Tak, tak i jeszcze raz tak. Niech powrĂłca stare emoty, ktĂłre sÂą o wiele lepsze od tego czegoÂś. SzczegĂłlnie :evil2: oraz :smiech: co tam bĂŞdĂŞ pisaÂł wszystkie te co byÂły przezd zmianÂą. Tylko zeby byÂły normalnej wielkoÂści bo w poprzedniej wersji ledwo je byÂło widaĂŚ.
wprawdzie rzadko piszĂŞ na forum ale te 4 ikonki sÂą najlepsze a ta jest poprostu genialna
i przylÂączam sie do proÂśby dodania/przywrĂłcenia ich
yes yes yes
Przy³¹czam siê do protestu obiema rêkami, nogami i czym tam jeszcze siê da
Brakuje ich, oj brakuje!!!!!! Wszystkich przez Was do tej pory wymienionych i caÂłej ktĂłre byÂły, ktĂłrych juÂż nie ma
JednoczeÂśnie chcĂŞ wyraziĂŚ zachwyt niektĂłrymi nowymi pomysÂłami, zwaszcza tÂą emotkÂą :rydzyk: Ja tak co wieczĂłr mogĂŞ jÂąwstawiaĂŚ, bo i co wieczĂłr wystosowujĂŞ modÂły o to, by nastĂŞpnego dnia zobaczyĂŚ AnitĂŞ w tivi
Ostatnio zmieniony środa 15 mar 2006, 11:57 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
A mi siĂŞ obecne ikonki podobajÂą :tanczy: :spiewa: i wg mnie nie naleÂży ich ruszaĂŚ ChoĂŚ evil2, :] oraz wink mogÂłyby byĂŚ dodane do tych obecnych Ale to juÂż zostawiam wolnej i nieprzymuszonej woli Admina
Mnie takÂże podobajÂą siĂŞ nowe, sÂą bardzo tvn-owe, np taki pasuje do Miecugowa...no i wÂłaÂśnie w tym miejscu powinna siĂŞ pojawiĂŚ moja ulubiona :evil2:
Dlatego przychylam siê do zdania ogó³u, ¿e evila brakuje. I rotfla te¿. W niektórych tematach nie da siê pisaÌ bez evila2, po prostu.
Reszta jest bardzo Âładna.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"
To niech do tych poprostu ÂŁukasz doda najlepsze z tamtych... :rydzyk: <-- hehe to jest Rydzyk ? ;> ej i jeszcze nie ma emoty ktĂłra siĂŞ Âśmieje jak wpisujemy w to :: lol to wychodzi ta a nie ta co powinna. :?
O :o MiÂło wiedzieĂŚ, Âże nie jestem w moim osamotnieniu z powodu braku mordek-ikonek, osamotniona
Bardzo ucieszy³abym siê, gdyby przynajmniej czêœÌ z wróci³a, zw³aszcza ta szydercza - moja ukochana.
Te, które s¹ te¿ oczywiœcie mog³yby zostaÌ, o ju¿ zd¹¿y³am siê do nich przyzwyczaiÌ
Im driving home for christmas Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Co do ikonek, to te nowe sÂą fajne, nie wiem o co Wam chodzi, aczkolwiek evila2 rzeczywiÂście brakuje, nie ma ikonki, ktĂłra by go mogÂła zastÂąpiĂŚ.
Co do protestu, to ja proponujê powrót wy³¹czonych kolorków. :> O ile z wy³¹czon¹ zmian¹ rozmiaru czcionki siê zgadzam, bo ostatnio by³ wyœcig, kto bêdzie mia³ wiêksz¹ czcionkê w podpisie, o tyle z kolorami ju¿ nie. Wystarczy spojrzeÌ np. na pawlla. Ma na swoim koncie bardzo du¿o postów, pisa³ je na zielono. Dziêki temu mo¿na by³o prêdko rozró¿niÌ posty pawlla od postów innych bez koniecznoœci patrzenia na prawo kto to napisa³. Sam pisa³em darkblue, ponadto jakoœ ponuro jest, gdy wszystkie posty s¹ czarne.
Marcin pisze:(...)Co do protestu, to ja proponujê powrót wy³¹czonych kolorków. :> (...) Wystarczy spojrzeÌ np. na pawlla. Ma na swoim koncie bardzo du¿o postów, pisa³ je na zielono. Dziêki temu mo¿na by³o prêdko rozró¿niÌ posty pawlla od postów innych bez koniecznoœci patrzenia na prawo kto to napisa³. Sam pisa³em darkblue, ponadto jakoœ ponuro jest, gdy wszystkie posty s¹ czarne.
No kolorki mogÂłyby powrĂłciĂŚ. WidaĂŚ Âże jeszcze Ty Macinie jesteÂś przyzwyczajony do pisania [color=...] [/color] No i fakt bez tych kolorĂłw na tym forum jest ponuro... trzeba to zmieniĂŚ.