Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

:zakochany: :zakochany: :zakochany:
WyglÂąda po prostu bosko :aniolek:
Jestem jeszcze caÂły czas po wielkim wraÂżeniem dzisiejszego poranka :serce:
I pomyÂśleĂŚ, Âże kilka godzin jazdy samochodem przede mnÂą, jak wrĂłcĂŞ caÂły, to bĂŞdzie dobrze :niepewny:
Na pewno nie bĂŞdĂŞ widziaÂł znakĂłw, ÂświateÂł i tak dalej ... CaÂły czas mam przed oczyma AnitĂŞ :zakochany:

O cholera ... ju¿ jestem spóŸniony, a jak jeszcze na korki trafiê, to bêdzie tragedia
:papa:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

PeÂłna nadziei na twĂłj szczĂŞÂśliwy powrĂłt juÂż zacieram rĂŞce, bo bĂŞdĂŞ mogÂła daĂŚ upust mojemu zachwyceniu dzisiejszym Poradkiem :lol:
No ale trzeba by to jakoÂś usystematyzowaĂŚ, a czasu maÂło :/
Po pierwsze co cieszy to to, Âże kiedy Poradek siĂŞ zaczyna na zewnÂątrz, za oknami jest juÂż jasno :super:
Zima siĂŞ powoli koĂączy :D Anita podpytywaÂła OmenĂŞ, kiedy wiosna, ta jednak wymijajÂąco odpowiadaÂła, Âże na razie trzeba ÂżyĂŚ z czterema stopniami mrozu z rana :/
A wiĂŞc Âżyjemy :D

JuÂż od szĂłstej, kiedy Anita spacerowaÂła po reÂżyserce, widaĂŚ byÂło, Âże dzisiaj wszystko bĂŞdzie okay :spoko:
Anita wyglÂądaÂła na wypoczĂŞtÂą, byÂła promienna, nabraÂła kolorĂłw :D
Poza tym œwietny strój - dzisiaj prezentowa³ siê na Anicie rewelacyjnie - ten br¹zowy spodnium w pr¹¿ki, pod spodem bodaj at³asowa bluzka tak¿e w kolorze br¹z :super:
Fryzura idealna, lekka fala i jest git :D Make up delikatny, ale dopracowany :D
Humor u Anity narodziÂł siĂŞ pewnie razem z niÂą na nowo, kiedy choroba jej odpuÂściÂła :wink:
Bezdyskusyjnie, wpÂływ na przebieg i poziom dzisiejszego Poradka miaÂł wÂłaÂśnie nastrĂłj Anity :D
Ja sÂłuchajÂąc, nastĂŞpujÂących po sobie jednej po drugiej, dowcipnych i wyszukanych zapowiedzi pozostawaÂłam w potrĂłjnym szoku i z niedowierzaniem przypominaÂłam sobie ten tragiczny piÂątek :shock:
Wspaniale wychodziÂła z opresji, ale pozostaÂła Âłaskawa dla tych, ktĂłrzy w tĂŞ opresjĂŞ jÂą niejako wpĂŞdzili :D
Anita piĂŞknie zapowiedziaÂła materiaÂł o tym jak mĂłwiĂŚ, Âżeby byĂŚ zrozumianym, chodziÂło o politykĂŞ oczywiÂście, po chwili dajÂą materiaÂł, a tam coÂś zupeÂłnie innego. Po materiale Anita wyjaÂśnia, Âże miaÂł byĂŚ materiaÂł o tym, jak mĂłwiĂŚ, Âżeby byĂŚ zrozumianym, ja staraÂłam siĂŞ zapowiedzieĂŚ go zrozumiale, ale komputer najwyraÂźniej nie zrozumiaÂł :D Komuputer :evil2: :wink:
Z oczywistych powodĂłw w Poradku dominantÂą mĂłgÂł byĂŚ tylko - i byÂł - temat ptasiej grypy. PaweÂł ÂŁukasik zadbaÂł o to, Âżeby blef z GW zostaÂł na antenie TVN24 sprostowany :] Wijaszka z Instytutu w PuÂławach wyjaÂśniaÂł i uspokajaÂł.
By przestaĂŚ patrzeĂŚ na Poradek przez okulary Âśmiertelnie powaÂżnego programu wymyÂślono prognozĂŞ pogody z udziaÂłem juÂż wspomnianej Omeny, wtedy prognoza dawaÂła powody ku temu by okulary zmieniĂŚ, bo ta nabieraÂła momentami groteskowych rozmiarĂłw :lol:

Anita w nas wierzy i czuje, Âże jesteÂśmy z niÂą :D
Bo jak inaczej zinterpretowaĂŚ zdanie: ,,PaĂąstwo oglÂądajÂą Poranek TVN24 od szĂłstej, niezmiennie' ? :D Nie sÂądzĂŞ, Âże poza nami ktoÂś siedzi jak przywiÂązany i nie odrywa wzroku od telewizora, od szĂłstej rano, ustawionego na TVN24 ? :evil2:
No i dla takiego wnikliwego badacza - ogl¹dacza, który dysponuje rozleg³¹ wiedz¹ i znajomoœci¹ kolejnoœci porankowych punktów programu, który w swoich interpretacjach odbywa tradycyjn¹ drogê, nie jest ¿adnym zaskoczeniem, ¿e o 7:50 mamy przegl¹d prasy ekonomicznej, po 7:20 biznes (dzisiaj Katarzyna £astowiecka - œwietnie razem z Anit¹ wygl¹daj¹ :D ), ¿e po biznesie jest sport (dzisiaj Sergiusz Ryczel :P równie¿ prezentuj¹cy wyborny nastrój, serdecznie z Anit¹ do siebie uœmiechali siê :D), wszystko sz³o jak w zegarku i Anita z w³aœciw¹ sobie precyzj¹ trzyma³a wszystko w ryzach z rêk¹ na pulsie :D
Tak szczerze mówi¹c to Poradek skoùczy³ siê tu¿ po dziewi¹tej, kiedy to Anita sta³a w tej wnêce :D i zaprasza³a na porann¹ rozmowê: ,,Za chwilê mnie tu nie bêdzie, a na tych krzes³ach (wskaza³a rêk¹) pojawi¹ siê Katarzyna Kolenda - Zaleska i Janusz Kurtyka, szef IPN' :D PóŸniej by³a ju¿ tylko prognoza pogody :?
Dopiero teraz, kiedy na wÂłasne oczy ujrzaÂłam AnitĂŞ, kiedy mogÂłam siĂŞ przekonaĂŚ, Âże Anita znowu jest tÂą w peÂłni siÂł AnitÂą, czujĂŞ ulgĂŞ i juÂż jestem spokojniejsza :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

BLACKY !!!!! uwaÂżaj na siebie zakochany czÂłowieku :D

:jupi: nawet ja widzia³am jak¹œ godzinê z poranka :D:D
Potem wymiekÂłam ale i tak cud Âże cokolwiek widziaÂłam :D:D WyglÂądaÂła piĂŞknie gdyby nie teÂż zaÂłobny strĂłj :( No i ani Âśladu po chorobie :D:D

Tzn marynarka i bluzka osobno - ok :] razem - nieeee :/

W sumie mi³a odmiana Omenaa zamiast Popieraskiej :jupi: choÌ chyba nie ³¹czy Anity i Omnenyy jakaœ za¿y³oœÌ... nic innego szczególnego nie ¿uci³o mi siê w oczy :D

Funcky... oni nas zaatakowali ale jak bys zajrzaÂła d wÂątku StysÂławy to byÂś wiedziaÂła jaki tam jest dopiero atak na "toksycznych fanĂłw" :evil2:

Funcky TwĂłj ulubieniec fajnÂą miaÂł czapeczkĂŞ :evil2:

Blacky mam dla Ciebie pomysÂł na avatarek :D
Obrazek
Obrazek
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Tak :lol: Avatary jak najbardziej na miejscu :lol: Black przed wyjazdem miaÂł w oczach serduszka :lol:
WiĂŞc nie mam pojĂŞcia jak dzisiaj z orientacjÂą w terenie sobie radzi :? :evil2:
Funcky... oni nas zaatakowali ale jak bys zajrzaÂła d wÂątku StysÂławy to byÂś wiedziaÂła jaki tam jest dopiero atak na "toksycznych fanĂłw"
A niech sobie uÂżywajÂą, zaglÂądaĂŚ tam nie mam zamiaru :D Po tym jak wczoraj maÂło na zawaÂł nie zeszÂłam, dzisiaj muszĂŞ na siebie uwaÂżaĂŚ :evil2:
Funcky TwĂłj ulubieniec fajnÂą miaÂł czapeczkĂŞ :evil2:
CzyÂżby Ci siĂŞ nie podobaÂła? :> :evil2: Chyba pierwszy raz widziaÂłam PawÂła w czapce :D MusiaÂło byĂŚ zimno w tych PuÂławach :/ No i szkoda, Âże to nie Anita z nim rozmawiaÂła :/
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Kamuii, piĂŞkne dziĂŞki za avatary :smile:
Tak dokÂładnie pokrĂłtce moÂżna streÂściĂŚ mojÂą historiĂŞ :evil2:
Zima siĂŞ powoli koĂączy :D Anita podpytywaÂła OmenĂŞ, kiedy wiosna, ta jednak wymijajÂąco odpowiadaÂła, Âże na razie trzeba ÂżyĂŚ z czterema stopniami mrozu z rana :/
Taaa :lol: Anita zadawa³a Omienie 'podchwytliwe' pytania o wiosnê :D Anita zaznacza³a parokrotnie, ¿e w Wa-wie mg³a, póŸniej cieszy³a siê jak zza tej mg³y wyjrza³o s³oùce - to prawie tak jak w naszych serduchach :P
JuÂż od szĂłstej, kiedy Anita spacerowaÂła po reÂżyserce, widaĂŚ byÂło, Âże dzisiaj wszystko bĂŞdzie okay :spoko:

A ja wÂłaÂśnie wtedy struchlaÂłe, bo wydawaÂło mi siĂŞ, Âże Anita trochĂŞ siĂŞ chwieje i myÂślaÂłem, Âże znowu sÂłabo siĂŞ czuje :niepewny: Ale wystarczyÂło pierwsze 10 minut poradka, Âżebym caÂłkowicie siĂŞ uspokoiÂł :D
OszczĂŞdzili mi dziÂś nerwĂłw i nie kazali Anicie robiĂŚ przeglÂądĂłw prasy na stojÂąco - prĂłcz tego na poczÂątku.
A przy przeglÂądach prasy pozostajÂąc, dziÂś jĂŞzykowo byÂło, Anita czytaÂła m.in. artykuÂł 'Liryka, epika i polityka' z Tygodnika Powszechnego; miaÂła dla nas ciekawostkĂŞ o planowanym polskim gmachu a la Pentagon, zainteresowaÂł jÂą bardzo los autostrady pod ÂŁodziÂą; komentarz do sprawy grupy trzymajÂącej lufĂŞ :D
[...]wszystko szÂło jak w zegarku i Anita z wÂłaÂściwÂą sobie precyzjÂą trzymaÂła wszystko w ryzach z rĂŞkÂą na pulsie :D
Poniewa¿ wyporcjowa³a sobie szczegó³owo program :wink: Nie liczy³em, ale chyba z 10 razy pod rz¹d Anita u¿y³a s³owa porcja w kontekœcie ró¿nych dziedzin :D Tak oto s³yszeliœmy: 'teraz porcja pogody ... tylko czy do prze³kniêcia?', 'po porcji pogody czas na porcjê biznesu' :D , 'mam dla paùstwa porcjê przegl¹du prasy', itd. :lol:
Humor u Anity narodziÂł siĂŞ pewnie razem z niÂą na nowo, kiedy choroba jej odpuÂściÂła :wink:
O nieusÂłuchanym komputerze juÂż Funcky wspominaÂłaÂś, to byÂło arcyzabawne - maximum dowcipu u Anity :D
Taka niespodziewana sytuacja zachwiaÂła ustalonÂą konwencjÂą poradka i zmusiÂła AnitĂŞ do penetracji myÂśli i co najwaÂżniejsze, Âżadne jej sÂłowo nie zostaÂło puszczone w samopas :brawo: Podbramkowe sytuacje Anita rozgrywa z precyzjÂą godnÂą najlepszego zawodnika :D
Humorystycznie byÂło, wiĂŞc nie moÂżna nie wspomnieĂŚ o maturze :lol: Tu, przy zapowiedzi relacji z ÂŁodzi Anita niemal w gÂłos zaÂśmiaÂła siĂŞ, kiedy analizowaÂła czas, jaki abiturienci poÂświĂŞcajÂą na naukĂŞ, jak jÂą rozplanowujÂą :evil2:
'Do matury jeszcze daleko [...] niektórzy ucz¹ siê w ostatniej chwili, ale dobrze jest zacz¹Ì uczyÌ siê nieco wczeœniej' :lol: :lol:
Lekkie rozkojarzenie ... : 'A teraz w Poranku skrĂłt informacji ... nie! Serwis' :D :lol:
Anita w nas wierzy i czuje, Âże jesteÂśmy z niÂą :D
Bo jak inaczej zinterpretowaĂŚ zdanie: ,,PaĂąstwo oglÂądajÂą Poranek TVN24 od szĂłstej, niezmiennie' ? :D
Tak myÂślisz :?: A niby skÂąd by o tym wiedziaÂła :?: Tak tylko jej siĂŞ pewnie wymsknĂŞÂło :wink:
By przestaĂŚ patrzeĂŚ na Poradek przez okulary Âśmiertelnie powaÂżnego programu wymyÂślono prognozĂŞ pogody

Lepiej tego uj¹Ì nie mo¿na by³o :smiech: Ale spokojnie :| Powa¿nie te¿ by³o. Anita przejê³a siê i to bardzo, sytuacj¹ przedwyborcz¹ na Bia³orusi, czy procesem terrorysty w USA, o tym ostatnim temacie rozmawia³a z Piotrem Milewskim stoj¹c na tle tego wielkiego okna - wspania³y widok.

ZresztÂą :D Ten motyw wspaniaÂłego i orzeÂźwiajÂącego widoku przewijaÂł siĂŞ przez caÂły poranek :p
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

A ja wÂłaÂśnie wtedy struchlaÂłe, bo wydawaÂło mi siĂŞ, Âże Anita trochĂŞ siĂŞ chwieje i myÂślaÂłem, Âże znowu sÂłabo siĂŞ czuje :niepewny: Ale wystarczyÂło pierwsze 10 minut poradka, Âżebym caÂłkowicie siĂŞ uspokoiÂł :D

Blacky, Anita zawsze takim chwiejnym krokiem na poczÂątku idzie, momentami wychyla siĂŞ z kadru :lol:
OszczĂŞdzili mi dziÂś nerwĂłw i nie kazali Anicie robiĂŚ przeglÂądĂłw prasy na stojÂąco - prĂłcz tego na poczÂątku.
Anita napĂŞdziÂła im niezÂłego stracha, wiĂŞc dzisiaj nie byÂło przeÂźroczystego stolika :evil2:
ZresztÂą :D Ten motyw wspaniaÂłego i orzeÂźwiajÂącego widoku przewijaÂł siĂŞ przez caÂły poranek :p
Dlatego, Âże wÂłaÂśnie pozostawaÂłeÂś pod tym urokiem, cieszĂŞ siĂŞ, Âże udaÂło ci siĂŞ wrĂłciĂŚ w jednym kawaÂłku :D
kamuii pisze:Tzn marynarka i bluzka osobno - ok :] razem - nieeee :/
A mnie siê podoba³o to po³¹czenie :D Poza tym Anicie bardzo ³adnie w ciemnobr¹zowej tonacji :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ehhh... :D przekomarzajcie siĂŞ na temat stroju, ja siĂŞ na tym nie znam, wiem tylko, Âże cudownie Anita wyglÂądaÂła :D

Aha, mia³em jeszcze ciekawostkê. Otó¿, nie wiem, czy dobrze widzia³em, ale przed ósm¹, przy tym kompleksie biurek, przy którym Anita przegl¹da prasê, jedna z dziewczyn siedz¹cych tam równie¿, tylko z innej strony przegl¹da³a w komputerze jakieœ nagrania i przysi¹g³bym, ¿e przez chwilê widzia³em Anitê w bia³ym ¿akiecie w jednym z nagraù :shock: Pewnie przegl¹da³a jakieœ niedawne archiwa porankowe ... jak ja bym chcia³ mieÌ do nich wgl¹d :D

Ale wÂłaÂśnie teÂż sobie uÂświadomiÂłem, Âże to iÂż Anita byÂła dziÂś w poradku zwiastuje jej rychÂły wyjazd :/ :sad:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

InteresujÂące to twoje spostrzeÂżenie o archiwach :D

Anita wyjedzie, to jest pewne jak w banku :] :wink:
Ale nie tak od razu - Black :D Musimy siĂŞ niÂą trochĂŞ nacieszyĂŚ :D
Jutro pewnie jeszcze bĂŞdzie w Poradku :D
PóŸniej w Faktach i pewnie dopiero w przysz³ym tygodniu gdzieœ poleci :wink:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ehh... Funcky, Twoje przypuszczenia wziĂŞÂły w Âłeb :/ Nie byÂło Anity w poradku ...
Ale to nic, to nic, to nic ... :D Ja i tak mam przed oczyma caÂły czas Anity wczorajsze oblicze :P NagromadziÂłem niezÂły zapas :D
Poza tym nie wypada zÂłoÂściĂŚ siĂŞ, kiedy piĂŞkna pÂłeĂŚ obchodzi swoje ÂświĂŞto :D To ÂświĂŞto, DzieĂą Kobiet, to jednyna piĂŞkna rzecz, jaka zostaÂła po komunizmie :? :D Ale mam przykre doÂświadczenia w zwiÂązku z tym ÂświĂŞtem, bo kiedyÂś zostaÂłem zbesztany przez jednÂą niewiastĂŞ i wyzwany od komucha :evil2:

Mimo to muszĂŞ sprĂłbowaĂŚ i zaryzykowaĂŚ raz jeszcze :wink:

A wiĂŞc dla Anity Obrazek Obrazek
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

HEHEHE :P no i nie byÂło Anity :]

Nie powiem Âżeby mnie to zmartwiÂło bo chciaÂło mi siĂŞ spaaaaaĂŚ :evil2: wiĂŞc i tak bym skapitulowaÂła :D

MoÂże w faktach :> ??? mama takÂą nadziejĂŞ choc nowa pora sprawai Âże zapominam o nich :D

HEh po tej grypie to zbyt intensywnie Anita nie moÂże obchodziĂŚ dnia kobiet :/

Funcky btw wszystkiego najlepszego :D i popatrz mamy nareszcie co chciaÂłysmy znackzi przy nickach :D
Android <3
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

No to wrĂłciÂłem. Jak w niedzielĂŞ dostaÂłem informacjĂŞ, Âże Anita zemdlaÂła w czasie FakĂłw to mnie z nĂłg sciĂŞÂło. Na szczĂŞÂście wczoraj wrĂłciÂłem, przeczytaÂłem forum i siĂŞ wyjaÂśniÂło. Ten mĂłj informator mĂłgÂłby mnie Âłaskawie poinformowaĂŚ dokÂładniej. Jak wrĂłciÂłem i siĂŞ dowiedziaÂłem prawdy to go zabiĂŚ chciaÂłem.
Dobrze, ale koniec :ot: Dzisiaj wstajĂŞ i co sÂłyszĂŞ :mad: :mad: :mad: :mad: Jakub Porada.
Ale dobrze. Dzisiaj nic mi nie zepsuje humoru. NIech sobie Anita poÂświĂŞtuje, tylko czy ma kto jej daĂŚ goÂździka :evil2:
WiĂŞc i ja :serce: i :* dla Anitki oczywiÂście.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

CaÂłus od ciebie :D Nawet Black nie byÂł tak wylewny :evil2:

No fakt, pomyliÂłam siĂŞ fatalnie, myÂślÂąc, Âże dzisiaj bĂŞdzie Anita w Poradku :/
Tylko jest jeszcze kwestia jutrzejszych FaktĂłw :roll:
Bo Patrycja niejasno okreÂśliÂła, kto jutro bĂŞdzie, powiedziaÂła: ,,i zapraszam teÂż na jutro, na szesnastÂą'' - co moÂżna rozumieĂŚ dwojako, jako Âże sÂą dwie prowadzÂące :D
Ale znajÂąc Âżycie, Anita wyjechaÂła robiĂŚ jakiÂś wywiad :/
Black Jack pisze:Ale to nic, to nic, to nic ... :D Ja i tak mam przed oczyma caÂły czas Anity wczorajsze oblicze :P NagromadziÂłem niezÂły zapas :D
Poza tym nie wypada zÂłoÂściĂŚ siĂŞ(...)
MoÂże i bym ci uwierzyÂła ......, gdybym ciĂŞ nie znaÂła :evil2:
michaek pisze: No to wrĂłciÂłem.
jak miÂło :D
kamuii pisze:Funcky btw wszystkiego najlepszego i popatrz mamy nareszcie co chciaÂłysmy znackzi przy nickach
O faktycznie sÂą znaczki informujÂące o pÂłci, a dlaczego ja nie mam takiego znaczka :>
A tak w ogĂłle, dziĂŞki za Âżyczenia kamuii, dla ciebie teÂż moc serdecznoÂści ode mnie :D I dla Anity ma siĂŞ rozumieĂŚ najcieplejsze Âżyczenia :D , choĂŚ ona byĂŚ moÂże w innej strefie klimatycznej przebywa :D
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Funckyrella pisze: O faktycznie sÂą znaczki informujÂące o pÂłci, a dlaczego ja nie mam takiego znaczka :>
Musisz sobie w profilu ustawiĂŚ. :] :mrgreen:
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Funkyrella pisze:dlaczego ja nie mam takiego znaczka
Wchodzisz w profil i wybierasz pÂłeĂŚ. :]
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

kamuii pisze:Nie powiem Âżeby mnie to zmartwiÂło bo chciaÂło mi siĂŞ spaaaaaĂŚ :evil2: wiĂŞc i tak bym skapitulowaÂła :D
O nie :[ U mnie mowy o tym nie ma :!: A jak jeszcze zobaczê w poradku Poradê zamiast Anity, to nawet w ko³ysce bym nie zasn¹³ :evil:
Tylko jest jeszcze kwestia jutrzejszych FaktĂłw
Bo Patrycja niejasno okreÂśliÂła, kto jutro bĂŞdzie, powiedziaÂła: ,,i zapraszam teÂż na jutro, na szesnastÂą'' - co moÂżna rozumieĂŚ dwojako, jako Âże sÂą dwie prowadzÂące
Jest na to tylko jedna rada: czekaĂŚ do jutra do 16-stej :/
O faktycznie sÂą znaczki informujÂące o pÂłci, a dlaczego ja nie mam takiego znaczka :>
Funcky, lepiej wstaw ten znaczek, bo co niektĂłrzy mogÂą to odczytaĂŚ nie po Twojej myÂśli :evil2:
I dziewczyny majÂą w koĂącu ''/a'' przy cytatach - tak siĂŞ tego domagaÂły :D
ODPOWIEDZ