Sorry, ale spotu nie oglÂądaÂłem. KierowaÂłem siĂŞ tylko zdjĂŞciem.Ta kobieta to na 100% Katarzyna Figura, bo na koĂącu spotu spadÂła jej peruka, a ten facet to nie wiem kto... Wiem jedynie Âże MichaÂł ZieliĂąski
[TVN] Szymon Majewski Show
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Tusk to na pewno nie, bo:
po pierwsze: mialby rude wÂłody
po drugie: zmienilby gÂłos na charakterystyczne "r"
No ale po co siĂŞ zastanawiaĂŚ, skoro za 3,5 godziny wszystko sie okaÂże.
po pierwsze: mialby rude wÂłody
po drugie: zmienilby gÂłos na charakterystyczne "r"
No ale po co siĂŞ zastanawiaĂŚ, skoro za 3,5 godziny wszystko sie okaÂże.

Ostatnio zmieniony poniedziałek 13 mar 2006, 17:47 przez sarna, łącznie zmieniany 1 raz.
Jej to jak zmienili Tuska. :? Ten z I edycji byÂł lepszy ten co tera bĂŞdzie to ma inny gÂłos i w ogĂłle jakiÂś dziwny jest. :? Beger teÂż sie trochĂŞ zmieniÂła... szkoda bo w I byli wspaniali.pecio pisze:(...)przecieÂż to jest Renata Beger, Kasia Figura i Donald Tusk

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Odcinek dzisiejszy... có¿ taki sobie. Pocz¹tek jak zwykle rewelacyjny - najbardziej podoba mi siê ten fragment programu :tanczy:
Dzisiejsi goÂście byli tacy sobie...ani Pani jury z TaĂąca ani Pan aktor Borys nie przemawiajÂą do mnie
. WÂłaÂśnie ten fragment zepsuÂł mi odbiĂłr dzisiejszego programu.
No i 3 czêœÌ programu - Rozmowy w T³oku...zapowiada³y siê sennie a¿ do dmuchniêcia "Romana Giertycha", które spustoszy³o stó³ gdzie tocz¹ siê te za¿arte rozmowy :tanczy: No i koùcowe wejœcie "Jerzego Urbana" szukaj¹cego ucha :hyh: choÌ charakteryzacja tego ostatniego nie by³a rewelacyjna
No i na sam koniec mieliÂśmy degustacjĂŞ kaczki
Dzisiejsi goÂście byli tacy sobie...ani Pani jury z TaĂąca ani Pan aktor Borys nie przemawiajÂą do mnie

No i 3 czêœÌ programu - Rozmowy w T³oku...zapowiada³y siê sennie a¿ do dmuchniêcia "Romana Giertycha", które spustoszy³o stó³ gdzie tocz¹ siê te za¿arte rozmowy :tanczy: No i koùcowe wejœcie "Jerzego Urbana" szukaj¹cego ucha :hyh: choÌ charakteryzacja tego ostatniego nie by³a rewelacyjna

No i na sam koniec mieliÂśmy degustacjĂŞ kaczki

ZIMA
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Borys??TVN_FAN pisze: Dzisiejsi goÂście byli tacy sobie...ani Pani jury z TaĂąca ani Pan aktor Borys nie przemawiajÂą do mnie. WÂłaÂśnie ten fragment zepsuÂł mi odbiĂłr dzisiejszego programu.
Wiesz... w tym konkretnym przypadku to moÂże do Ciebie KaczyĂąski przemawiaĂŚ na nie goÂście w SMS. Mnie siĂŞ akurat podobali... szczegĂłlnie Pani SzymaĂąska - PavloviĂŚ - ma w sobie coÂś intrygujÂącego (choĂŚ ja jej zbytnio oceniĂŚ nie mogĂŞ :uhh:).
Btw. Nie spodziewaÂłem siĂŞ Âże Maciej Stuhr zapowie kolejnego goÂścia.
A mi siĂŞ wczoraj caÂły program podobaÂł od poczÂątku do koĂąca.
A najbardziej ta kandydatka na Miss World z Rosji robiona przez Szymona.
:brawa: bardzo fajnie to Szymon zagraÂł.
Hehe ten moment z rurÂą byÂł najlepszy :smiech:
GoÂście teÂż byli fajni.
No i niestety Âżycie w jednej minucie znikÂło na staÂłe - szkoda.
Iw teleturnieju "KoĂąca nie widaĂŚ" materiaÂły byÂły odrazu lepsze.
"Rozmowy w tÂłoku" jak zwykle bardzo dobre - nie spodziewaÂłem sie Âże na koniec bĂŞdzie 4 aktorĂłw.
Najbardziej podobaÂła mi siĂŞ Figura Âświetnie i dosyĂŚ Âśmiesznie zroboina. Potem Beger dobrze ze zmieniÂła tylko wÂłosy
bo zostaÂła taka jaka byÂła w I edycji - i bardzo dobrze.
No a Giertych najgorszy niestety... :?

"Rozmowy w tÂłoku" jak zwykle bardzo dobre - nie spodziewaÂłem sie Âże na koniec bĂŞdzie 4 aktorĂłw.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

No wiesz...my wszyscy wiemy, Âże jesteÂś jaÂśnie oÂświecony i nieomylny Kamilek:: Kamil pisze: Borys??
Wiesz... w tym konkretnym przypadku to moÂże do Ciebie KaczyĂąski przemawiaĂŚ (n?)a nie goÂście w SMS. Mnie siĂŞ akurat podobali... szczegĂłlnie Pani SzymaĂąska - PavloviĂŚ - ma w sobie coÂś intrygujÂącego (choĂŚ ja jej zbytnio oceniĂŚ nie mogĂŞ :uhh:).
Btw. Nie spodziewaÂłem siĂŞ Âże Maciej Stuhr zapowie kolejnego goÂścia.

A przykro mi te¿, ze nie rozumiesz znaczenia s³ów(o ile dobrze zrozumia³em Twoj¹ zakrêcon¹ wypowiedŸ)...wyobraŸ sobie, ¿e nie tylko Kaczyùski mo¿e przemawiaÌ

No to tyle - a odnoÂśnie wczorajszego SMSa to dalej twierdzĂŞ, Âże goÂście byli zupeÂłnie "bladzi" i nic ciekawego do programu nie wnieÂśli.
Nie zgadzam siĂŞ teÂż z PawÂłem (choĂŚ nie - sÂłowo nie zgadzam siĂŞ jest zÂłe, ma on bowiem prawo do swojego zdania :hyh: ), Âże "Giertych" byÂł taki zÂły

ZIMA
Wczoraj RwT nie kleiÂły siĂŞ. Wszystko byÂło ok, postacie dobrze zrobione- ale dialogi byÂły trochĂŞ sztuczne. Nowy Giertych za to, jest lepszy od starego, uÂżywa duÂżo wiĂŞcej min Giertycha-oryginaÂłu.
Nad FigurÂą trzeba popracowaĂŚ, bo jak siĂŞ unosi gÂłosem, to wychodzi z tego Doda.
Nad FigurÂą trzeba popracowaĂŚ, bo jak siĂŞ unosi gÂłosem, to wychodzi z tego Doda.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"