Kazimiera Szczuka
Moderator: Łukasz
Mam nadzieje, ze 'cala' ta sprawa ucichnie , i Kazia odpocznie.
Ostatnie kilka dni byly na pewno b.stresujace dla Niej," jestem juz zmeczona" powiedziala w wywiadzie dla Przekroju. Bardzo dobrze , ze przeprosila Magde,/vide - Gazeta Wyborcza z 18 marca, oraz Jej Mame/, b, dobrze zachowala sie, i nie chodzi tu o jakies rozgrywki ,cokolwiek to znaczy, ale przeprosila tak po prostu , po ludzku :brawa: , jak czlowiek czlowieka , gdy jeden zachowa sie niefortunnie wobec drugiego... Pozdrawiam Kazie i zycze spokoju , i wszystkiego dobrego 

nowicjusz
Re: Akcja zbierania podpisĂłw w sprawie Kazi
WÂłaÂśnie oddaÂłam swĂłj gÂłosAleksandra pisze:WystosowaliÂśmy juÂż list otwart do przewodniczÂącej KRRiT.
MoÂżna siĂŞ podpisywaĂŚ.
Tutaj list i formularz do podpisĂłw:
http://www.dostepne.info/szczuka/
MieliÂśmy jakieÂś techniczne problemy, miaÂło byĂŚ resetowanie tej bazy czy jakoÂś tak :/
Ale teraz chyba wszystko jest ok, wiĂŞc moÂżna zostawiac podpisy.
Jakby coÂś siĂŞ zmieniaÂło, poinformujĂŞ
Pozdrowionka

[ Dodano: Pon Mar 20, 2006 3:33 pm ]
WÂłaÂśnie oddaÂłam swĂłj gÂłos i mam nadzejĂŞ,Âże bĂŞdzie nas wiĂŞcej :mhm:Aleksandra pisze:WystosowaliÂśmy juÂż list otwart do przewodniczÂącej KRRiT.
MoÂżna siĂŞ podpisywaĂŚ.
Tutaj list i formularz do podpisĂłw:
http://www.dostepne.info/szczuka/
MieliÂśmy jakieÂś techniczne problemy, miaÂło byĂŚ resetowanie tej bazy czy jakoÂś tak :/
Ale teraz chyba wszystko jest ok, wiĂŞc moÂżna zostawiac podpisy.
Jakby coÂś siĂŞ zmieniaÂło, poinformujĂŞ
Pozdrowionka
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
-
- Czasem tu wpada
pĂłki co, koĂąca nie widaĂŚ.
dziÂś KAZDA gazeta ktĂłrÂą miaÂłam w rĂŞku, zawieraÂła mniejszÂą lub wiĂŞkszÂą kolumnĂŞ poÂświĂŞconÂą Madziagate
(a parĂŞ dziÂś oglÂądaÂłam).
to juÂż nie jest ani Âśmieszne, ani ÂżenujÂące. to jest raczej koszmar jakiÂś, wielki balon wypeÂłniony lekkÂą jak hel hipokryzjÂą.
szczerze wspó³czujê K. Szczuce i ³¹czê siê w bólu.
:rozglada:
dziÂś KAZDA gazeta ktĂłrÂą miaÂłam w rĂŞku, zawieraÂła mniejszÂą lub wiĂŞkszÂą kolumnĂŞ poÂświĂŞconÂą Madziagate

to juÂż nie jest ani Âśmieszne, ani ÂżenujÂące. to jest raczej koszmar jakiÂś, wielki balon wypeÂłniony lekkÂą jak hel hipokryzjÂą.
...and a Happy New Year!
Âżenada
Kazia tylko zrobiÂła reklamĂŞ tej dziewczynie,to chyba dobrze :mhm:WeeBastard pisze:pĂłki co, koĂąca nie widaĂŚ.
dziÂś KAZDA gazeta ktĂłrÂą miaÂłam w rĂŞku, zawieraÂła mniejszÂą lub wiĂŞkszÂą kolumnĂŞ poÂświĂŞconÂą Madziagate(a parĂŞ dziÂś oglÂądaÂłam).
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
-
- Czasem tu wpada
List c.d
A propos listu- jest juÂż ponad 1000 tzw. 'prawdziwych' podpisĂłw 
A kaÂżdy podpis= wysÂłanie do 'Szanownej Pani przewodniczacej" tegoÂż listu
Yeah! Szczytna idea zapychania skrzynki chyba siĂŞ udaje
Pozdrowionka

A kaÂżdy podpis= wysÂłanie do 'Szanownej Pani przewodniczacej" tegoÂż listu

Yeah! Szczytna idea zapychania skrzynki chyba siĂŞ udaje

Pozdrowionka
Re: List c.d
Aleksandra pisze:(...)A kaÂżdy podpis= wysÂłanie do 'Szanownej Pani przewodniczacej" tegoÂż listu
Yeah! Szczytna idea zapychania skrzynki chyba siĂŞ udaje(...)

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Czasem tu wpada
Raczej nie... Ale jeÂśli czujesz chĂŞĂŚ 'zemsty' to oto maile Rady (tylko please, wysyÂłaj coÂś grzecznego, 'z powazaniem' i takie duperele, a nie 'zabijĂŞ was' itppawell pisze:Aleksandra pisze:(...)A kaÂżdy podpis= wysÂłanie do 'Szanownej Pani przewodniczacej" tegoÂż listu
A moÂżna siĂŞ podpisac pare razy
chĂŞtnie bym jeszcze pozapychaÂł skrzynkĂŞ Pani przewodniczÂącej...
![]()

p. Kruk
([email protected])
Tomasz Borysiuk
([email protected])
Wojciech Dziomdziora
([email protected])
Lech StanisÂław Haydukiewicz
([email protected])
Witold KoÂłodziejski
([email protected])
Ok dziĂŞki za adresy.Aleksandra pisze:Raczej nie... Ale jeÂśli czujesz chĂŞĂŚ 'zemsty' to oto maile Rady (tylko please, wysyÂłaj coÂś grzecznego, 'z powazaniem' i takie duperele, a nie 'zabijĂŞ was' itppawell pisze:Aleksandra pisze:(...)A kaÂżdy podpis= wysÂłanie do 'Szanownej Pani przewodniczacej" tegoÂż listu
A moÂżna siĂŞ podpisac pare razy
chĂŞtnie bym jeszcze pozapychaÂł skrzynkĂŞ Pani przewodniczÂącej...
![]()
) (...)

Takzadra pisze:dziÂś Kazia byla parodiowana w Rozmowach w tÂłoku. razem z Kazimierzem Marcinkiewiczem, JolantÂą KwaÂśniewska i ojcem Rydzykiem :brawa:

Wczoraj wedÂług mnie najlepsze wcale nie byÂły rozmowy w tÂłoku, ale parodia Krystyny Jandy ! Nigdy siĂŞ tak nie uÂśmiaÂłem.
-"a ja zapieprzam jak pokemon" :devil:
No ale Kazia oczywiÂście teÂż byÂła rewelacyjna.
-"a ja zapieprzam jak pokemon" :devil:

No ale Kazia oczywiÂście teÂż byÂła rewelacyjna.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Mnie tak samo to nie rozÂśmieszyÂło...:: Kamil pisze:A dla mnie byÂła beznadziejnasalladyn pisze:Wczoraj wedÂług mnie najlepsze wcale nie byÂły rozmowy w tÂłoku, ale parodia Krystyny Jandy !Nic mnie nie rozÂśmieszyÂło...

Wydaje mi siê ¿e niew³och pisze:A ja mam pytanie: Czy ten kto parodiowa³ Rydzyka, to ten co parodiowa³ równie¿ Urbana, Wa³êsê? Chyba nie. :?

Dobra koniec o SMS (jest wÂątek o tym programie