[TVN] Rozmowy w toku
Moderator: Łukasz
Hej ile odcinkĂłw majÂą juÂż rozmowy w toku?? Wg moich obliczeĂą powinno byĂŚ okoÂło 1400!! A wie ktoÂś dokÂładnie?
http://www.hi.blog.pl ------> Zagłosujcie! 

ZauwaÂżyÂłem Âże jak w odcinku sÂą normalni ludzie to oni stojÂą (choĂŚ po rozmowie gdy zapraszajÂą kolejne osoby to przechodza na widowniĂŞ), a jak sÂą znani - np. aktorzy i ich rodziny to sobie siedzÂą.
W najbliÂższych odcinkach teÂż bĂŞdÂą staĂŚ... 

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

A w dzisiejszych "Rozmowach w toku" nie bĂŞdzie krzeseÂłek tylko fotele:

Fajniej to wyglÂąda - lepiej one pasujÂą do studia niÂż te krzesÂła.
Teraz powinno byĂŚ ich wiecej - to teÂż lepiej by wyglÂądaÂło niÂż by stali (choĂŚ staĂŚ mogÂą wtedy gdy sa jakieÂś konflikty.
).

Fajniej to wyglÂąda - lepiej one pasujÂą do studia niÂż te krzesÂła.

PĂłki co powtarzane sÂą, zdaje siĂŞ, programy nagrywane w starym studiu, wiĂŞc jeszcze trochĂŞ to potrwaSymphonia pisze:czy wie ktoÂś kiedy bedzie powtorka programu o showmanach?? bo bardzo chcialabym obejrzeĂŚ,a dziÂś nie mogÂłam...

"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" 

No tak jakoÂś gÂłupio je rano powtarzajÂą.terraX pisze:PĂłki co powtarzane sÂą, zdaje siĂŞ, programy nagrywane w starym studiu, wiĂŞc jeszcze trochĂŞ to potrwaSymphonia pisze:czy wie ktoÂś kiedy bedzie powtorka programu o showmanach?? bo bardzo chcialabym obejrzeĂŚ,a dziÂś nie mogÂłam...

Dziwne. :mhm: Podobno Ewa miaÂła nowe odcinki we wakacje. Moim zdaniem te powtĂłrki to bardziej majÂą zwiazek z "sezonem ogĂłrkowym" w telewizji niz z bÂłogosÂławionym stanem prowadzÂącej.khornik pisze:Od dzisiaj juz nawet "Rozmowy w toku" powtarzajÂą. MyÂślaÂłem ,Âże powtĂłrki bĂŞdÂą od 26 czerwca, a nie juÂż dziÂś. :/

No troche przesadzajÂą. :/ Jeszcze pare dni zostaÂło wiĂŞc powinny byĂŚ premierowe odcinki.
Z drugiej strony moÂże z EwÂą coÂś nie tak.
A zreszt¹ co ja siê martwiê i tak tego nie ogladam. :devil: I uwa¿am, ¿e powinni to zdj¹Ì lub chocia¿ ograniczyÌ liczbê odcinków, bo to jest ju¿ nudne. :/