[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

zgred pisze:Jednak najbardziej wkurzyÂły mnie ostre oceny profesjonalnej czĂŞÂści jury. Moim zdaniem byli troszkĂŞ za ostrzy co zresztÂą niepodobaÂło siĂŞ ani widowni ani tancerzom (zwÂłaszcza tym ktĂłrzy taĂączÂą z gwiazdami juÂż od wczeÂśniejszych edycji). WedÂług mnie byÂła to Âświadoma zagrywka twĂłrcĂłw programu, poniewaÂż po ostrych ocenach jury Kasia Skrzynecka Âładnie namawiaÂła widzĂłw do zmiany tych ocen poprzez wysyÂłanie sesemesĂłw.
a mi siĂŞ wÂłaÂśnie to podobalo. Koniec z wazelinizarstwem, myslĂŞ, Âże w niektĂłrych przypadkach (chocby Paolo) byli i tak zbyt Âłaskawi. DenerwujÂący sÂą raczej wiecznie zachwyceni Wodecki i Tyszkiewicz, ktĂłrzy nie schodza ponizej 7.
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

zadra pisze:(...)DenerwujÂący sÂą raczej wiecznie zachwyceni Wodecki i Tyszkiewicz, ktĂłrzy nie schodza ponizej 7.
O tak oni mnie wkurzajÂą szczegĂłlnie tymi niektĂłrymi tekstami. :/ No ale jednak ktoÂś musi byc w programie Âżeby dawaÂł wysokie noty, bo inaczej nikt mĂłgÂłby nie mieĂŚ nawet tych 20 punktĂłw. :) A najlepszy z jurorĂłw jest GaliĂąski czasem jego teksty sÂą fajne (z II edycji:

Tyszkiewicz - mĂłj faworyt 9 punktĂłw
GaliĂąski - mĂłj teÂż - 5 :D :D )

wczoraj chyba teÂż coÂś podobnego byÂło. :roll: :P :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

No i ja pokusiÂłem siĂŞ o obejrzenie wczoraj "TaĂąca z gwiazdami", ten kto czytaÂł shoutbox wie, Âże wytrzymaÂłem 30 minut ;P

Ma³o patrza³em na same wygibasy na scenie, przys³uchiwa³em siê raczej prowadz¹cym i jurorom i... có¿ mogê powiedzieÌ?

Pod koniec drugiej edycji wszyscy zachwalali Kasi¹ Cichopkow¹, ¿e och, ¿e ach, ¿e w serii trzeciej bêdzie trzeba wzi¹Ì same super kumate gwiazdy, bo ona i Foremniak podnios³y poziom, który trzeba trzymaÌ.

I tak sobie oglÂądam, sÂłucham tĂŞ (tÂą?) IwonĂŞ Pavlowicz oraz pana Galinskiego i... (swojÂą drogÂą bardzo sympatyczni siĂŞ wydajÂą ;))? Chyba UPS. Poziom nie utrzymany, skoro po kaÂżdym jadÂą, a punkty krĂŞcÂą siĂŞ w przedziale 20-25. Dlatego potrzebna jest Beata Tyszkiewicz, ktĂłra po prostu stwierdza, Âże jej siĂŞ podobaÂło, czy byÂła zachwycona. Gdyby nie ona i Zbigniew W. to byÂła by dopiero masakraaa.

Liczê te¿, ¿e program siê rozkrêci, ¿e w koùcu ktoœ dostanie ponad 35 punktów, ale nie zamierzam œledziÌ tego na bie¿¹co. Zobaczê kto wygra, i stryknie.

A pan Hubert Urbaùski siê wyrabia, publicznoœÌ powoli zaczyna siê œmiaÌ z jego dowcipów. Mo¿e w okolicy siódmej edycji zostanie okrzykniêty najzabawnieszym polskim prowadz¹cym? ;P
:)
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

No có¿...cieszê siê, ¿e odpad³ Paolo - on tam siê nie nadawa³ - chyba najwiêkszy niewypa³ wszystkich edycji :? Sztywny, zaero koordynacji ruchowej...nic...

Co do jurorów ?? Có¿..Pani Tyszkiewicz oraz Pan Wodecki to tylko chyba takie "ozdobniki" (bez urazy dla tej wspania³ej dwójki :) ), które maj¹ za zadanie "naprawiÌ" to co "zepsuj¹" Pavlovic i Galiùski :lol: St¹d siê bior¹ chyba te ich oceny :) Ja, mo¿e dlatego, ze nie ogl¹dam tego programu regularnie nie pamiêtam, ¿eby oni dali ni¿sz¹ ocenê jak 6. :D

A co do Huberta...có¿...nie bêdê siê wypowiadaÌ :?
ZIMA
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

TVN_FAN pisze:A co do Huberta...có¿...nie bêdê siê wypowiadaÌ :?
Skoro juÂż nie raczysz siĂŞ wypowiadaĂŚ na jego temat, to po co koĂączysz zapewnienie o tym takim emotikonem? Albo oceniasz, albo nie. :neutral:

SwojÂą drogÂą, to mam coÂś dla fanĂłw programu, a takÂże dla tych, ktĂłrzy tego jeszcze nie widzieli - billboard "TaĂąca z gwiazdami". OczywiÂście to jest do pooglÂądania, a nie do publikowania. :D
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
pawell

Maciek pisze:(...)SwojÂą drogÂą, to mam coÂś dla fanĂłw programu, a takÂże dla tych, ktĂłrzy tego jeszcze nie widzieli - billboard "TaĂąca z gwiazdami". OczywiÂście to jest do pooglÂądania, a nie do publikowania. :D
A ja jeszcze dodam ze takie same reklamy byÂły na pierwszych stronach gazet telewizyjnych "Faktu" i "Super Expressu". :]

I ja uwa¿am za zbêdne reklamowanie tego programu - jest popularny jeszcze brukowce da³y darmow¹ reklamê, TVN to promowa³ wiêc ka¿dy o tym wiedzia³. :D Mogli by zamiast tego wypromowaÌ jak¹œ nowoœÌ. :roll: :P
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

pawell pisze:A ja jeszcze dodam ze takie same reklamy byÂły na pierwszych stronach gazet telewizyjnych "Faktu" i "Super Expressu". :]

I ja uwa¿am za zbêdne reklamowanie tego programu - jest popularny jeszcze brukowce da³y darmow¹ reklamê, TVN to promowa³ wiêc ka¿dy o tym wiedzia³. :D Mogli by zamiast tego wypromowaÌ jak¹œ nowoœÌ. :roll: :P
Tu chyba bardziej chodzi o wizerunek... chociaÂż trudno powiedzieĂŚ bo reklamy w brukowcach majÂą siĂŞ nijak do wizerunku.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

To jest najpopularniejszy obecnie program TVN-u, lokomotywa ramówki, ale wci¹¿ jeszcze mo¿na zdobyÌ nowych, kolejnych widzów. I chyba warto! :tanczy:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

W jutrzejszym programi "DDTVN" goÂściem (wszystko wskazuje na to, Âże Kingi i Marcina :devil: :tanczy: ) specjalnym ma byĂŚ uczestniczka programu Ola KwaÂśniewska :lol:

[ Dodano: Sob Mar 18, 2006 10:14 am ]
Obrazek

W programie wg mnie zobaczyliÂśmy zupeÂłnie innÂą OlĂŞ. UÂśmiechniĂŞtÂą, rozeÂśmianÂą...ja jÂą pierwszy raz takowÂą widziaÂłem 8)

ByÂło miÂło :tanczy:
ZIMA
pawell

TVN_FAN pisze:(...)W programie wg mnie zobaczyliÂśmy zupeÂłnie innÂą OlĂŞ. UÂśmiechniĂŞtÂą, rozeÂśmianÂą...ja jÂą pierwszy raz takowÂą widziaÂłem 8)

ByÂło miÂło :tanczy:
Ja drugi raz jÂą takÂą widziaÂłem pierwszy w "MIeÂście Kobiet" TVN Style. :D Bardzo fajna dziewczyna z niej jest... :)

A dziœ znów gor¹co wokó³ "Taùca z gwiazdami" szczególnie gazety pisz¹ o partnerze Oli w "Taùcu z gwiazdami" - Rafale Maseraku. W "Fakcie" jest wiele zdjeÌ Rafa³a, w "Super Expressie" troche mniej. :roll: Ni i dziêki temu wszystkiemu wyniki s¹ takie jakie s¹. :P 8)
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

pawell pisze:A dziœ znów gor¹co wokó³ "Taùca z gwiazdami"
Nie tylko dziÂś... codziennie. Wystarczy ÂśledziĂŚ prasĂŞ... prasĂŞ a nie brukowce.
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

DziÂś napewno odpadnie Tomek i Blanka - drugi niewypaÂł tego programu po Paolo. DziwiÂą mnie tez ataki "Super Expressu" na KwasniewskÂą. Gazeta ta caly czas szuka na niÂą haka , wypomina jej byle jakie potkniĂŞcie. SE uwaza ja za najmniej lubianÂą przez widzĂłw uczestniczkĂŞ (szczegol ze w 2. odcinku dostala najwiecej glosow od widzow). Moze i udzial prezydentĂłwny w tym programie nie jest dobrÂą decyzjÂą bo nie jest ÂżadnÂą gwiazdÂą ale czemu gazety od razu jÂą krytkujÂą ?!
Rafał
Początkujący
Początkujący

Post autor: Rafał »

I odpadÂła Blanka i Tomek . Troche mi ich szkoda , bo dzisiaj nawet Âładnie zataĂączyli . Super zataĂączyÂła Asia i Ola teÂż mi siĂŞ podobaÂła , podziwiaĂŚ ze dorĂłwnaÂła RafaÂłowi . :D
gwark
Początkujący
Początkujący

Post autor: gwark »

Mnie tez zal Blanki, nie ma dziewczyna szczescia; w poprzedniej edycji wykopali ja z hydraulikiem w pierwszym podejsciu.
pawell

Dobrze ¿e odeszli, bo moim zdaniem ta para taùczy³a najgorzej. :roll: No i rzeczywiœcie ta Blnakna na pecha do partnerów w obu edycjach odpaœÌ tak szybko. :roll: mówi siê trudno... :P :D

Hehe - a dziÂś (lub w najbliÂższych dniach) chyba nawet wiem co napiszÂą gazety. :lol: Wczoraj Ola KwaÂśniewska coÂś pokazaÂła wiĂŞc napewno fotoreporterzy to zauwaÂżyli i pewnie to bĂŞdzie w gazetach (przynajmniej z innymi gwiazdami tak byÂło) chyba Âże zabraknie odwagi i tego nie dadzÂą... :D A chodzi o majtki w pewnym pomencie taĂąca pokazaÂła je wprost na kamerĂŞ, ktĂłra ich pokazywaÂła i na fotoreporterĂłw. :P
ODPOWIEDZ