Nasza wizja Faktów
Moderator: Łukasz
Oto moja wizja FAKTĂW:
FAKTY PORANNE o 9:00 od pon-pt
czas trwania: 10 min.
prowadzÂący: M.Kuligowka, A.JĂŞdrzejowska
³¹czenia na ¿ywo, krótkie informacje
FAKTY POPOÂŁUDNIOWE o 16:00 od pon-ndz
czas trwania: 15 min.
prowadzÂący: P.Redo, A. Werner
materia³y, ³¹czenia na ¿ywo, zapowiedŸ tematów, które bêd¹ w g³ównych faktach
FAKTY GÂŁĂWNE o 19:00 od pon. - ndz.
czas trwania: 25 min.
prowadzÂący: K. Durczok i J.Pochanke (razem od pon-pt.)
G.Kajdanowicz (sb-ndz.)
materia³y, ³¹czenia na ¿ywo
FAKTY WIECZORNE o 23:00 od pon - pt.
prowadzÂący: G.Miecugow
rozmowy z goœÌmi, komentarze, materia³y
prowadzÂący: M.Kuligowka, A.JĂŞdrzejowska
³¹czenia na ¿ywo, krótkie informacje
FAKTY POPOÂŁUDNIOWE o 16:00 od pon-ndz
prowadzÂący: P.Redo, A. Werner
materia³y, ³¹czenia na ¿ywo, zapowiedŸ tematów, które bêd¹ w g³ównych faktach
FAKTY GÂŁĂWNE o 19:00 od pon. - ndz.
prowadzÂący: K. Durczok i J.Pochanke (razem od pon-pt.)
G.Kajdanowicz (sb-ndz.)
materia³y, ³¹czenia na ¿ywo
FAKTY WIECZORNE o 23:00 od pon - pt.
prowadzÂący: G.Miecugow
rozmowy z goœÌmi, komentarze, materia³y
-
- Fan Forum
tomu, a nie przewidujesz g³ównych dla Anity? 
Wow
Tak optymistycznej wizji FaktĂłw jeszcze nie widziaÂłem
Moja wizja jest taka, Âże wkrĂłtce popoÂłudniowe zniknÂą, a zamiast nich - ewentualnie - daliby serwis tvn24
Z Waszych najbardziej przypadÂły mi do gustu wizje wÂłocha i Marcina

Nie podoba Ci siĂŞ sposĂłb prowadzenia Anity?
Ja bym raczej w kwestii poradków postulowa³ za tym, ¿eby przetasowaÌ prezenterów tak, ¿eby ka¿dy mia³ tê przyjemnoœÌ poprowadziÌ poradek - no i skoùczyÌ z (prawie) monopolistycznym uk³adem 4 x Jakub Porada
Ale to chyba nie w tym wÂątku napisaÂłem :?

Wow

Razem, w duecie, czy na zmianê - Twoim zdaniem?w³och pisze:g³ówne:
pon-pt Justyna Pochanke, Anita Werner

Dlaczego?wÂłoch pisze: Zamiast Anity Werner Poranek prowadzi Danuta Kondratowicz.

Ale to chyba nie w tym wÂątku napisaÂłem :?
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
ÂŚwietnie Black, Âże wypowiadasz siĂŞ w innych tematach niÂż o Anicie.
KtĂłrej wizji? :uhh:Black Jack '62 pisze: WowTak optymistycznej wizji FaktĂłw jeszcze nie widziaÂłem
NaprawdĂŞ, a ja bym wolaÂł Âżeby Fakty PopoÂłudniowe jednak zostaÂły.Black Jack '62 pisze: Moja wizja jest taka, Âże wkrĂłtce popoÂłudniowe zniknÂą, a zamiast nich - ewentualnie - daliby serwis tvn24![]()
DziĂŞki wielkieBlack Jack '62 pisze: Z Waszych najbardziej przypadÂły mi do gustu wizje wÂłocha i Marcina![]()

WolaÂłbym jednak Âżeby prowadziÂły osobno, bo gdyby prowadziÂłyby razem, to by byÂła walka kto tu jest wiĂŞkszÂą gwiazdÂą.Black Jack '62 pisze:
Razem, w duecie, czy na zmianĂŞ - Twoim zdaniem?
Te¿ bym by³ za tym, ale gdyby Anita prowadzi³a g³ówne od poniedzia³ku do pi¹tku to na poradki nie by³o by czasu. No chyba, ¿e... Ale nie bêdê siê tutaj rozpisywa³. Napiszê to w innym temacie.Black Jack '62 pisze:
Dlaczego?Nie podoba Ci siĂŞ sposĂłb prowadzenia Anity?
Ja bym raczej w kwestii poradków postulowa³ za tym, ¿eby przetasowaÌ prezenterów tak, ¿eby ka¿dy mia³ tê przyjemnoœÌ poprowadziÌ poradek - no i skoùczyÌ z (prawie) monopolistycznym uk³adem 4 x Jakub Porada
![]()
Ano tak. :devil:Black Jack '62 pisze: Ale to chyba nie w tym wÂątku napisaÂłem :?
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
-
- Fan Forum
TeÂż siĂŞ cieszĂŞÂŚwietnie Black, Âże wypowiadasz siĂŞ w innych tematach niÂż o Anicie.

No Waszych wizji prezentowanych w tym temacieKtĂłrej wizji?

NaprawdĂŞ, a ja bym wolaÂł Âżeby Fakty PopoÂłudniowe jednak zostaÂły.
A mnie sÂą obojĂŞtne

Ehhh ... nie znasz Anity - ona jest taka skromna - uwierz mi, wiem to z dotychczasowych obserwacjiWolaÂłbym jednak Âżeby prowadziÂły osobno, bo gdyby prowadziÂłyby razem, to by byÂła walka kto tu jest wiĂŞkszÂą gwiazdÂą.

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Ale wczeÂśniej napisaÂłeÂś "tak optymistycznej wizji", a nie "tak optymistycznych wizji". Czyli jednej wizji.Black Jack '62 pisze:No Waszych wizji prezentowanych w tym temacie![]()
A mnie sÂą obojĂŞtne W koĂącu trwajÂą tak krĂłtko i maÂło do rzeczywistoÂści newsowej wnoszÂą
Inne programy majÂą wydania popoÂłudniowe, wiĂŞc Fakty teÂż muszÂą mieĂŚ. A poza tym widzowie, ktĂłrzy nie majÂą TVN24 majÂą taki "szybki news" podczas dnia.
Ty tu jesteÂś specem od AnityBlack Jack '62 pisze:
Ehhh ... nie znasz Anity - ona jest taka skromna - uwierz mi, wiem to z dotychczasowych obserwacjiDla niej najistotniejszy jest news

Moja propozycja FAKTĂW :
prowadzÂący: M. Kuligowska, M. MoÂłek
FAKTY POPOÂŁUDNIOWE o 16:00 od pon-nd
prowadzÂący: P. Redo, A. Werner
FAKTY GÂŁĂWNE o 19:00 od pon-nd
prowadzÂący: K. Durczok i J. Pochanke (razem od pon-pt.)
G. Kajdanowicz, A. KalczyĂąska (sob-nd.)
FAKTY WIECZORNE o 23:00 od pon-pt
czas trwania: 20 min.
prowadzÂący: D. Kondratowicz, B. Rymanowski
prowadzÂący: M. Kuligowska, M. MoÂłek
FAKTY POPOÂŁUDNIOWE o 16:00 od pon-nd
prowadzÂący: P. Redo, A. Werner
FAKTY GÂŁĂWNE o 19:00 od pon-nd
prowadzÂący: K. Durczok i J. Pochanke (razem od pon-pt.)
G. Kajdanowicz, A. KalczyĂąska (sob-nd.)
FAKTY WIECZORNE o 23:00 od pon-pt
czas trwania: 20 min.
prowadzÂący: D. Kondratowicz, B. Rymanowski
Twoja propozycja naszczĂŞÂście nie zostanie zrealizowana... :?doris pisze:(...)FAKTY PORANNE o 9:00 od pon-pt
prowadzÂący: M. Kuligowska, M. MoÂłek (...)
Poza tym "Fakty" poranne sÂą niestety niemoÂżliwe. Chyba Âże byÂłby w tym czasie jakiÂś program poranny typu "DzieĂą Dobry TVN"

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

doris pisze:(...)FAKTY PORANNE o 9:00 od pon-pt
prowadzÂący: M. Kuligowska, M. MoÂłek (...)
Pewnie...MoÂłek w Faktach...toÂż by juÂż ten program upadÂł na samo dno...MoÂłek by go pociÂągnĂŞÂła :devil: :devil:
Na szczĂŞÂście w TVN jeszcze trochĂŞ myÂślÂą i do takiego samobĂłjstwa nie dopuszczÂą

ZIMA
Nonsens
Ja bym jeszcze zatrudniÂł Piotra Szwedesa i Huberta UrbaĂąskiego do magazynu "24 GODZINY" a do FaktĂłw KatarzynĂŞ SkrzyneckÂą i Oliviera Janiaka :devil:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Re: Nonsens
Ale przecieÂż Magda pasuje do programĂłw informacyjnych prowadziÂła przecieÂż 7 minut w RTL7 oraz Wydarzenia i Serwis Pulsu w TV Puls. potem dawali jÂą do programĂłw rozrywkowychsalladyn pisze:Ja bym jeszcze zatrudniÂł Piotra Szwedesa i Huberta UrbaĂąskiego do magazynu "24 GODZINY" a do FaktĂłw KatarzynĂŞ SkrzyneckÂą i Oliviera Janiaka :devil:
MoÂże kiedyÂś pasowaÂła, gdy byÂła jeszcze maÂłopopularna. Obecnie jest juÂż na inny etapie rozwoju zawodowego. Poza tym wszyscy jÂą kojarzÂą z programami rozrywkowymi.
BTW to ostatnio to w ogĂłle maÂło programĂłw prowadzi. MoÂże niedÂługo wrĂłci, ale w roli... moÂże prowadzÂącej w TVN Gra.
BTW to ostatnio to w ogĂłle maÂło programĂłw prowadzi. MoÂże niedÂługo wrĂłci, ale w roli... moÂże prowadzÂącej w TVN Gra.

Re: Nonsens
Ma³o tego, Magda zebra³a œwietne opinie podczas relacjonowania na ¿ywo "powodzi stulecia" w 1997 r. na antenie wroc³awskiej telewizji TeDe. Nie mia³em okazji tego ogl¹daÌ, ale czêsto s³ysza³em pogl¹dad, ¿e to dziêki tamtym wydarzeniom pani Magda wybi³a siê z lokalnej telewizji na ogólnopolsk¹ antenê. Pamiêtam j¹ tak¿e z Pulsu - nie wypada³a Ÿle. Niestety, chyba ciê¿ko jej odnaleŸÌ siê w tvn, a mo¿e po prostu nie ma programu, który mog³aby prowadziÌ, bo w porannym Dzieù Dobry TVN nie wypada przekonuj¹co, osobiœcie wolê drug¹ parê prowadz¹cych, czyli Mellera i Rusin. Ale serwisy informacyjne? Kto wie, czy to nie by³oby dla Magdy Mo³ek lepszym rozwi¹zaniem, szczególnie gdy wœród prezenterów tvn24 pojawia siê tyle nowych twarzy. Tylko co na to pani Magda? Chyba sama nie chcia³aby wracaÌ do newsów. Ale hipotetycznie mo¿na o tym dyskutowaÌ - widzia³em ju¿ g³upsze pomys³y ni¿ ten :]doris pisze:Ale przecie¿ Magda pasuje do programów informacyjnych prowadzi³a przecie¿ 7 minut w RTL7 oraz Wydarzenia i Serwis Pulsu w TV Puls. potem dawali j¹ do programów rozrywkowych
Pozdrawiam.