku,
proszê siê nie niepokoiÌ, wszystko z Anitk¹ OK. dziœ jest ju¿ w pracy. Krótka, intensywna grypa ¿o³¹dkowa:) [...]
:jupi :jupi :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

A wiĂŞc juÂż wszystko w porzÂądku :jupi: DziĂŞki Bogu :jupi:

Anitka jest juÂż w pracy, ale czy jÂą zobaczymy??????!!!!!
Aaaaaaa, nie waÂżne, waÂżne, Âże jest zdrowa :jupi: :jupi: :jupi:

No a ten jej komentarz dla WM bombastyczny :smiech:
Ehhhhhhh... i zycie znowu jest piĂŞkne :wesoly:
ODPOWIEDZ