Witam, mĂłgÂłby mi ktoÂś przypomnieĂŚ wypowiedÂź posÂła samoobrony(o ile pamiĂŞtam posÂła ÂŁyÂżwiĂąskiego) ktĂłra byÂła wczoraj (14.03.2006) pokazana na koniec szkÂła kontaktowego. PoseÂł odmieniÂł jakiÂś wyraz w tak niesamowity sposĂłb Âże pÂłakaÂłem ze Âśmiechu niestety dziÂś nie pamiĂŞtam co to byÂł za wyraz. Pozdrawiam
Wczoraj wprowadzili ograniczenie wypowiedzi widzĂłw - do 1 minuty. Ale juÂż przed przerwÂą zegar im wykitowaÂł, a zamiast imienia telewidzki ciÂągle im wyskakiwaÂło Alfred z GdaĂąska (czy jakoÂś tak).
Nie oglÂądaÂłem wczoraj szkÂła wiĂŞc nie wiem o jakÂą animacjĂŞ Ci dokÂładnie chodzi, ale jeÂśli masz na myÂśli Âżyczenia wielkanocne [ z kaczkÂą i kurczakiem ] to jest ona dostĂŞpna w necie pod tym adresem
Ostatnie Szk³o oglada³o jak donosi Konkurencja 1 154 878 widzów co jest rekordem i szczerze mówi¹c zszokowa³o mnie bo myœlalem ¿e z góra bêdzie 700 tys. widzów. Jak donosz¹ dalej ju¿ od czerwca bêdzie dodatkowe wydanie programu w soboty o 22 ale pó³godzinnr.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
No to bardzo du¿o jak na TVN 24. Myœla³em, ze wyniki w tej stacji s¹ o wiele mniejsze, a tu ponad milion. No có¿ dobry program to i dobre wyniki. Oby tak dalej!
Mi siĂŞ marzy emisja "SzkÂła kontaktowego" chociaÂż raz w tygodniu w samym TVN, mogliby wtedy np robic takie podumowanie najciekawszych i najsmieszniejszych wydarzeĂą w polityce z caÂłego tygodnia- to mĂłgÂłby byc wiekszy hit niÂż Agencja, chociaÂż przy Agencji wszystko pewnie byÂłoby wiĂŞkszym hitem
Za taki program ma robiĂŚ "SMS". Program Majewskiego jest jednak bardziej show, poza tym nie moÂże podsumowywaĂŚ tygodnia skoro nagrywany jest w ÂśrodĂŞ . Jednak przydaÂłby siĂŞ taki kameralny program, takie nieco subiektywne przedstawienie wydarzeĂą tygodnia w krzywym zwierciadle i przy okazji poznanie opini widzĂłw na ten temat.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Fajne dzisiaj jest SzkÂło Kontaktowe i bardzo fajny jakiÂś Tomasz z Niemiec zadzwoniÂł
Przez chwilĂŞ nawet pomyÂślaÂłem, Âże to Sianecki
Jest du¿o materia³ów filmowych z fajnymi podk³adami.
A co do prowadzÂącego to postarzaÂł siĂŞ ten Miecugow. A i gÂłos mu siĂŞ zmieniÂł.