Fakty popołudniowe
Moderator: Łukasz
Ju¿ zaktualizowali... :]w³och pisze:A na stronie tvn24.pl nie zaktualizowali jeszcze nowej starej pory Faktów Popo³udniowych. Wci¹¿ jest napisane, ¿e 6 marca Fakty Popo³udniowe o 16.45
A wczoraj w czasie reklam w "Matrix Reaktywacja" chyba w kaÂżdym bloku byÂły reklamowane "Fakty" popoÂłudniowe o nowej godzinie.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

MoÂże byĂŚ jedynym problemem jest "Panorama" ktĂłra w tym czase moze (ale nie musi) odebraĂŚ widzĂłw "Faktom", ale tak mi siĂŞ wydaje Âże bĂŞdzie odwrotnie...luki_12 pisze:Moim zdaniem 16.00 to odpowiednia godzina na Fakty popoÂłudniowe. Awy co o tym sÂądzicie ?

luki_12 pisze:AAAA i macie ten filmik z faktĂłw popoÂłudniowych ?
No ale juÂż ktoÂś pisaÂł Âże na wizji nie byÂła widoczna zmiana prowadzÂących w "Faktach" w piÂątek...

pawell pisze:MoÂże byĂŚ jedynym problemem jest "Panorama" ktĂłra w tym czase moze (ale nie musi) odebraĂŚ widzĂłw "Faktom", ale tak mi siĂŞ wydaje Âże bĂŞdzie odwrotnie...![]()
Jeszcze sÂą wydarzenia o 15.50, ktĂłre rĂłwnieÂż mogÂą zagroziĂŚ Faktom. :]
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Wydarzenia zaczynaj¹ siê o 15:45, a koùcz¹ o 16. :] A, Panorama o 16:00 ma nisk¹ ogl¹dalnoœÌ, wydaje mi siê, ¿e to wydanie siedzi o 16 na si³ê.
[ Dodano: Pon Mar 06, 2006 4:23 pm ]
Przykro mi to stwierdziĂŚ, ale... poraÂżka. Dotychczas Fakty trwaÂły 15-16 minut, czasami nawet 17. DziÂś Fakty zakoĂączyÂły siĂŞ dokÂładnie o 16:12. Z caÂłym szacunkiem, ale Fakty nadal mogÂłyby trwaĂŚ 16 minut. :] WystarczyÂłoby daĂŚ sĂŞdzinĂŞ na 16:20, a Rozmowy w toku skrĂłciĂŚ o 5 minut. Dotychczas popoÂłudniowe Fakty byÂły porzÂądnym popoÂłudniowym dziennikiem, a to co dzisiaj zobaczyliÂśmy to jakaÂś pomyÂłka. PierdoÂły w stylu "SĂŞdzia Anna Maria WesoÂłowska" i w ogĂłle nijak.
Co oni zrobili z tym programem?! :zalamany:
[ Dodano: Pon Mar 06, 2006 4:23 pm ]
Przykro mi to stwierdziĂŚ, ale... poraÂżka. Dotychczas Fakty trwaÂły 15-16 minut, czasami nawet 17. DziÂś Fakty zakoĂączyÂły siĂŞ dokÂładnie o 16:12. Z caÂłym szacunkiem, ale Fakty nadal mogÂłyby trwaĂŚ 16 minut. :] WystarczyÂłoby daĂŚ sĂŞdzinĂŞ na 16:20, a Rozmowy w toku skrĂłciĂŚ o 5 minut. Dotychczas popoÂłudniowe Fakty byÂły porzÂądnym popoÂłudniowym dziennikiem, a to co dzisiaj zobaczyliÂśmy to jakaÂś pomyÂłka. PierdoÂły w stylu "SĂŞdzia Anna Maria WesoÂłowska" i w ogĂłle nijak.

Zasiad³em dzis wygodnie w fotelu ¿eby jak zwykle ogl¹dn¹Ì Fakty popo³udniwe ale ju¿ o nowej porze (16.00) i muszê z przykroœci¹ powiedzieÌ, ¿e to reprezentuj¹ DNO przez du¿e D :mad: :mad: :mad: . Lewdo siê zaczê³y i juz koniec (12 minut), co to k...a ma byÌ
. W takiej postaci mogÂą wylecieĂŚ z ramĂłwki i nie bĂŞdĂŞ po nich pÂłakaÂł jedynie bĂŞdzie mi Âżal Patrycji i Anity.

Eh wczoraj teÂż takie krĂłtkie byÂły.
Zamiast ponad 15 minut "FaktĂłw" mamy tylko 12. :? A wszysko przez te reklamy, ktĂłre muszÂą byĂŚ pzed "SĂŞdzia Anna Maria WesoÂłowska". Mogli by ten program daĂŚ z poÂślizgiem tak jak "UwagĂŞ!" o piÂątej (tak naprawdĂŞ pare mitut po piÂątej
) Âżeby "Fakty" popoÂłudniowe trwaÂły caÂłe 15 minut. 

-
- Czasem tu wpada
Wiêc chyba ta belka bêdzie na sta³e by³a w popo³udniowych, teraz w g³ównych... Jest dobra szczególnie fajnie siê pojawia, ale za ma³a tekst tak jak w tej starej bêdzie poza ni¹ wychodzi³ i bêdzie siê zlewa³ z t³em (np. garniturem lub z bia³¹ œcian¹ :? ). 

-
- Czasem tu wpada