Po co podaÂłaÂś adresy, ktĂłre i tak nie dziaÂłajÂą ?? :mad: . Ja uwaÂżam, Âże ten program mĂłgÂł mieĂŚ dobre wyniki tylko podczas emisji pierwszego odcinka - kaÂżdy chicÂła zobaczyĂŚ, czy warto to oglÂądaĂŚ. Teraz bĂŞdzie coraz gorzej i jesieniÂą (mam nadziejĂŞ) to sÂądownicze show siĂŞ juÂż nie pojawi.
[TVN/TTV] Sędzia Anna Maria Wesołowska
Moderator: Łukasz
Ja program bĂŞdzie miaÂł chociaÂż 1,5 mln to napewno zostanie.podmark pisze:(...)Ja uwaÂżam, Âże ten program mĂłgÂł mieĂŚ dobre wyniki tylko podczas emisji pierwszego odcinka - kaÂżdy chicÂła zobaczyĂŚ, czy warto to oglÂądaĂŚ. Teraz bĂŞdzie coraz gorzej i jesieniÂą (mam nadziejĂŞ) to sÂądownicze show siĂŞ juÂż nie pojawi.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Jestem bardzo ciekawy jak to zrobisz ze nie bĂŞdziesz tego oglÂądaĂŚ ?? hm... poza TobÂą jest jeszcze pare milionĂł telewidzĂłw ktĂłrzy w tym czasie oglÂądajÂą telewizjĂŞ i raczej nic ciekawszego o tej porze nie ma wiĂŞc ten program moze mieĂŚ powyÂżej 1,5 mln. :]sarna pisze:(...)Ja zadbam, zeby miaÂło widownie mniejszÂą niÂż 1,5 i zeby to zdjecli
To raczej 13 letni chÂłopiec, bo ma znaczek przy nicku.pecio pisze:duÂżo moÂżesz zrobiĂŚ 13 letnia dziewczynko(lub chÂłopcze...)(...)

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Aktorzy siê nie zmieni¹, s¹ z ulicy - Anna Maria Weso³owska w wywiadzie dla "Du¿ego Formatu" jakiœ tydzieù czy dwa temu mówi³a, ¿e to "naturszczycy". Co najwy¿ej rozkrêc¹ siê Prokurator, Obroùca, WoŸny - czyli "elementy sta³e". Podobnie jak w "W-11" - Komisarze graj¹ o niebo lepiej ni¿ na pocz¹tku serii, ale postaci drugo- i trzecioplanowe nadal s¹ doœÌ czêsto mocno "drewniane" i widaÌ, ¿e to udawane jest.
Sam show mnie nie zachwyciÂł, obejrzaÂłem parĂŞ odcinkĂłw, i muszĂŞ stwierdziĂŚ Âże aktorzy sÂą strasznie plastikowi, a zachowanie ludzi Prokuratora, ObroĂący et al jest kompletnie nierealistyczne. Rozumiem, Âże to show, i tak dalej, no ale Pani ObroĂąca(?), sugerujÂąca Âże PowĂłd ma maÂłe przyrodzenie??
No bez jaaaj... :?
Sam show mnie nie zachwyciÂł, obejrzaÂłem parĂŞ odcinkĂłw, i muszĂŞ stwierdziĂŚ Âże aktorzy sÂą strasznie plastikowi, a zachowanie ludzi Prokuratora, ObroĂący et al jest kompletnie nierealistyczne. Rozumiem, Âże to show, i tak dalej, no ale Pani ObroĂąca(?), sugerujÂąca Âże PowĂłd ma maÂłe przyrodzenie??

No bez jaaaj... :?
"Z jajami" to moÂże byĂŚ sobie "Magda M.", tam jest miejsce na ubarwianie rzeczywistoÂści i mniejsze lub wiĂŞksze przekÂłamania co do pracy prawnikĂłw ujdÂą na sucho, a nawet bĂŞdÂą korzystne. Natomiast w "SAMW" jednak wypadaÂłoby, Âżeby proces przypominaÂł prawdziwy jak najbardziej --- jakoÂś wÂątpiĂŞ w to, czy na prawdziwych rozprawach padajÂą takie komentarze... (o_O)gwark pisze:To Ty jeszcze nie slyszales adwokatow w akcji! A mnie sie babka podoba. Z jajami przynajmniej jest.
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
podmark pisze:Po co podaÂłaÂś adresy, ktĂłre i tak nie dziaÂłajÂą ?? :mad: . Ja uwaÂżam, Âże ten program mĂłgÂł mieĂŚ dobre wyniki tylko podczas emisji pierwszego odcinka - kaÂżdy chicÂła zobaczyĂŚ, czy warto to oglÂądaĂŚ. Teraz bĂŞdzie coraz gorzej i jesieniÂą (mam nadziejĂŞ) to sÂądownicze show siĂŞ juÂż nie pojawi.
Zastanawiam siĂŞ po co w literach koĂącowych podajÂą adres tej strony (www.sedzia.onet.pl) skoro ona i tak nie istnieje :?