Kazimiera Szczuka
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Madziagate, ciÂąg dalszy: otwieram Newsweek i zgadnijcie kogo mianowano na postaĂŚ tygodnia?
TytuÂł:
Brzydko chlapnĂŞÂła
"Bezkompromisowa feministka czy feministyczny potwĂłr?"
PoniÂżej tego, na caÂłej stronie subiektywne(delikatnie mĂłwiÂąc) spostrzeÂżenia Doroty Kowalskiej.
TytuÂł:
Brzydko chlapnĂŞÂła
"Bezkompromisowa feministka czy feministyczny potwĂłr?"
PoniÂżej tego, na caÂłej stronie subiektywne(delikatnie mĂłwiÂąc) spostrzeÂżenia Doroty Kowalskiej.
...and a Happy New Year!
Niech dadzÂą juÂż Kazi wreszcie spokĂłj,bo ta dziwna nagonka jest bez celu caÂłkiem
Dr¹¿¹ i dr¹¿¹ ten temat,tak jak by nie by³o powa¿niejszych spraw
Mam tego doœÌ

Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
No w³aœnie: Kazia przeprosi³a (ta Magda jej wybaczy³a), polsat poniós³ karê (dziœ wiadomo ¿e jest to pó³ mln z³) wiêc moim zdaniem jest ju¿ po sprawie... :?anialek pisze:Niech dadz¹ ju¿ Kazi wreszcie spokój,bo ta dziwna nagonka jest bez celu ca³kiemDr¹¿¹ i dr¹¿¹ ten temat,tak jak by nie by³o powa¿niejszych spraw
![]()
Mam tego doœÌ
![]()
![]()
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Nowicjusz
http://wiadomosci.onet.pl/1282785,327,item.html
Jak widac nie tylko Kazia zostala ukarana. Ten kraj pograza sie w coraz wiekszym gownie.Nic dziwnego skoro na czele KRRIT stoi czlowiek PiS-u. <rzygi>
Jak widac nie tylko Kazia zostala ukarana. Ten kraj pograza sie w coraz wiekszym gownie.Nic dziwnego skoro na czele KRRIT stoi czlowiek PiS-u. <rzygi>
-
- Początkujący
Gdyby Kazia nasladowala nie dziewczynke ktora codziennie odmawia rozaniec i kocha Radio Maryja ale np jakiegos polityka PO to niebyloby sprawy :? to wszystko ma kontekst polityczny niestety :? Niedlugo nic nie bedzie mozna powiedziec bo zaraz dowala kare 3 mln zl no chyba ze bedzie to wychwalanie Jaroslawa K
Niezrzeszony
-
- Nowicjusz
DziĂŞki Kazi,Madzia staÂła sie sÂławna,bo nie wszyscy jÂą znali,nie kaÂżdy oglÂąda,czy sÂłucha stacji Ojca Rydzyka.A teraz proszĂŞ prawie w kazdej gazecie Magda Buczek
A teraz taka maÂła dygresja: (Czy wiecie,Âże niejaki Ojciec Rydzyk uczyÂł siĂŞ w liceum zaocznym nr.4 w Olsztynie,tak,tak.Jak byÂło 15-lecie szkoÂły,to go zaprosili,ale nie przyjechaÂł)

A teraz taka maÂła dygresja: (Czy wiecie,Âże niejaki Ojciec Rydzyk uczyÂł siĂŞ w liceum zaocznym nr.4 w Olsztynie,tak,tak.Jak byÂło 15-lecie szkoÂły,to go zaprosili,ale nie przyjechaÂł)

Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
SLD broni Kazi. ZorganizowaÂł specjalnÂą konferencjĂŞ wyborczÂą dotyczÂącÂą jej wypowiedzi w programie Kuby WojewĂłdzkiego.
[ Dodano: Czw Mar 23, 2006 4:17 pm ]
A tu fragment artykuÂłu:
[ Dodano: Czw Mar 23, 2006 4:17 pm ]
A tu fragment artykuÂłu:
A tu ca³oœÌ.SLD zaprotestowa³ w czwartek przeciwko ukaraniu TV Polsat za program Kuby Wojewódzkiego, w którym Kazimiera Szczuka naœladowa³a sposób mówienia jednej z prowadz¹cych audycje Radia Maryja, niepe³nosprawnej Magdaleny Buczek.
-
- Czasem tu wpada