Moderator: Łukasz
Chore to maÂło powiedziane,czasem wydaje mi siĂŞ,Âże lepiej bĂŞdzie uciec gdzieÂś na koniec Âświata,niÂż Âżyc w tym popie....krajuwÂłoch pisze:Ja uwaÂżam, Âże to chore. Jakby ktoÂś tak sparodiowaÂł KaziĂŞ (co siĂŞ zdarza w SMS, ale to staÂły punkt programu), to by nikt nie zareagowaÂł.![]()
![]()
To co z tego, Âże pani Buczek jest kalekÂą. Kaleka to teÂż czÂłowiek. Takie jest moje zdanie.
No to czaÂły czas musi uwaÂżaĂŚ Âżeby nie powiedzieĂŚ czegoÂś zÂłego ?? tak siĂŞ nie da... ZresztÂą ona nie powiedziaÂła nic zÂłego tylko powiedziaÂła to...TVN_FAN pisze:(...)Opieram siĂŞ na tym co przeczytaÂłem w necie - i nie chodzi tu tylko o "Nasz Dziennik" - bo to dla mnie Âżadne wiarygodne medium- i uwaÂżam, Âże taka osoba jak Pani Szczuka skoro nie wiedziaÂła kto to jest to nie powinna czegoÂś takiego robiĂŚ, poniewaÂż zawsze moÂże siĂŞ okazaĂŚ, Âże jest to wÂłaÂśnie ktoÂś taki. Osoba cierpiÂąca, chora.
...podobnym g³osem do tej dziewczyny i co to jest z³e, obraŸliwe i nie dobre ?? :?"Módlmy siê, ¿eby ³aski Bo¿e sp³ynê³y na wszystkie dzieci, które nale¿¹ do Dzieciêcych Podwórkowych Kó³ek Ró¿aùcowych"
Ale ona na jej temat siê nie wypowiada³a tylko mówi³a to co napisa³em wy¿ej...TVN_FAN pisze:(...)Chodzi o to, ¿e tak niew¹tpliwie wykszta³cona osoba jak Kazimiera Szczuka powinna wiedzieÌ, ¿e skoro nie zna danej osoby to raczej siê na jej temat publicznie nie powinna wypowiadaÌ bo potem mo¿e coœ z tej wypowiedzi wynikn¹Ì.(...)
le siê dzieje w paùstwie polskim :/"Uderzaj¹ca jest wyj¹tkowa ob³uda Szczuki jako aktywistki zawsze id¹cej w pierwszych szeregach marszów tolerancji" - czytamy w liœcie przes³anym z Okrêgu Mazowieckiego M³odzie¿y Wszechpolskiej, który zawiera te¿ apel, by "Kazimiera Szczuka wziê³a na siebie odpowiedzialnoœÌ za swoje s³owa i przeprosi³a nie tylko Madziê Buczek, ale równie¿ wszystkie osoby wierz¹ce w Boga".
Ja jestem bardzo ciekawy salladynie co jej odpowiedzia³eœ ?? i czy w ogóle coœ do niej powiedzia³eœ. Raczej tak znaj¹c Twoje niektóre wypowiedzi z forum... :p :mrgreen:salladyn pisze:(...)WyobraŸ sobie Aleksandro ¿e jadê dzisiaj sobie tramwajem i czytam sobie "Rymowanki dla du¿ych dzieci" Szymborskiej.Jest to ksi¹¿ka z genialnymi limerykami.Na czwartej stronie jest obrazek z wyklejank¹ samej autorki (Szymborskiej).Przedstawia on nag¹ kobietê o rubensowskich kszta³tach.No i czytam sobie czytam jak nagle na mnie nie gruhnie moherowy beret:
-"Jak ty masz czelnoœÌ czytaÌ takie zbereŸne rzeczy czytaÌ !"
-"Ty Pana Boga obraÂżasz, maÂłe dzieci deprawujesz !"
-"Jeszcze nie jest za póŸno nawróÌ siê jeszcze m³ody jesteœ."
-"SÂłuchaj Radio Maryja to siĂŞ dowiesz"
-"KwaÂśniewski ten Âżyd to osocze kradnie"
-"A wogĂłle to on ma na nazwisko Sztolcman, Âżyd jeden"(...)
Oj nie tylko Ty Aleksandro - kaÂżdy kto zna i lubi KaziĂŞ chyba jest.Aleksandra pisze:(...)Z igÂły widÂły po prostu. Jestem wkur*****(...)
ZareagowaÂłem nadzwyczaj spokojnie.PowiedziaÂłem tylko :pawell pisze: Ja jestem bardzo ciekawy salladynie co jej odpowiedziaÂłeÂś ?? i czy w ogĂłle coÂś do niej powiedziaÂłeÂś. Raczej tak znajÂąc Twoje niektĂłre wypowiedzi z forum... :p :mrgreen:Jakby taka do mnie podeszÂła i gadaÂła takie gÂłupoty to nie wiem co bym jej zrobiÂł.
![]()
A ja jeszcze gdzieÂś widzieÂłem jeden taki "dowcip" z KaziÂąanialek pisze:Kazimiera Szczuka potrafi wymĂłwiĂŚ poprawnie "r", ale tylko gdy mĂłwi "Chuck Norris".
Teraz jest mnĂłstwo dowcipĂłw o tym aktorze,a to jeden,ktĂłry wyÂłuskaÂłam.
Mi nie przeszkadza wcale,Âże Kazia nie wymawia "r",to tylko dodaje jej uroku,w przeciwieĂąstwie do pani Niny z TVP2![]()
"r" Kazi jest bardzo fajnepawell pisze:A ja jeszcze gdzieÂś widzieÂłem jeden taki "dowcip" z KaziÂąanialek pisze:Kazimiera Szczuka potrafi wymĂłwiĂŚ poprawnie "r", ale tylko gdy mĂłwi "Chuck Norris".
Teraz jest mnĂłstwo dowcipĂłw o tym aktorze,a to jeden,ktĂłry wyÂłuskaÂłam.
Mi nie przeszkadza wcale,Âże Kazia nie wymawia "r",to tylko dodaje jej uroku,w przeciwieĂąstwie do pani Niny z TVP2![]()
- Nawet Kazimiera Szczuka buja siĂŞ w Chucku Norrisie.
:mrgreen:
![]()
Poza tym mi teÂż nie przeszkadza Âże Kazia nie wymawia "r".Nic w tym zÂłego a ludzie siĂŞ tego czepiajÂą... :?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 4 gości