[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje
Moderator: Łukasz
Wed³ug mnie dzisiejszy DDTVN by³ bardzo dobry. Mo³ek sobie odpoczê³a, wiêc nie mia³a humorów. Jola mimo d³ugiej nieobecnoœci nie straci³a telewizyjnej wprawy. Now¹ prezenterkê powita³a nawet Marta Kuligowska. Chyba w serwisie o 9.00 dali prima-aprilisow¹ wiadomoœÌ o Kaczyùskim :? o ile siê nie mylê. Jedynie Casetti mnie zdenerwowa³ t¹ swoj¹ sztuczn¹ radoœci¹ ¿ycia. On jest gorszy od Mo³ek. 

Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
No i po podwĂłjnym debiucie
Jolanty PieĂąkowskiej w roli prowadzÂącej DDTVN oraz dwĂłch PaĂą jako prowadzÂących. No i o ile ten pierwszy debiut wypadÂł ok ( ale o tym gdzie indziej ) to dwie kobiety jako prowadzÂące to wg mnie zÂły pomysÂł :? Jeszcze w takim zestawieniu jakie zaprezentowaÂły nam dziÂś Panie MoÂłek i PieĂąkowska.
Podobny-o ile nie taki sam - strĂłj, podobne zachowanie...nie to nie jest to co by mnie przekonaÂło
Jednak para mieszana jest niezbĂŞdna
RĂłwnowaga w naturze powinna byĂŚ zachowana :devil:
Sam program ?? Tak powiem - nie najgorszy, nie najlepszy. Normalny-obiektywnie patrzÂąc nawet Pani MoÂłek nie "wyskoczyÂła" z czymÂś dziwnym :devil:

Podobny-o ile nie taki sam - strĂłj, podobne zachowanie...nie to nie jest to co by mnie przekonaÂło

Sam program ?? Tak powiem - nie najgorszy, nie najlepszy. Normalny-obiektywnie patrzÂąc nawet Pani MoÂłek nie "wyskoczyÂła" z czymÂś dziwnym :devil:
ZIMA
Mi siĂŞ podobaÂło dziÂś dobrze sobie dwie panie poradziÂły.SÂłuÂżbistka pisze:Witam Was serdecznie! Co sÂądzicie o pierwszym odcinku pary MoÂłek/PieĂąkowska?(...)

Fajna byÂła miĂŞdzy nimi wymiana zdaĂą Âże tu nie ma wiadomoÂści tylko serwisy informacyjne TVN 24

Jakby nie byÂło dobrze to uwaÂżam jednak ze powinna byc para damsko - mĂŞskÂą, a nie damsko - damska. Chyba bĂŞdziemy na taki ukÂład patrzeĂŚ aÂż do wrzeÂśnia...

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

molkowa jakos do mnie nie przemawia. pani jola owszem. obstaje jedna za para damsko-mesko. 2 kobiety roche jakos nie pasuje ani tez sie za bardzo nie chce ogladac. trzeba przyznac ze pani jola po przerwie swietenie sobie poradzila - czym potwierdzial ze w dalszym ciagu sie do tv nadaje a co wiecej pokazala ze tylko ludzie z talentem sobie radza i moga zawsze wrocic.
osobiscie wole kinge rusin!!!
osobiscie wole kinge rusin!!!
£a³ na stronie TVN napisali ¿e 1 kwietnia do zespo³u do³¹czy³a Jolanta Pieùkowska
ale majÂą zapÂłon...
http://www.tvn.pl/2006,04,1326098,nagoraco.html

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

2 wydania pod rzÂąd liczÂąc, Âże wyd.sobotnio-niedzielne to jedno duÂże wydanie bo nie jest moÂżliwoÂściÂą, Âżeby w sobotĂŞ byÂł kto inny a w niedzielĂŞ kto inny. A to, Âże przerwa ÂświÂąteczna bĂŞdzie to chyba kaÂżdy wie...pawell pisze:2 tygodnie, ale nie pod rzÂąd teraz bĂŞdÂą w sobotĂŞ i niedzielĂŞ, potem przerwa ÂświÂąteczna i kolejny tydzieĂą... WiĂŞc 4 wydania. :>
![]()
![]()
ZIMA