- KtĂłra z nowoÂści TVN podoba Ci siĂŞ najbardziej?
- Agencja - 31
- SĂŞdzia Anna Maria WesoÂłowska - 81
- Nie mam zdania - 9
I najnowsza ankieta:
Czy Twoim zdaniem kara naÂłoÂżona na Polsat ma zwiÂązek z atakami PiSu na program "Co z tÂą PolskÂą"? - Tak
- Nie
- Nie mam zdania
Sonda tvn.tivi.pl
Moderator: Łukasz
Hm... myÂślaÂłem Âże na stronie sondy sa zwiÂązane tylko z telewizjÂą TVN.Marcin pisze:(...)
I najnowsza ankieta:
Czy Twoim zdaniem kara naÂłoÂżona na Polsat ma zwiÂązek z atakami PiSu na program "Co z tÂą PolskÂą"?
[*] Tak
[*] Nie
[*] Nie mam zdania
(...)

Co do sondy to oczywiÂście Âże tak jak mogÂłoby byĂŚ inaczej... :? Eh
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

No wkoĂącu mamy kolejnÂą sondĂŞ
:
> Czy Jolanta PieĂąkowska sprawdzi siĂŞ w "DzieĂą Dobry TVN"?
+ Tak
+ Nie
+ Nie mam zdania
Jasne Âże siĂŞ sprawdzi, jest ÂświetnÂą dziennikarkÂą.
KiedyÂś jendÂą z najlepszych (moim zdaniem) w telewizji.
Bardzo siĂŞ cieszĂŞ Âże powraca do tv i to do TVN. :tanczy: :jupi:

> Czy Jolanta PieĂąkowska sprawdzi siĂŞ w "DzieĂą Dobry TVN"?
+ Tak
+ Nie
+ Nie mam zdania
Jasne Âże siĂŞ sprawdzi, jest ÂświetnÂą dziennikarkÂą.

No nareÂście zmieniliÂście tÂą sondĂŞ.
> Czy oglÂądaÂłbyÂś czwartÂą edycjĂŞ reality-show "Big Brother"?
- Tak
- Nie
- Trudno powiedzieĂŚ
Ja napewno TAK, a to g³ównie dlatego ¿e tych 3 edycji, które by³y nie ogl¹da³em zbyt uwa¿nie.
SzczegĂłlnie te wydania popoÂłudniowe gdzie siĂŞ zbierali przy tym stole - coÂś takiego.

> Czy oglÂądaÂłbyÂś czwartÂą edycjĂŞ reality-show "Big Brother"?
- Tak
- Nie
- Trudno powiedzieĂŚ
Ja napewno TAK, a to g³ównie dlatego ¿e tych 3 edycji, które by³y nie ogl¹da³em zbyt uwa¿nie.

NIE, nie przepadam za tego typu programami. BB oglÂądaÂłem sporadycznie, jak nie byÂło na innych kanaÂłach nic lepszego.
Ale swojÂą drogÂą ciekawe kto miaÂłby to poprowadziĂŚ? SoÂłtysik :? MIecugow raczej nie, Martyna - jakoÂś teÂż w to nie wierzĂŞ.
MoÂże Damian KuraÂś :devil:
Ale swojÂą drogÂą ciekawe kto miaÂłby to poprowadziĂŚ? SoÂłtysik :? MIecugow raczej nie, Martyna - jakoÂś teÂż w to nie wierzĂŞ.
MoÂże Damian KuraÂś :devil:
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Ja zag³osowa³em na "trudno powiedzieÌ". Poniewa¿ wszystko nie zale¿y od marki Big Brother, ale od uczestników, prowadz¹cych, realizacji programów itd. Nie bêdê ogl¹da³ jakiegoœ programu tylko ze wzglêdu na jego markê i dobr¹ opiniê w spo³eczeùstwie. Ogólnie nie przepadam za programami tego typu, ale je¿eli uzna³bym program za godny obejrzenia, to zacz¹³bym go ogl¹daÌ.