:: Kamil pisze:Kinga sziedziaÂła dziÂś na widowni "TaĂąca z gwiazdami" obok Kuby WesoÂłowskiego - pewnie wszyscy widzieli bo czĂŞsto ich pokazywali.
Hehe a ja nie widziaÂłem niestety dzisiejszy odcinke odlÂądaÂłem tylko urywkami skupiÂłem sie na forum...
Ma ktoÂś moze capsy ??
[ Dodano: Sro Mar 15, 2006 6:55 am ]
No to teraz brukowce zaczynajÂą pisaĂŚ o Kindze.
Super Express pisze:Gwiazda TVN-u nosi za maÂłe staniki
Kinga Rusin
DobraĂŚ wÂłaÂściwy biustonosz to nie lada sztuka. Na wÂłasnej skĂłrze przekonaÂła siĂŞ o tym prezenterka "DzieĂą Dobry TVN", Kinga Rusin (37 l.), ktĂłrÂą jeden z zaproszonych do studia goÂści skarciÂł na oczach milionĂłw widzĂłw za noszenie nieodpowiedniej bielizny.
Rusin dowiedzia³a siê, ¿e jej stanik jest za ma³y i jeœli czym prêdzej go nie zmieni, jej biust straci na wygl¹dzie. Zainteresowana podesz³a do problemu ze stoickim spokojem. Z uœmiechem przyjê³a nawet uszczypliwe uwagi wspó³prowadz¹cego - Marcina Mellera (36 l.). Za to po programie, jak siê dowiedzieliœmy, natychmiast uda³a siê do centrum handlowego.
Naprawdê jakiœ goœÌ powiedzia³ na antenie Kindze ze nie nosi odpowiedniej bielizny ja sobie tego nie przypominam.
No i jeszcze dodam Âże tu tym razem SE napisaÂł Âże na oczch milionĂłw widzĂłw to siĂŞ staÂło...
pawell pisze:
[ Dodano: Sro Mar 15, 2006 6:55 am ]
No to teraz brukowce zaczynajÂą pisaĂŚ o Kindze.
Super Express pisze:Gwiazda TVN-u nosi za maÂłe staniki
Kinga Rusin
DobraĂŚ wÂłaÂściwy biustonosz to nie lada sztuka. Na wÂłasnej skĂłrze przekonaÂła siĂŞ o tym prezenterka "DzieĂą Dobry TVN", Kinga Rusin (37 l.), ktĂłrÂą jeden z zaproszonych do studia goÂści skarciÂł na oczach milionĂłw widzĂłw za noszenie nieodpowiedniej bielizny.
Rusin dowiedzia³a siê, ¿e jej stanik jest za ma³y i jeœli czym prêdzej go nie zmieni, jej biust straci na wygl¹dzie. Zainteresowana podesz³a do problemu ze stoickim spokojem. Z uœmiechem przyjê³a nawet uszczypliwe uwagi wspó³prowadz¹cego - Marcina Mellera (36 l.). Za to po programie, jak siê dowiedzieliœmy, natychmiast uda³a siê do centrum handlowego.
Naprawdê jakiœ goœÌ powiedzia³ na antenie Kindze ze nie nosi odpowiedniej bielizny ja sobie tego nie przypominam.
No i jeszcze dodam Âże tu tym razem SE napisaÂł Âże na oczch milionĂłw widzĂłw to siĂŞ staÂło...
Niech ta siĂŞ SE o nienaganny biust Kingi nie martwi...
A ja teÂż nie sÂłyszaÂłem, Âżeby ktoÂś z goÂści byÂł tak nieodpowiedzialny i niedyskretny, Âżeby takie rzeczy mĂłwiĂŚ na antenie-choĂŚ ostatniego weekendu nie widziaÂłem
To musiaÂło siĂŞ dziaĂŚ poza antenÂą na oczach "milionĂłw widzĂłw", ktĂłrymi byli operatorzy kamer, dÂźwiĂŞkowcy itp.
ÂŁukasz pisze:(...) JeÂśli Kinga nosi za maÂły biustonosz, to co nosi Anita?
Wiesz Szanowny Adminie. Kinga nosi za ma³y biustonosz ?? Có¿... jej biust jest taki jaki powinna mieÌ prawdziwa kobieta A ma³y biustonosz ?? Jak mówi³em wczeœniej - ja tego nie s³ysza³em o ile takie s³owa mia³y miejsce to chyba poza anten¹ Ale ja nie jestem kompetentny wypowiadaÌ siê w sprawie za ma³ych biustonoszów To domena p³ci piêknej
A co do Panny Werner ?? co ona nosi ?? Ona chyba sama najlepiej wie czy cokolwiek nosi
ÂŁukaszqu TVN_FANIE wypowiedz wyjatkowo nie napoziomie...
Ale rozumiem waszÂą fruzstracjĂŞ bo wasze ulubienice nie mogÂą siĂŞ poszczyciĂŚ takÂą figurÂą zgrabnoÂściÂą itp... jak Anita Werner...
W koĂącu to ona a nie Kinia,Polsatowska Barbie czy StyÂśka...byÂła modelkÂą :tanczy:
Có¿ niektóre prezenterki nosz¹ stanik bo nie wymachuj¹ cyckami aby je zauwa¿ono :]
Od razu uprzedzam ewentualnie ataki szanownych fanĂłws dyrektorowej Âże nie jÂą miaÂłam na myÂśli... :devil:
A co do tego co nosi AW to sÂądze ze nosi biustonosz :>
A co do tego jaki biustonosz nosi Rusin to podejrzewam ze gdyby nosiÂła za maÂły to na pewno by o tym wiedziaÂła :/ prĂŞdzej niz ten koneser biustĂłw
Ostatnio zmieniony sobota 18 mar 2006, 17:57 przez kamuii, łącznie zmieniany 1 raz.
kamuii pisze:ÂŁukaszqu TVN_FANIE wypowiedz wyjatkowo nie napoziomie...
Ale rozumiem waszÂą fruzstracjĂŞ bo wasze ulubienice nie mogÂą siĂŞ poszczyciĂŚ takÂą figurÂą zgrabnoÂściÂą itp... jak Anita Werner...
W koĂącu to ona a nie Kinia,Polsatowska Barbie czy StyÂśka...byÂła modelkÂą :tanczy:
No pewnie Przynajmniej ja nigdy co do zgrabnoÂści Panny Werner zastrzeÂżeĂą nie miaÂłem :devil: A czy jak piszesz Polsatowska Barbie czy Justyna nadawaÂły by siĂŞ na modelki... :hmm: wÂątpiĂŞ szczerze mĂłwiÂąc
kamuii pisze:Có¿ niektóre prezenterki nosz¹ stanik bo nie wymachuj¹ cyckami aby je zauwa¿ono :]
Od razu uprzedzam ewentualnie ataki szanownych fanĂłws dyrektorowej Âże nie jÂą miaÂłam na myÂśli... :devil:
(...)
EEE....a kogo masz na myÂśli moÂże pewne prezenterki TVN24 ?? chyba bowiem nie masz teÂż na myÂśli Kingi ??
kamuii pisze:A co do tego jaki biustonosz nosi Rusin to podejrzewam ze gdyby nosiÂła za maÂły to na pewno by o tym wiedziaÂła :/ prĂŞdzej niz ten koneser biustĂłw
dziĂŞkujemy za fachowe wyjaÂśnienie sprawy :devil:
ÂŁukasz, doczekam siĂŞ tej ''prezentacji''? :devil: OglÂądaÂłem przed chwilÂą DD i chyba niewiele widzĂŞ Na zdjĂŞciach teÂż :>
:mhm: TrochĂŞ ... trochĂŞ siĂŞ postarzaÂła od czasĂłw tvp Ale i tak wyglÂąda olÂśniewajÂąco No i taka uhahana z samego rana A Meller wyjÂątkowo obleÂśny typ :/
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Black Jack '62 pisze:(...)A mo¿ecie wyjaœniÌ o co z Lepperem chodzilo? Na pocz¹tku du¿o o jego znikniêciu mówili, on póŸniej dzwoni³ do studia
ChodziÂło o poszukiwanie przewodniczÂącego Samoobrony. Nie pojawiaÂł siĂŞ (nie wiem od kiedy) i w ogĂłle nie byÂło go nigdzie - znikÂł... Specjalnie po to utworzyli specjalny numer telefonu na ktĂłry Lepper miaÂł zadzwoniĂŚ - i zadzwoniÂł.