Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

My tej gazecie nie zawierzamy, my po prostu to wiemy, drogi salladynie :mad:
A gazeta byÂła Âłaskawa nasze sÂłowa potwierdziĂŚ!!!!!!!!

A czemu Anita nie odchodzi? Mo¿e ma jednak jakichœ przyjació³ w stacji, na pewno ma kredyt i na pewno lepiej pracowaÌ jednak w apolitycznej stacji :mad:

:evil2: Ciekawe jakcy pracownicy TVN plotkujÂą o tym, jak Justyna Pochanke budowaÂła karierĂŞ? :evil2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Marcin pisze:Anita nie mo¿e odejœÌ kiedy jej siê¿ywnie podoba. Produkuje Damê Pik i na pewno, rozpoczynaj¹c jej produkcjê podpisywa³a stosowne umowy. Nie mo¿e ni st¹d ni z ow¹d przerwaÌ cyklu.
Teraz nie. Ale tak poszkodowana jest juÂż od jakiegoÂś czasu - wczeÂśniej niÂż zaczĂŞto chyba nawet myÂśleĂŚ o DP, wiĂŞc co jeszcze w TVN robi ??
Wiem - Pochanke z PieczyĂąskim wyprali jej mĂłzg :) i uzaleÂżnili od siebie.
ZIMA
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

K MAĂŚ Skoro Anita jest taka biedna to niech odejdzie z tvn.
K mac 1. Pew nie tego nie wiesz ale ona wziĂŞÂła niedawno mieszkanie na kredyt na 20 lat ktĂłry musi z czegoÂś spÂłaciĂŚ....

K maĂŚ 2. Z pracy siĂŞ nie zwalnia od tak... na pewno nie staĂŚ jej na odszkodowanie

K maÌ 3. Gdzie niby mia³a odjeœÌ ??? Do wydarzen ??? gdzie króluje Haneczka i by³a by stojakiem ? czy mo¿e do skompromitowanych i upolitycznionych Waramosci gdzie króluje pseudo dziennikarka WYSOCKA ???

TVN FANIE... ja tez uwaÂżam ze nie byÂły by konkurencjÂą - dopelaniaÂły by siĂŞ wspaniale ;)

ALE najwyraÂźniej dyrektorowa chciaÂła blyszczeĂŚ sama... poprostu jak wszyscy opĂłrcz Anity stchĂłrzyÂła przed objĂŞciem fotela po Lisie... a potem nastaÂła dla niej lepsza koniunktura...

Ja naprawde lubiê ogl±daæ z ni± Fakty ale lubi³a bym jeszcze bardziej gdybym mog³a ogl±dac tez ANITÊ !!!

Funcky spokojnie ja teÂż siĂŞ potwornie wsciekÂłam :( ale bieÂżmy przykÂład z ANity i jej zdolnoÂści do wybaczania...
Android <3
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

kamuii pisze: (...)
TVN FANIE... ja tez uwaÂżam ze nie byÂły by konkurencjÂą - dopelaniaÂły by siĂŞ wspaniale ;)

ALE najwyraÂźniej dyrektorowa chciaÂła blyszczeĂŚ sama... poprostu jak wszyscy opĂłrcz Anity stchĂłrzyÂła przed objĂŞciem fotela po Lisie... a potem nastaÂła dla niej lepsza koniunktura...

Ja naprawde lubiê ogl±daæ z ni± Fakty ale lubi³a bym jeszcze bardziej gdybym mog³a ogl±dac tez ANITÊ !!!
(...)
Zadziwiasz mnie coraz bardziej...Jesteœ JEDYN¥ osob¹, która trzeŸwo patrzy na ca³¹ sytuacjê ale czy uwa¿asz, ¿e ta lepsza koniunktura to œlub wiadomo z kim ??
WÂłaÂśnie DOPEÂŁNIAÂŁY ale to czasem trzeba zrozumieĂŚ i prĂłbowaĂŚ nawet przez moment pomyÂśleĂŚ...
ZIMA
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

Nie ja w to nie wierzĂŞ.Jedyna trzeÂźwo myÂślÂąca osoba Kamuii teÂż uwierzyÂła w spisek ludzkoÂści przeciw Anicie.RĂŞce mi opadajÂą.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ahhhh... i znowu te nerwy :D Keep on spokĂłj guys ... ÂżartowaÂłem :wink:
Wiem - Pochanke z PieczyĂąskim wyprali jej mĂłzg i uzaleÂżnili od siebie.
Ty siĂŞ lepiej zajmij adorowaniem swoich krĂłlewien z avatara, ok.?
Kamuii, pozwoli³em sobie wyci¹Ì najciekawsz¹ czêœÌ artyku³u - jedyn¹, która mnie interesuje, co do reszty, to nowy duet faktów mo¿e sobie g³owy poukrêcaÌ :evil2:
Obrazek
krasnoludki nie wierzĂŞ, ale uwaÂżam, Âże AW dla JP nie byÂłaby ÂżadnÂą konkurencjÂą
TVN_FAN, a miaÂłeÂś okazjĂŞ siĂŞ o tym przekonaĂŚ :?: Twoja Justynka nie daÂła Anice szans na rywalizacjĂŞ :evil: Na pokazanie miejsca w szeregu :evil:

A Anita ma u mnie wielkieeeeego minusa za to, Âże zostaÂła w tvn :evil: Mimo to zostaÂłem z niÂą (aahhh :D jaki jestem wspaniaÂłomyÂślny :p ) bo serce nie sÂługa :D
Ciekawe jakcy pracownicy TVN plotkujÂą o tym, jak Justyna Pochanke budowaÂła karierĂŞ? :evil2:
CzyÂżby ktoÂś z tvn znaÂł prawdziwe oblicze dyrektorowej :?: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Nic nie jest ok !!

Black Jack '62 pisze: Ty siĂŞ lepiej zajmij adorowaniem swoich krĂłlewien z avatara, ok.?
Nie nie o.k. Bedziemy robiĂŚ co nam siĂŞ Âżywnie podoba.Nie bĂŞdziesz nikomu na forum kneblowaĂŚ ust.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

AleÂż ja nie mam prawa nikomu kneblowaĂŚust, nie jestem nawet moderatorem :wink:
Grzecznie tylko poprosiÂłem, ÂżebyÂś adorowaÂł JustynĂŞ, ale nie obraÂżaÂł Anity, twierdzeniami, Âże nie byÂłaby rywalkÂą dla ''gwiazdy'' faktĂłw :!:
Tego, czy byÂłaby w stanie rywalizowaĂŚ ani Ty, ani ja, ani nikt inny nie miaÂł okazji oglÂądaĂŚ. DziĂŞki Jystynie Pochanke, ktĂłra bardzo nieÂładnie pozbyÂła siĂŞ konkurencji ... ot ... tyle.

[ Dodano: Pon Mar 06, 2006 6:17 pm ]
Ostatnim zdaniem przegi¹³eœ .... ale jaka idolka, taki fan :] Swój do swego :wink:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie mam juÂż siÂły taplaĂŚ siĂŞ w tym waszym bagnie kÂłamstw.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:(...)Grzecznie tylko poprosiÂłem, ÂżebyÂś adorowaÂł JustynĂŞ, ale nie obraÂżaÂł Anity, twierdzeniami, Âże nie byÂłaby rywalkÂą dla ''gwiazdy'' faktĂłw :!:
Niestety - fani (nie wszyscy) nie umiejÂą czytaĂŚ ze zrozumieniem - przykre to. Zarzuca Pan te sÂłowa salladynowi, ktĂłry jest Boga ducha winny. :]
Black Jack '62 pisze:Ty siĂŞ lepiej zajmij adorowaniem swoich krĂłlewien z avatara, ok.?
Na "ty" to tylko przyjaciele mogÂą do mnie pisaĂŚ. I tylko oni.A o moje krĂłlewny nie ma siĂŞ nikt o co martwiĂŚ. To moja sprawa !!
ZIMA
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ehhh... :/ TVN_FAN'ie usun¹³eœ post, widzê, ¿e poszed³eœ po rozum do g³owy i przemyœla³eœ swoj¹ krzywdz¹c¹ i st¹d decyzja o usuniêciu posta, brawo ..., ale ja i tak powtórzê :!:
Ostatnim zdaniem przegi¹³eœ .... ale jaka idolka, taki fan :] Swój do swego :!:

ProszĂŞ by nikt wiĂŞcej nie obraÂżaÂł Anity :!:
To nie jej wina, Âże gazeta nadepÂła Wam na odcisk :!:
DziĂŞkujĂŞ :D
TVN_FAN weÂź przykÂład z kolegi :wink:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
DziĂŞkujĂŞ :D
TVN_FAN weÂź przykÂład z kolegi :wink:
AleÂż oczywiÂście Âże wezmĂŞ przykÂład - bo prawie z nikim z tego wÂątku nie da siĂŞ normalnie porozmawiaĂŚ. Nikt tu Werner nie obraÂża to tylko w Waszej chorej wyobraÂźni takie rzeczy siĂŞ tworzÂą. Ale to wasz problem. A to wy obraÂżacie innych i w was wÂłaÂśnie pÂłynie ten jad. Ale to wasz problem.

na koniec zacytuje jednego z juÂż nieobecnych userĂłw

bez odbioru.

[ Dodano: Pon Mar 06, 2006 6:32 pm ]
có¿...to samo mo¿na by powiedzieÌ o Panu. Jaka idolka taki fan - swój na swego zawsze trafi :)
ZIMA
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

1. Black jak dodaÂłeÂś ten fragment o ostatnim zdaniu do posta ??? przeciez nie moÂżna edytowaĂŚ a moze to scalenie 2 postĂłw ???

2. ÂŹle zrobiÂłam wklejajÂąc to tutaj :/ mĂłgl by ktoÂś walnac tÂą dyskusjĂŞ >> do wÂątku Anita vs StyÂśka ???

3.
Nie ja w to nie wierzĂŞ.Jedyna trzeÂźwo myÂślÂąca osoba Kamuii teÂż uwierzyÂła w spisek ludzkoÂści przeciw Anicie.RĂŞce mi opadajÂą.
No dziĂŞkuje Âże mnie uwaÂżacie za obiektywna i trzeÂźwo myÂślÂącÂą :oops: staram siĂŞ ;) ale czasem siĂŞ nie da :twisted:
Sami popatrzcie i poskÂładajcie dzisiejszy artykuÂł i wypoewiedz z przed miesiÂąca kiedy StysÂława sama mĂłwi o tym Âże z mĂŞÂżem decyduje kto zostanie a kto nie :twisted:
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie, nie ma funkcji edit. Pisa³em re-posta do posta TVN_FANA, ale ten zd¹¿y³ usun¹Ì swój post, który zawiera³ obraŸliwe zdanie na temat klasy Anity, i moja wypowiedŸ wyl¹dowa³ w moim poprzednim poœcie :]

Kamuii, zapomnij o tamtym wÂątku :!: Âżeby rywalizowaĂŚ, trzeba mieĂŚ rĂłwne szanse startu, wiesz dobrze, Âże Anicie tĂŞ szansĂŞ odebrano.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

No ja caÂły czas nie rozumiem, dlaczego tamci tak nas wczoraj atakowali :?
PrzecieÂż to nie my (tym razem :wink: ) rozpĂŞtaliÂśmy burzĂŞ, tylko gazeta, a dokÂładniej pracownicy TVN, ktĂłrzy w kulurach plotkujÂą na temat kariery gwiazdy stacji :lol:

NiewaÂżne :D

Anita dzisiaj w Poradku :jupi:
Ale niespodzianka :D
WyglÂąda i zachowuje siĂŞ jak nowonarodzona :D :D
Ani Âśladu po chorobie :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
ODPOWIEDZ