Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

A juÂż najprĂŞdzej chciaÂłbyÂś jÂą w samej tej koszuli zobaczyĂŚ? :lol:
hmmm ... mhm:zadziwiajÂące, ja mam takÂą samÂą moÂże rozmiar inny, a ta Anity byÂła zdecydowanie za duÂża w obwodzie szyi,
No tak, moÂże jeszcze wymyÂślisz, Âże to byÂła kategorycznie twoja koszula, a Anita zapomniaÂła ci jÂą wczoraj oddaĂŚ? :lol: ;)
w spotkaniach, czy to z CegielskÂą, czy to Majewskim
Oops, dzisiaj w sporcie byÂł Grzegorz MĂŞdrzejewski, za pomyÂłkĂŞ przepraszam :smile:

btw... zachĂŞcam do odwiedzenia strony z mojego podpisu tej 2 nie Anitowej
OczywiÂście, Âże zajrzĂŞ :] Wielu emocji nie mogĂŞ teraz zobrazowaĂŚ, a pisaĂŚ o tym, co czuje, to byÂłoby zbyt skomplikowane i czasochÂłonne ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

zadziwiajÂące, ja mam takÂą samÂą
Ja teÂż.
Co do Poranka to rzeczywiÂście nie ma oczym pisaĂŚ.
Do³¹czam siê do protestu. :evil2: wróÌ
A jak siĂŞ teraz zwiĂŞksza rozmiar tekstu. rĂŞcznie trzeba to robiĂŚ??
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

AleÂż jest o czym pisaĂŚ :D No choĂŚby o tym, Âże Poradek, to w duÂżej mierze byÂły dzisiaj serwisy, a rolĂŞ Anity postanowiono ograniczyĂŚ na tyle, na ile daÂło :? Do maksimum, bo bardziej juÂż chyba nie moÂżna? :?
Tak dla przyk³adu, serwis zacz¹³ siê o 8:30, a skoùczy³ o 8:42, a kolejny skrót oczywiœcie musia³ zacz¹Ì siê o 8:45 :? :? I oczywiœcie w miêdzyczasie musia³y zmieœciÌ siê reklamy :evil: Takiej szopki to jeszcze nigdy nie odegrali :? No i mogli chocia¿ ten prompter Marcie przyspieszyÌ :?

No ale dziĂŞki temu Anita moÂże powiedzieĂŚ, Âże miaÂła wyjÂątkowo lekki poranek :?
Ja teÂż.
A ja nie :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A tak przy sposobnoÂści, a propos tego, czy jest co pisaĂŚ o poradku, czy nie ;) WÂłaÂśnie przypomniaÂła mi siĂŞ zabawna sytuacja z poradka :D MiaÂła ona zwiÂązek z niefortunnÂą zapowiedziÂą Anity :lol: Mianowicie, mĂłwiÂła coÂś o wczorajszych obradach sejmowych o burzy na mĂłwnicy. W pewnym momencie stwirdziÂła, Âże dochodziÂło do spiĂŞĂŚ, a ''spinali siĂŞ'' :lol: m.in. Tusk i KaczyĂąski :lol: :lol: :lol:
No spinali siĂŞ, faktycznie Obrazek Ja mimo wszystko pozwolĂŞ sobie nie zgodziĂŚ siĂŞ z AnitÂą, bo mnie siĂŞ wydawaÂło, ale mogĂŞ siĂŞ oczywiÂście myliĂŚ, Âże siĂŞ raczej spierali Obrazek No nie da siĂŞ ÂżyĂŚ, z takim charakterem jak nasze, bez tej emotki :smile:
A juÂż najprĂŞdzej Black chciaÂłby jÂą w samej tej koszuli zobaczyĂŚ
Nie :D PisaÂłem o tym, Âże ten ÂłaĂącuszek mi siĂŞ podoba, wiĂŞc ... Obrazek
zadziwiajÂące, ja mam takÂą samÂą
Ja teÂż.
Modne s¹ najwyraŸniej teraz takie w niebieskie pr¹¿ki ;)
No ale dziĂŞki temu Anita moÂże powiedzieĂŚ, Âże miaÂła wyjÂątkowo lekki poranek :?
Szkoda, Âże my tego samego powiedzieĂŚ nie moÂżemy :?
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
redix
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: redix »

przed chwilÂą widziÂłem AnitĂŞ w reklamie 1% dla Fundacji TVN
Obrazek
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Na TVN? :shock: Ale zaszczyt jÂą spotkaÂł :D DziĂŞki za informacjĂŞ, bĂŞdziemy wypatrywaĂŚ Anity :D
Czy ona coÂś tam mĂłwi, czy tylko stoi i patrzy w obiektyw kamery? :D
SkÂąd ta fotka?

Skoro tak jednak wspominamy ten Poradek, to ja te¿ do³¹czê moje wspomnienie-wra¿enie :D
Szeroki uÂśmiech i biaÂłe zĂŞby Anity tak odbijaÂły blask tego koÂła, ktĂłre Âświeci siĂŞ na kamerze, Âże maÂło brakowaÂło do tego, Âże mnie ten widok nie oÂślepiÂł :uhh:
Tak uhahanej Anity to ja jeszcze nie widziaÂłam :lol:
Grzesiowi, to chyba uÂśmiech Anity rozjaÂśnia Âżycie, jak zwykle podskakiwaÂł podchodzÂąc i stojÂąc przy Anicie, no i byÂł rĂłwnieÂż uhahany, caÂły w skowronkach, Âże moÂże sobie przy Anitce postaĂŚ :lol:
W pewnym momencie stwirdziÂła, Âże dochodziÂło do spiĂŞĂŚ, a ''spinali siĂŞ'' :lol: m.in. Tusk i KaczyĂąski :lol: :lol: :lol:
No spinali siĂŞ, faktycznie Obrazek
To byÂło przezabawne :lol:
Nie :D PisaÂłem o tym, Âże ten ÂłaĂącuszek mi siĂŞ podoba, wiĂŞc ...
No comment :lol:
A juÂż abstrahujÂąc od Poradka ;)
Nie powtĂłrzĂŞ teraz co, ale Patrycja znowu niejednoznacznie wyraziÂła siĂŞ na temat tego, ktĂłra pani bĂŞdzie jutro miaÂła popoÂłudniowe :? Tak wiĂŞc pozostaje nam wbijaĂŚ wzrok w stanowisko Anity albo czekaĂŚ do magicznej szesnastej :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja nierozumna, faktycznie mog³am wejœÌ we w³aœcioœci ;) Ale dziêki za link :D
To wszystkie gwiazdy, te ktĂłre tam sÂą wymienione, ukazane w galerii? Tylko te i wÂśrĂłd nich Anita? To znowuÂż zasÂługa Grzesia? :lol:
Jupi, mo¿e Anita w koùcu pozna³a znaczenie s³ów koteria i nepotyzm :roll: :lol:

No a opowiedzcie coÂś wiĂŞcej o tym spocie :D Jak wyglÂąda, ile trwa, co Anita mĂłwi? To na pewno coÂś oryginalnego, bo TVN to taka oryginalna stacja :lol:
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Funckyrella pisze:(...)To wszystkie gwiazdy, te ktĂłre tam sÂą wymienione, ukazane w galerii? Tylko te i wÂśrĂłd nich Anita?(...)
Nie wszystkie :) to tylko sÂą gwaiazdy zwiÂązane z TVN-em. :D I oczywiÂście oni wszyscy nie wystĂŞpujÂą w jednym spocie tylko ich jest kilka wiĂŞc aby upolowaĂŚ ten z AnitÂą trzeba bĂŞdzie mieĂŚ farta. :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ehhh... za póŸno siê o tej akcji dowiedzia³em, ja ju¿ siê rozliczy³em i da³em 1% moich zarobków na Caritas :D No, ale mo¿e w przysz³ym roku ;)
to tylko sÂą gwaiazdy zwiÂązane z TVN-em.
Tyle to my wiemy ;) Ale myÂślĂŞ, Âże Funcky chodziÂło raczej o to, czy poza tymi gwiazdami, ktĂłre sÂą w galerii, jeszcze jakieÂś wystĂŞpujÂą w tym spocie? :D Bo najwiĂŞkszej tam, w tej galerii brakuje ;) A to conajmniej dziwne :D
Tak wiĂŞc pozostaje nam wbijaĂŚ wzrok w stanowisko Anity albo czekaĂŚ do magicznej szesnastej
Trudno, jakoÂś to przeÂżyjemy :lol:
Grzesiowi, to chyba uÂśmiech Anity rozjaÂśnia Âżycie
Jak nam wszystkim :D Szkoda tylko, ¿e te uœmiechy wy³¹cznie do niego adresowane :sad:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
pawell

Post autor: pawell »

Black Jack '62 pisze:(...)Tyle to my wiemy ;) Ale myÂślĂŞ, Âże Funcky chodziÂło raczej o to, czy poza tymi gwiazdami, ktĂłre sÂą w galerii, jeszcze jakieÂś wystĂŞpujÂą w tym spocie? :D Bo najwiĂŞkszej tam, w tej galerii brakuje ;) A to conajmniej dziwne :D (...)
A mi chodziÂło o to Âże w galerii pokazali tylko gwiazdy z TVN zamiast wszystkich jakie tam siĂŞ pojawiajÂą. :roll: ;) Z poza TVN-u pamiĂŞtam tylko MaÂłgorzatĂŞ Foremniak. :roll: :) Ale napewno jeszcze ktoÂś tam jest. :roll: :P
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

gwiazdy z TVN
No wiĂŞc wÂłaÂśnie ... co wÂśrĂłd nich robi Anita? Gwiazda popoÂłudniowych faktĂłw, czy jak? :lol:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Przeoczeni Blacky Przeoczenie :evil2:
Android <3
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Ech, oglÂądaÂłem tĂŞ reklamĂŞ, jednak nie ma w niej Anity... :evil: :cry:
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Ja z serii tych reklam widzia³em tylko Mo³ek, no a jak j¹ zobaczy³em to od razu w³¹czy³em na TVN24.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
ODPOWIEDZ